Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και με 400 intel nuc με i5 και λοιπόν

Καλά για να είναι ολοκληρωμένο το nuc πρέπει να δώσεις κι άλλα λεφτά. Τα 400 που λες είναι λίγα. Ούτε σκληρό έχει ούτε ram σ' αυτήν την τιμή. Τι συγκρίνουμε;

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,για τιμή ακριβό το καινούργιο,για φορητότητα τρώγεται.Το 1ο(win8 αναβάθμιση win10) σαν χρήστης του,μπορώ να πώ αρκετά βολικό για τα δεδομένα του(kodi-σερφάρισμα-update win ταυτόχρονα).Πλήκτρολόγιο-ποντίκι ασύρματα,usb hub απαραίτητο-αναγκαίο.Παιχνίδια δεν δοκίμασα ποτέ,ούτε πρόκειται.

Δημοσ.

για τα Nuc και compute stick μιλάμε

Αυτό ακριβώς.

Ποιός συνεργάτης της Intel θα πάθει ζημιά εάν ρίξει τις τιμές στους επεξεργαστές της;

Δημοσ.

Επειδη το στικ αυτο ειναι μαλλον για media player, αντιστοιχα android με χαμηλοτερες δυνατοτητες ειναι μακραν μακραν φθηνοτερα. Οποτε μεχρι τα ιντελ να πεσουν η λυση ειναι android.

Δημοσ.

- Δες, ενα stick!

- Και δεν παιρνω tablet με τα ιδια λεφτα;

- Κοιτα ενα tablet!

- Τρελος εισαι; Με τοσα αγοραζω laptop!

- Ωραιο laptop, ε;

- Δεν αγοραζω ενα desktop με τα ιδια λεφτα;

- Τι σου λεει αυτο το desktop;

- Σιγα μην δωσω τοσα για να το εχω σπιτι να καθεται, θελω να το παιρνω μαζι μου!

...και η ζωη συνεχιζεται...

• Like 13
Δημοσ.

- Δες, ενα stick!

- Και δεν παιρνω tablet με τα ιδια λεφτα;

- Κοιτα ενα tablet!

- Τρελος εισαι; Με τοσα αγοραζω laptop!

- Ωραιο laptop, ε;

- Δεν αγοραζω ενα desktop με τα ιδια λεφτα;

- Τι σου λεει αυτο το desktop;

- Σιγα μην δωσω τοσα για να το εχω σπιτι να καθεται, θελω να το παιρνω μαζι μου!

...και η ζωη συνεχιζεται...

Με τον καταιγισμό των διαφημίσεων, ο καταναλωτής, το βρίσκει πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει τις ανάγκες από τις επιθυμίες, που του δημιουργεί το marketing των εταιρειών, και καταλήγει τελικά να θεωρεί ότι το μόνο όριο κατανάλωσης είναι το ποσό που μπορεί να διαθέσει.

Τα υπόλοιπα είναι απλά δικαιολογίες για να δείξει ότι δήθεν "επιλέγει". Πόσοι θα αγόραζαν, το συγκεκριμένο προϊόν, αν τους περίσσευαν τα χρήματα; Σχεδόν όλοι. Ο διάλογος που έγραψες σημαίνει απλά: "δεν έχω τα χρήματα να δαπανήσω για την αγορά του προϊόντος"...

• Like 5
Δημοσ.

Είχε ακουστεί ότι τα καινούργια intel sticks θα έρχονταν με mhl υποστήριξη, για να τροφοδοτούνται κατευθείαν από το monitor ή tv. Η ανάγκη για έξτρα καλώδιο και πρίζα θα έλειπε και θα ήταν πραγματικά μια λύση plug n play. Ίσως η επόμενη γενιά.

Δημοσ.

και γιατι να μην παρει κανεις ενα λαπτοπ και να το συνδεσει με την hdmi στην τηλεοραση? Τα στικακια εχουν νοημα μεχρι 200-250 ευρω (με επεξεργαστη i3 τουλαχιστον),διαφορετικα ειναι απλα σπαταλη χρηματων και θα τσιμπησουν μονο οι "μοδατοι".

Δημοσ.

Ο καθένας πετάει την εξυπνάδα του, ας κάνω το ίδιο λοιπόν:

Έχω το "παλιό" με win10. Είναι το απόλυτο κατεβαστήρι - media player - surfing - όλες οι απλές εργασίες και word - excel. Και όλα αυτά μόνιμα συνδεδεμένα σε ένα μόνιμα online pc. To πήρα 130 ευρώ και με τα 6 watt που καίει ούτε που με νοιάζει!!!

Δεν είναι το ίδιο με τάμπλετ γιατί δεν μπορείς να το αφήνεις στην μπρίζα όλη μέρα. και άλλοι λόγοι λιγότερο επιφανειακοί που αν θέλει κάποιος να τους αναλύσουμε.. 

Το καθένα έχει το σκοπό του, γι αυτό και φτιάχτηκε.

Το τί ανάγκες έχει ο καθένας και τεκμηριώνει στον εαυτό του τη χρησιμότητα είναι άλλο θέμα.. Μην τα μπερδεύετε τα 2.

• Like 5
Δημοσ.

Αφού έχετε βρει άλλες λύσεις για το δικό σας πρόβλημα, γιατί σχολιάζετε εδώ; Προφανώς μια τέτοια συσκευή δε σας είναι χρήσιμη, αφήστε το θέμα λίγο πιο καθαρό για άτομα που ενδιαφέρονται όντως για κάτι τέτοιο.

Μια τέτοια συσκευή θα έχει μεγάλη χρησιμότητα σε εταιρίες για διάφορες παρουσιάσεις σε οθόνες και projectors χωρίς να κουβαλάς το laptop σου μαζί

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς.

Ποιός συνεργάτης της Intel θα πάθει ζημιά εάν ρίξει τις τιμές στους επεξεργαστές της;

Για τα Surface έλεγε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...