Nikos0002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγω δεν εχω θεμα με μπαταρία πάντως..στην αρχή άφησες την μπαταρία να κάνει τους κύκλους της?Πάντως αν και τέρμα ευχαριστημένος απο το s6 μου και θα το διαλέγα ξανά και όχι το edge γιατί δεν μου κολλάει η οθόνη η πλάγια σου προτείνω να πας σε i6s plus αλλα έστω βάλε λίγα λεφτα να πας στα 32..αλλα και να μην σε βολέψει το πήρες και το πουλας εύκολα και σε καλη τιμή..Προσωπικά ότι iPhone εχω πιασει δεν με εντυπωσίασε κανένα εκτός απο το 4s που τότε ήταν κάτι τρομερό..εντελη δοκίμασε iPhone αμα δεν σε βολέψει το πουλάς και δοκιμάζεις άλλο οπως είπε και ο από πάνω ☺
mahone1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν εχει θεματα με lag κτλπ το s6 αλλα εχεις την ευκαιρια να παρεις ενα καλο σε ολα κινητο και ακριβο και δεν θα το κανεις; Αμαρτια.. 1
heavyrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Βλεπω ο καθενας παλι λεει οτι θελει χωρις να εχει επαφη με τη συσκευη. Ας πουμεε λοιπον τι ισχυει στη πραγματικοτητα. ειναι πολυ απλο το διλημμα: 1ο κριτήριο ειναι το λειτουργικο ios vs android αυτο ειναι δικη σου αποφαση. 2ον Ως συσκευες/δυνατοτητες το s6 απλα δεν συγκρινεται με το 6s plus, ειναι αλλου. τόσο απλα. Εχουν ανοιχτει παρα πολλα θεματα για τις συγκεκριμενες συσκευες τις τελευταιες ωρες οπου αναλυτικα εχουν αποσαφινιστει ολες οι λεπτομεριες. και τα 2 παντως δεν εχουν ιχνος λαγκαρισματος.
mahone1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Βλεπω ο καθενας παλι λεει οτι θελει χωρις να εχει επαφη με τη συσκευη. Ας πουμεε λοιπον τι ισχυει στη πραγματικοτητα. ειναι πολυ απλο το διλημμα: 1ο κριτήριο ειναι το λειτουργικο ios vs android αυτο ειναι δικη σου αποφαση. 2ον Ως συσκευες/δυνατοτητες το s6 απλα δεν συγκρινεται με το 6s plus, ειναι αλλου. τόσο απλα. Εχουν ανοιχτει παρα πολλα θεματα για τις συγκεκριμενες συσκευες τις τελευταιες ωρες οπου αναλυτικα εχουν αποσαφινιστει ολες οι λεπτομεριες. και τα 2 παντως δεν εχουν ιχνος λαγκαρισματος. Δεν ειναι καθολου αλλου με το s6 μπορει απο τωρα σε ενα χρονο να εχει lagg με το iphone δεν υπαρχει περιπτωση.
akis337 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Mε τις συγκεκριμενες συσκευες δεν βρηκα αλλο θεμα,αν ναι και δεν το ειδα διαγραψτε το
heavyrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ειμαι σιγουρος γι αυτο... Το 4s μου και ipad 4 πεθαναν με το που μπηκε το ios 7 και μετα. Αυτη η σιγουρια σου παταει σε καποια επιχειρηματα; Akis: για το s6 ειδικα εχει γινει εκτενης αναλυση σε παρα πολλα ποστ προσφατως.
akis337 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν μιλαω για μεμονωμενα θεματα,μιλαω για συγκριση και των 2 και εμπειρια χρησης απο καποιο κατοχο που ετυχε να τα δουλεψει και τα 2.
heavyrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Και τα δυο προσφερουν κορυφαια ,αριστη και αλαγκαριστη εμπειρια χρησης. 1
mahone1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μη κανεις καμια γκαφα μιλαμε για 400+€ διαφορα..
akis337 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μολις γυρισα απο καταστημα και εφαγα απειρες ωρες στο να τα συγκρινω,ομολογω οτι με κερδισε το iphone. Aυριο λογικα θα γινει η αγορα,για να πω την αληθεια εαν δεν ειχα την επιδοτηση δεν θα το σκεφτομουν καν καθως δεν θελω να ξεπερναω τα 450 για νεο κινητο.Οπως και να εχει σας ευχαριστω για τις απαντησεις
Dysfuntional Genius Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγω δεν εχω θεμα με μπαταρία πάντως..στην αρχή άφησες την μπαταρία να κάνει τους κύκλους της?Πάντως αν και τέρμα ευχαριστημένος απο το s6 μου και θα το διαλέγα ξανά και όχι το edge γιατί δεν μου κολλάει η οθόνη η πλάγια σου προτείνω να πας σε i6s plus αλλα έστω βάλε λίγα λεφτα να πας στα 32..αλλα και να μην σε βολέψει το πήρες και το πουλας εύκολα και σε καλη τιμή..Προσωπικά ότι iPhone εχω πιασει δεν με εντυπωσίασε κανένα εκτός απο το 4s που τότε ήταν κάτι τρομερό..εντελη δοκίμασε iPhone αμα δεν σε βολέψει το πουλάς και δοκιμάζεις άλλο οπως είπε και ο από πάνω ☺ Τι εννοείς τους κύκλους της ??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα