Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν θα πω πολλα,τωρα εχω ενα Lenovo A806 εδω και εναν χρονο και τα σπαει σε ολα,το ειχα παρει απο Κινα και με εβγαλε ασπροπροσωπο... Τωρα ομως κοιταω τρια κινητα τα οποια εχουν χαρακτηριστει διαμαντια στο ειδος τους.. Απαντηστε ατικειμενικα μονο οσοι τα εχετε δουλεψει...Το ντερμπι ειναι: Microsoft 640xl, Samsung J5, και Βlackberry z30... Ζηταω perfomance,ποιοτητα,ταχυτητα,μπαταριαρα,εγαρμογες (ή εφαρμογες σε αμεσο μελλον πχ αν τα windows 10 phone θα δωσουν πχ εφαρμογες,ή αν εξακολουθησει το blackberry os να σου δινει android εφαρμογες κτλ) και τελευταιο καλο σημα 3G απο VODAFONE παντου :P

Δημοσ.

ειναι τελειως διαφορετικες συσκευες πως γινετε να σαι μεταξυ αυτων

τεσπα αν θες εφαρμογες πας σε j5

Δημοσ.

Από τη στιγμή που αναφέρεις ότι σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές,θα σου συνιστούσα να έμενες μακριά από Windows Phone/BlackBerry OS,τουλάχιστον για την ώρα.

Για Android,το J5 είναι μια πολύ καλή πρόταση όπως επίσης και το Moto G3 το οποίο είναι και ελαφρώς πιο φθηνό.

Έχεις τσεκάρει πάντως τι παίζει από Κίνα σε αυτά τα λεφτά;;Υπάρχει το Xiaomi Redmi Note 3 ας πούμε,το οποίο είναι καλύτερο απ' όσα έχεις αναφέρει.

Δημοσ.

Γι αυτο τον λογο ψαχνομαι ποιο κινητο νικαει σε αυτα που ζηταω...performance,ποιοτητα κατασκευης μπαταρια και σημα 3g... Το j5 ερχεται κοντα σε αυτα που ψαχνω αλλα το android το φοβαμαι...Εννοω οτι το εχουν κανει πολυ απλα αναλωσιμο... Σε ενα χρονο δλδ απο τωρα το j5 πιστευω θα θεωρειται παλιο και θα λανγκαρει...αυτη ειναι η νοοτροπια του ανδροιδ... Τωρα οι ερωτηση ειναι,εαν το 840 xl οταν με το καλο παρει αναβαθμιση σε w10 θα τρωει κολληματα κτλ οπως δλδ. γινεται συνεχεια με τα android για να παιρνεις αλλο..Και το κυριοτερο ερωτημα εαν η microsoft σκεφτεται στα w10 ή στα 8 να βαλει βασικες εφαρμογες? Αν απαντησθουν αυτα ειμαι καλυμενος...αλλα απο καποιον πραγματικα γνωστη

Από τη στιγμή που αναφέρεις ότι σε ενδιαφέρουν οι εφαρμογές,θα σου συνιστούσα να έμενες μακριά από Windows Phone/BlackBerry OS,τουλάχιστον για την ώρα.

Για Android,το J5 είναι μια πολύ καλή πρόταση όπως επίσης και το Moto G3 το οποίο είναι και ελαφρώς πιο φθηνό.

Έχεις τσεκάρει πάντως τι παίζει από Κίνα σε αυτά τα λεφτά;;Υπάρχει το Xiaomi Redmi Note 3 ας πούμε,το οποίο είναι καλύτερο απ' όσα έχεις αναφέρει.

To lenovo A806 ειναι απο Κινα ηδη που εχω και κανει σχεδον ολα αυτα με αυτα που προτεινεις απο Κινα δλδ. δεν εχω θεμα...Ειναι και τα capital control οποτε δυσκολα να παρω παλι απο Κινα...Πλεον θα ηθελα κατι αξιοπιστο σε πολλα κομματια...Οσον αφορα εφαρμογες εννοω τις βασικες εφαρμογες που υπαρχουν οχι τις πολλες αχρηστες ως επι το πλειστον που εχω στο κινητο μου τωρα...Θελω θελω social media, viber κτλ

Δημοσ.

φιλε αν δεν θες και απο κινα απο τις δυο επιλογες που εμειναν εγω θα σου προτεινα μακραν j5!Ειναι εντυπωσιακο για τα λεφτα του καθολου lag ΟΘΟΝΑΡΑ πρακγματικα καμερες επισης πολυ ικανοποιητικες και εχεις και απο εφαρμογες την πληθωρα του android

Δημοσ.

Ρε παιδια και εγω hardwar-ιστας ειμαι και παντα κοιταω μηχανικα ποιο ειναι καλυτερο... Αλλα δεν θα ασχοληθω σχετικα με τις διαφωνιες ως προς τους mediathek που λενε οτι δεν ειναι τιποτα καλο οι γνωστες και παντα οι snapdragon ειναι κλασεις ανωτεροι...Απλα δεν θελω τωρα να μπω σε αυτο τριπακι,θελω να ξεφυγω λιγο...Γιατι βαρεθηκα οπως ειπα αυτο το τρελο πανηγυρι μαρκετιγκ που ειναι στημενο γυρω μας και μας κανει καθε1,5 χρονο να παιρνουμε αλλο κινητο ακομα και α ηταν τουμπανο οταν το πηραμε μονο και μονο επειδη το android εβγαλε νεα εκδοση και τα μαμησε ολα... Ετσι που το παν πολυ απλα σε λιγα χρονια βλεπω να βγαινει κινητο με καλυτερα χαρακτηριστικα και απο μεγαλο pc...Kατι που το θεωρω κοροιδια πραγματικα...Με λιγα λογια επειδη αυτο που εχω τωρα ειναι android και μαλιστα 8πυρηνο και δυνατο...Θελω να στραφω σε κατι αξιοπιστο,επαγγελματικο(πχ το ξερψ οτι το  blackberry φοραει επεξεργαστη που τωρα σε android ειναι για τα μπαζα εω πριν 2 χρονια εσπερνε...Το θεμα ειναι οτι στο blackberry os ακομα σχιζει,εννοω οτι δεν τρωει κολληματα κτλ... Με λιγα λογια το θεμα μου ειναι με το λειτουργικο και την ποιοτητα προσφορας...Δεν μ'αρεσει η αναλωση του android...Ή να το πω και αλλιως εχω ηδη android οποτε θα θελα απο χρηστες που εχουν δουλεψει συγκεκριμενα τα αλλα δυο κινητα να μου πουν αποψεις...

Δημοσ.

Οι social media εφαρμογές σε Windows Phone είναι για πέταμα (προσωπική εμπειρία με Lumia 640).Δεν ξέρω αν θα αλλάξει αυτό στα 10άρια...

Αφού δεν θες από Κίνα,πήγαινε με κλειστά μάτια στο J5 τότε.Έχει πολύ ωραία οθόνη και είναι πραγματικά γρήγορο (ίσως το καλύτερο mid-range που έχει βγάλει ποτέ η Samsung) και γενικά τα θετικά του έχουν αναφερθεί πολλές φορές εδώ,στο forum.Θα σε καλύψει άνετα πιστεύω,και δε νομίζω να κολλάει μετά από ένα χρόνο χρήσης πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν θα πω πολλα,τωρα εχω ενα Lenovo A806 εδω και εναν χρονο και τα σπαει σε ολα,το ειχα παρει απο Κινα και με εβγαλε ασπροπροσωπο... Τωρα ομως κοιταω τρια κινητα τα οποια εχουν χαρακτηριστει διαμαντια στο ειδος τους.. Απαντηστε ατικειμενικα μονο οσοι τα εχετε δουλεψει...Το ντερμπι ειναι: Microsoft 640xl, Samsung J5, και Βlackberry z30... Ζηταω perfomance,ποιοτητα,ταχυτητα,μπαταριαρα,εγαρμογες (ή εφαρμογες σε αμεσο μελλον πχ αν τα windows 10 phone θα δωσουν πχ εφαρμογες,ή αν εξακολουθησει το blackberry os να σου δινει android εφαρμογες κτλ) και τελευταιο καλο σημα 3G απο VODAFONE παντου :P

Επειδη βλεπω οτι το θες απο Ελλαδα εχεις και αλλες εναλακτικες: http://www.insomnia.gr/topic/595856-%CF%84%CE%B1-91-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-android-%CF%84%CE%BF%CF%85-2015-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-250-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-insomnia-%CE%B1%CF%80%CE%BF/?fromsearch=1 το J5 παντος ειναι καλο.

Τα αλλα δυο θα σου πουν εκεινοι που τα ξερουν....

Δημοσ.

Εσυ φιλε μου μαλλον στο section μπλα-μπλα ηθελες να ανοιξεις το νημα , αλλα απο σποντα ηρθες εδω....

Mπορει να εχεις και δικιο αλλα η ερωτηση που κανω πιστεψε με αφορα πολυ κοσμο... Που την εχει δει σκεπτομενα και δεν θελει α πεταει αλλο τα λεφτα του...

Δημοσ.

Το android δεν αρχιζει και κολλαει ως δια μαγειας μετα τον ενα χρονο. Για την ακριβεια αυτη τη στιγμη σου γραφω απο android με 512 mb RAM.μεσω insomnia app. πολλες εφαρμογες (π.χ. facebook) ενημερωνονται με γνωμονα high end συσκευες, με αποτελεσμα να εμφανιζουν κολληματα σε παλιοτερες. Οποτε, αναλογως τι θες να κανεις, αγοραζεις. Το κινητο που σου αναφερω τρεχει μια χαρα,χωρις ομως βαιμπερ, βαρια παιχνιδια και οτι καινουργια φαγανα παπ**ια κυκλοφορει στο android. Αν προσεχεις τι κατεβαζεις δεν θα χεις προβλημα. Τα windows παλι οσοβτα χω δουλεψει, εχουν σαφως περιορισμενες εφαρμογες, οποτε για οσους ζητουν εξειδικευμενα πραγματα η παιχνιδια δεν κανουν. Αλλιως, ειναι μια χαρα. Blackberry δεν μπορω να βοηθησω.

Δημοσ.

Το android δεν αρχιζει και κολλαει ως δια μαγειας μετα τον ενα χρονο. Για την ακριβεια αυτη τη στιγμη σου γραφω απο android με 512 mb RAM.μεσω insomnia app. πολλες εφαρμογες (π.χ. facebook) ενημερωνονται με γνωμονα high end συσκευες, με αποτελεσμα να εμφανιζουν κολληματα σε παλιοτερες. Οποτε, αναλογως τι θες να κανεις, αγοραζεις. Το κινητο που σου αναφερω τρεχει μια χαρα,χωρις ομως βαιμπερ, βαρια παιχνιδια και οτι καινουργια φαγανα παπ**ια κυκλοφορει στο android. Αν προσεχεις τι κατεβαζεις δεν θα χεις προβλημα. Τα windows παλι οσοβτα χω δουλεψει, εχουν σαφως περιορισμενες εφαρμογες, οποτε για οσους ζητουν εξειδικευμενα πραγματα η παιχνιδια δεν κανουν. Αλλιως, ειναι μια χαρα. Blackberry δεν μπορω να βοηθησω.

Απο κανενα neo v πιστευω θα γραφεις γιατι το εχω και εγω ως δευτερη συσκευη και με downgrade κτλ και root εχω την αρχικη του εκδοση με viber παρακαλω...Αλλα ειπαμε να κραταμε ενα μετρο...Πχ οταν το αλλο που σου εω εχει επεξεργαστη διπυρον και τα κανει ολα οπως το 2013 και τωρα αυτο μου λεει πολλα... Πρεπει να το παραδεχτουμε οτι το android ειναι ανοιχτο αλλα μπαταρια (οπως πχ στα windows) θεματα ασφαλειας με χαζες διαφημισεις κτλ ακομα και στο θεμα των εφαρμογων που πλεον δεν υπαρχουν οπως παλιοτερα, λεπτομεριες οτι οταν ειναι κατω του 15% δεν με αφηνει να βγαλω φωτογραφια ή οτι καποιες φορες χτυπαει το κινητο και η οθονη ειναι μαυρη(πραγματα που σιγουρα ολοι τα εχουμε δει αν δουλευουμε χρονια android θελω να μην τα ξαναδω...Αν ειναι δλδ. να δωσω 2-3 κατοσταρικα και να παρω κατι που θα τα κανει ολα επαγγελματικα και θα κρατησει χρονια...Απο εφαρμγοες ξαναλεω θελω social media,viber κτλ πραγματα που δεν νομιζω να ναι τοσο μακακες στα windows και να μην τα δωσουν...Θα ειαι καταδικασμενοι...Θελω εμπειριες απο blackberry και προσδοκιες απο windows...Θελω να πω περα απο ολα τα αλλα θα τρεχουν τα 10αρια ανετα στο 640xl με 1 gb ram κτλ

Δημοσ.

Κοιτα και το meizu m2 note, ειναι στα ιδια λεφτα με μεγαλυτερη οθονη(αν σ ενδαιφερει αυτο) και καλυτερα specs, βεβαια δεν εχει την οθονη και την καμερα του j5.

Δημοσ.

Κοιτα και το meizu m2 note, ειναι στα ιδια λεφτα με μεγαλυτερη οθονη(αν σ ενδαιφερει αυτο) και καλυτερα specs, βεβαια δεν εχει την οθονη και την καμερα του j5.

Οθονη εχει 100000000% κλτρη!

Κοβο το χερι μ (μν πω τπτ αλλο) αμα βγω λαθος!

Καμερα δν ξερω δν.με πολυνοιαζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...