Dpan.9 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό και βρίσκομαι μεταξύ των δυο αυτών. Βασικά θέλω καθαρό λειτουργικό και οθόνη μεχρι 5.2 ίντσες γιατι μετά παραπάει. Νομίζω αυτά τα δυο ειναι στα μέτρα μου. Προέρχομαι από moto g2 και πριν είχα και της πρώτης γενιάς όποτε αγαπώ και εμπιστεύομαι Μότο. Τα νεξους βεβαια ειναι πάντα νεξους και αν το 5 επρόκειτο να υποςτηριχτει περαιτέρω δε θα το σκεφτόμουν. τα καινούρια Μότο χ ειναι μεγάλα για μένα δυστυχώς. Θα εκτιμούσα απόψεις σχετικά ευχαριστώ πολύ!
dimips Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Με βάση βιντεάκια στο ιντερνετ, reviews και την επαφή μου με στοκ android Εγώ θα έπαιρνα το moto x λόγο ομορφιάς και τα 100 ευρώ λιγότερα και σε κάνα 2 χρόνια που αν θα σταματήσει να υποστηρίζεται έτσι κι αλλιώς θα έχεις πάρει άλλο, 270 είναι αρκετά καλά λεφτά γι αυτό που προσφέρει και οι άμεσες αναβαθμίσεις από τη motorola, όπως επίσης και το ότι η Motorola έχει απ τις καλύτερες κεραίες για σήμα, για την Lg δε ξέρω. Από κει και πέρα αν σε ενδιαφέρει η λίγο καλύτερη κάμερα μπρος πίσω και το δαχτυλικό πάρε το 5x. Σε θέμα μπαταρίας είναι μέτρια και τα δυο αλλά έχουν και τα δυο ταχεία φόρτιση. Σε ταχύτητα απ' ότι φαίνεται είναι και τα το δυο το ίδιο εξίσου καλά. 1
Dpan.9 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ φιλε μου για τη βοήθεια σου και εγω προς τα εκεί έκλινα. Δεν με ενδιαφέρει ουτε η κάμερα ιδιαίτερα ουτε το δακτυλικό.
enigma84 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Υποστήριξη με το moto δύσκολα θα δεις. Είναι του 2014 πια και ήδη η lenovo είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν τις αναβαθμίσεις στον ρυθμό που είχε μέχρι πρόσφατα η moto, πόσο μάλλον για ένα παλιό μοντέλο. Από κει και πέρα εγώ θα πρότεινα το p8 που είναι ανάμεσα στα δύο τιμολογιακά. Αν είναι να διαλέξεις κάτι ανάμεσα στα δύο και από την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει η κάμερα θα πήγαινα στο moto λόγω τιμής. Αν η διαφορά ήταν μικρότερη τότε μόνο θα πήγαινα στο 5x.
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 @enigma84 Έχεις το άρθρο που λέει ή Lenovo θα συνεχίσει με μικρότερο ρυθμό τις αναβάθμισεις?
enigma84 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 @enigma84 Έχεις το άρθρο που λέει ή Lenovo θα συνεχίσει με μικρότερο ρυθμό τις αναβάθμισεις? Από το κινητό δεν μπόρεσα να βρω το άρθρο πέραν της επίσημης ανακοίνωσης των ποιων συσκευών θα αναβαθμιστούν http://www.androidpolice.com/2015/10/02/motorola-published-list-of-devices-getting-android-6-0-marshmallow-announces-retirement-of-moto-assist-migrate-and-connect/
Dpan.9 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πήρα το Μότο τελικά παιδιά και μου φαίνεται εξαιρετικό μεχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα