Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4χ6 ειναι το κλασσικο χαρτι που βγαζει 4 μεγαλες και 8 πιο μικρες φωτο .

παρολο το σωστο αποτελεσμα οπτικα πριν την εκτυπωση,μου τις βγαζει καθετα και μισες.αλλα στη περιπτωση  του προγραμματος του φιλου m2000 τουλαχιστον βγαζει 4 καλες και αλλες 2 μισες στο ιδιο χαρτι...

Αυτό που λες μου δείχνει ότι έχεις ένα σχέδιο το οποίο δημιούργησες σε οριζόντιο χαρτί και το τυπώνεις σε κάθετο χαρτί (ή το αντίστροφο), εκτός αν κατάλαβα λάθος. Γι αυτό σου ζήτησα κανένα screenshot.

Όταν εκτυπώνεις δες αν έχει κάποια επιλογή για προ-επισκόπηση πριν την εκτύπωση από τις ιδιότητες του εκτυπωτή και όχι του προγράμματος.

Επίσης στο idphoto4you (στο λινκ του m2000), οι διαστάσεις χαρτιού που δίνει στο print size είναι μέχρι 13χ18, ενώ εσύ πρέπει να τυπώνεις σε 20Χ30 που είναι το Α4. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι σωστές οι διαστάσεις για εκτύπωση σε Α4 και ανδεν αναγνωριστεί σωστά το orientation της σελίδα μπορεί να στο μεταφέρει σε κάθετη σελίδα και να σου κόψει τις δύο φωτογραφίες από την άκρη,

Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα σου είναι στις ιδιότητες της εκτύπωσης ή χρησιμοποιείς λάθος μεγέθη στα pages.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...