Προς το περιεχόμενο

Teamviewer 11 σε El Capitan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυχαία ανακάλυψα ότι δεν συνδέεται σε κανέναν από του υπολογιστές που έχω. Βγάζει conecting και μετά από λίγο πετάει connection failure. Δοκίμασα από VM Ubuntu 14.04 LTS στο ίδιο μηχάνημα με ίδια έκδοση Teamviewer και συνδέεται μια χαρά σε όλους του υπολογιστές, οπότε καταλήγω ότι κάτι πάει λάθος με την έκδοση για Mac. Γενικά λίγο που το έψαξα, παρόμοιο πρόβλημα αναφέρεται σε παλιές εκδόσεις 7,8, κλπ, πριν 2-3 χρόνια.

Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Λοιπόν βρήκα τυχαία τι φταίει...

Ενώνοντας το Mac Mini ή το Air με LAN λειτουργεί μια χαρά. Με WiFi πάλι όχι!

Είναι περίεργο πάντως διότι το teamviewer χρησιμοποιεί το port 80, οπότε εφόσον παίζει το http θα έπρεπε λογικά να παίζει και αυτό.

Δημοσ.

Από MAC σε MAC δεν θες Teamviewer ακόμα και εάν δεν έχεις account στον remote computer.

Έχει το MAC OS μέσα του ήδη (από εποχές Lion) Teamviewer functionality αλλά μόνο από mac σε mac.

Δημοσ.

Από MAC σε MAC δεν θες Teamviewer ακόμα και εάν δεν έχεις account στον remote computer.

Έχει το MAC OS μέσα του ήδη (από εποχές Lion) Teamviewer functionality αλλά μόνο από mac σε mac.

Ναι το ξέρω (και το χρησιμοποιώ συνέχεια!), το teamviewer το θέλω βασικά για windows και linux μηχανήματα που έχω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ιδιο προβλημα κι εγω.

Dr.Fuzzy εχω κρεμαστει, δεν μπορω να συνδεθω πουθενα!

Απο που προερχεται το προβλημα;

Το teamviewer το χρησιμοποιω κοντα 10 χρονια, παντα τα καταφερνε και τα περνουσε ολα, και λειτουργουσε μια χαρα.

Το el capitan φταιει? Ή το teamviewer 11?

Πειτε μου οτι υπαρχει λυση!

Επειδη στο site τους στις παλιες εκδοσεις, τρομαρα τους, εχουν να κατεβασεις την τρεχουσα 11αρα εκδοση,

αν εχει καποιος κρατησει την 10αρα για mac και μπορει να την κανει καπου upload (free ειναι ετσι κι αλλιως),

θα με βοηθουσε!

Νομιζω η 10αρα, επαιζε μια χαρα και σε el capitan!

Δημοσ.

Ιδιο προβλημα κι εγω.

Dr.Fuzzy εχω κρεμαστει, δεν μπορω να συνδεθω πουθενα!

Απο που προερχεται το προβλημα;

Το teamviewer το χρησιμοποιω κοντα 10 χρονια, παντα τα καταφερνε και τα περνουσε ολα, και λειτουργουσε μια χαρα.

Το el capitan φταιει? Ή το teamviewer 11?

Πειτε μου οτι υπαρχει λυση!

Επειδη στο site τους στις παλιες εκδοσεις, τρομαρα τους, εχουν να κατεβασεις την τρεχουσα 11αρα εκδοση,

αν εχει καποιος κρατησει την 10αρα για mac και μπορει να την κανει καπου upload (free ειναι ετσι κι αλλιως),

θα με βοηθουσε!

Νομιζω η 10αρα, επαιζε μια χαρα και σε el capitan!

Εδώ την 11 έχει; (Είμαι στο PC, δεν μπορώ να τσεκάρω)

http://www.teamviewer.com/en-us/download/previous-versions/

Δημοσ.

Δηλαδη μονο εγω εχω προβλημα με teamviewer 11 σε el capitan 10.11.2 ?

Δες το #3. Με WiFi εξακολουθεί να μη μου δουλεύει, παρά μόνο με Ethernet σύνδεση...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια, εχω απεγκαταστησει το teamviewer απο το μενου του, και ξαναπαλι το εγκατεστησα, ξανα το ιδιο προβλημα.

Για πρωτη φορα μετα απο σχεδον δεκαετια χρησης, δεν μπορω να το χρησιμοποιησω!

Δεν μπορει να συνδεθει πουθενα!!!

Βοηθειστε!

Δημοσ.

Εστειλα mail στο support τους.

Το συστημα μου εδωσε ticket.

Εχει επικοινωνησει κανεις με το support τους;

Αργουν πολυ να απαντησουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...