MpakiS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω αυτό το tablet ZTE E8QL 4G και θέλω να αλλάξω το touchscreen αλλα δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικό. Όποιος έχει κάποια ιδέα ας με βοηθήσει η αν γνωρίζει κάποιο site για να ψάξω.ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 πρέπει αν αφαιρέσει κάποιος το digitizer,συνήθως κόντα στην καλωδιοταινία(εσωτερικά) αναγράφει P/n π.χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MpakiS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 και που να ψάξω με αυτό το p/n γιατί το έχω αφαιρέσει ήδη το digitizer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) και που να ψάξω με αυτό το p/n γιατί το έχω αφαιρέσει ήδη το digitizerΜπορείς να γράψεις εδώ τι κωδικό αναγράφει επάνω;;Στο google "αναζήτηση"... Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από coolerman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmakos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) και που να ψάξω με αυτό το p/n γιατί το έχω αφαιρέσει ήδη το digitizer φιλε μου δεν ξερω αν εφτιαξες το tablet σου ο κωδικος για digitizer ειναι FPCA-79Α25-V01 BLX Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2016 από nikosmakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MpakiS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ευχαριστώ παρα πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα