Gaming_alone Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, καλησπέρα, το κινητό του τίτλου και θέλω να αλλάξω οθόνη lcd γιατί έχει σπάσει εσωτερικά. Τo digitizer δουλεύει άψογα. Από ανταλλακτικά έχω βρει αυτό όπου πιστεύω ότι κάνει, ανοίγοντας το κινητό για να είμαι σίγουρος για την επιλογή του ανταλλακτικού, παρατήρησα ότι πίσω από την οθόνη υπάρχει καλά κολλημένο ένα μεταλλικό πλαίσιο, όπως αυτό. Το ερώτημα που έχω να κάνω είναι το πως ξεκολλάει το μεταλλικό πλαίσιο ώστε να βάλω την οθόνη, βοήθεια σε google και youtube δεν βρήκα για το κινητό συγκεκριμένα. Κάθε εμπειρία και γνώμη δεκτή. Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ετσι το καναμε εδω: http://www.insomnia.gr/topic/594288-lenovo-a7000-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%86%CE%B7/
Gaming_alone Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή για να ξεκολλήσει πρέπει να σπάσει, αρκετά ζόρικο, αλλά αν είναι αυτός ο δρόμος...
Gaming_alone Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχως αλλο τροπο δεν βρηκε.... θα το ζεστανω με θερμοπιστολο προσεχτικα, μπας και ξεκολησει πιο ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα