Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S6 or Iphone 6s plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν εχω θεμα με μπαταρία πάντως..στην αρχή άφησες την μπαταρία να κάνει τους κύκλους της?Πάντως αν και τέρμα ευχαριστημένος απο το s6 μου και θα το διαλέγα ξανά και όχι το edge γιατί δεν μου κολλάει η οθόνη η πλάγια σου προτείνω να πας σε i6s plus αλλα έστω βάλε λίγα λεφτα να πας στα 32..αλλα και να μην σε βολέψει το πήρες και το πουλας εύκολα και σε καλη τιμή..Προσωπικά ότι iPhone εχω πιασει δεν με εντυπωσίασε κανένα εκτός απο το 4s που τότε ήταν κάτι τρομερό..εντελη δοκίμασε iPhone αμα δεν σε βολέψει το πουλάς και δοκιμάζεις άλλο οπως είπε και ο από πάνω ☺

Δημοσ.

Οχι δεν εχει θεματα με lag κτλπ το s6 αλλα εχεις την ευκαιρια να παρεις ενα καλο σε ολα κινητο και ακριβο και δεν θα το κανεις; Αμαρτια..

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπω ο καθενας παλι λεει οτι θελει χωρις να εχει επαφη με τη συσκευη. Ας πουμεε λοιπον τι ισχυει στη πραγματικοτητα.

ειναι πολυ απλο το διλημμα:

1ο κριτήριο ειναι το λειτουργικο ios vs android αυτο ειναι δικη σου αποφαση.

2ον Ως συσκευες/δυνατοτητες το s6 απλα δεν συγκρινεται με το 6s plus, ειναι αλλου.

τόσο απλα.

Εχουν ανοιχτει παρα πολλα θεματα για τις συγκεκριμενες συσκευες τις τελευταιες ωρες οπου αναλυτικα εχουν αποσαφινιστει ολες οι λεπτομεριες.

και τα 2 παντως δεν εχουν ιχνος λαγκαρισματος.

Δημοσ.

Βλεπω ο καθενας παλι λεει οτι θελει χωρις να εχει επαφη με τη συσκευη. Ας πουμεε λοιπον τι ισχυει στη πραγματικοτητα.

ειναι πολυ απλο το διλημμα:

1ο κριτήριο ειναι το λειτουργικο ios vs android αυτο ειναι δικη σου αποφαση.

2ον Ως συσκευες/δυνατοτητες το s6 απλα δεν συγκρινεται με το 6s plus, ειναι αλλου.

τόσο απλα.

Εχουν ανοιχτει παρα πολλα θεματα για τις συγκεκριμενες συσκευες τις τελευταιες ωρες οπου αναλυτικα εχουν αποσαφινιστει ολες οι λεπτομεριες.

και τα 2 παντως δεν εχουν ιχνος λαγκαρισματος.

Δεν ειναι καθολου αλλου με το s6 μπορει απο τωρα σε ενα χρονο να εχει lagg με το iphone δεν υπαρχει περιπτωση.

Δημοσ.

Mε τις συγκεκριμενες συσκευες δεν βρηκα αλλο θεμα,αν ναι και δεν το ειδα διαγραψτε το

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος γι αυτο... Το 4s μου και ipad 4 πεθαναν με το που μπηκε το ios 7 και μετα. Αυτη η σιγουρια σου παταει σε καποια επιχειρηματα;

Akis: για το s6 ειδικα εχει γινει εκτενης αναλυση σε παρα πολλα ποστ προσφατως.

Δημοσ.

Δεν μιλαω για μεμονωμενα θεματα,μιλαω για συγκριση και των 2 και εμπειρια χρησης απο καποιο κατοχο που ετυχε να τα δουλεψει και τα 2.

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο καταστημα και εφαγα απειρες ωρες στο να τα συγκρινω,ομολογω οτι με κερδισε το iphone. Aυριο λογικα θα γινει η αγορα,για να πω την αληθεια εαν δεν ειχα την επιδοτηση δεν θα το σκεφτομουν καν καθως δεν θελω να ξεπερναω τα 450 για νεο κινητο.
Οπως και να εχει σας ευχαριστω για τις απαντησεις

Δημοσ.

Εγω δεν εχω θεμα με μπαταρία πάντως..στην αρχή άφησες την μπαταρία να κάνει τους κύκλους της?Πάντως αν και τέρμα ευχαριστημένος απο το s6 μου και θα το διαλέγα ξανά και όχι το edge γιατί δεν μου κολλάει η οθόνη η πλάγια σου προτείνω να πας σε i6s plus αλλα έστω βάλε λίγα λεφτα να πας στα 32..αλλα και να μην σε βολέψει το πήρες και το πουλας εύκολα και σε καλη τιμή..Προσωπικά ότι iPhone εχω πιασει δεν με εντυπωσίασε κανένα εκτός απο το 4s που τότε ήταν κάτι τρομερό..εντελη δοκίμασε iPhone αμα δεν σε βολέψει το πουλάς και δοκιμάζεις άλλο οπως είπε και ο από πάνω ☺

Τι εννοείς τους κύκλους της ???
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...