akis337 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα, ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα που λογω μια επιδοτησης το 6s plus ειναι κοντα στην τιμη του s6(χωρις την επιδοτηση απο σκρουτζ).Τα εχω δει και τα 2 απο κοντα και δεν μπορω να αποφασισω,στο iphone με χαλαει το μεγεθος και τα 16gb.Υπαρχει καποιος που να τα ειχε και τα 2 η να τα εχει δοκιμασει για αρκετο καιρο να μου πει τα εξης:-Υπαρχει lag στο s6 οπως σε παλιοτερα galaxy?-Aπο θεμα μπαταριας με αρκετη χρηση την ημερα ποιο βγαζει ανετα την μερα ?(αν πχ ξεκιναω με 100% την μερα και μετα απο αρκετο browsing ,fb ,youtube το βραδυ ειμαι στο 30% για μενα ειναι ΟΚ)-Η καμερα του s6 ειναι οντως καλυτερη απο αυτη του iphone οπως την εμφανιζουν σε πολλα review?Να παρακαλεσω να μην γινει αλλο ενα haters topic , εαν υπαρχει καποιος χρηστης και των 2 η και ενος απο αυτα ας βοηθησει.
kalogero Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το 6s φιλε δεν αξίζει να το πάρεις με 16 g ... Γιατί τραβάει 4κ βίντεο και η φωτό ειναι πλέον 12m .. Όποτε ο χώρος αποθήκευσης δεν επαρκεί με την καμία .. Η θα πας σε 64αρι η μην το πάρεις καθόλου Απο την άλλη το S6 ειναι εξαιρετικό κινητό για την τιμή του .. Αν θες να πας σε σύγκριση πας σε Galaxy edge + που εχει οθοναρα και η τιμή του πλησιάζει το 6 plus... Σε κάθε περίπτωση τα κίνητα αυτά έχουν διαφορετικό λειτουργικό όπως ξερεις - android vs iOS - και θα πρεπει να αποφασισεις καταρχήν σε ποιο λειτουργικό θες να καταλήξεις ... Εγώ αν ήθελα iOS θα έπαιρνα iPhone 6 64g Αν ήθελα android θα πήγαινα στο Galaxy edge + ..
akis337 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το edge το εχω αποκλεισει λογω της κυρτης οθονης,δεν με τρελαινει ιδιαιτερα.Οσο για 4k video δεν νομιζω να τραβηξω και ποτε αφου σπανια βγαζω βιντεο.Για το λειτουργικο που λες το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην τερματιζει χωρις λογο εφαρμογες, επισης δεν ασχολουμαι με custom rom κλπ για να ''κολλησω'' με καποιο απο αυτα τα 2 λειτουργικα .Με ενδιαφερει η αυτονομια και οσο γινεται η πιο smooth εμπειρια.
kalogero Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αυτονομία μια η άλλη ειναι μεταξύ iPhone 6s και Galaxy S6... Όμως έχουν μεγάλη διαφορά τιμής .. Όπως σου είπα το 16αρι δεν στο προτείνω γιατί το ειχα και δεν με κάλυπτε .. Πηρα 64αρι και ας μην το γεμίσω ποτε .. 1
dimips Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα, ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα που λογω μια επιδοτησης το 6s plus ειναι κοντα στην τιμη του s6(χωρις την επιδοτηση απο σκρουτζ).Τα εχω δει και τα 2 απο κοντα και δεν μπορω να αποφασισω,στο iphone με χαλαει το μεγεθος και τα 16gb. Υπαρχει καποιος που να τα ειχε και τα 2 η να τα εχει δοκιμασει για αρκετο καιρο να μου πει τα εξης: -Υπαρχει lag στο s6 οπως σε παλιοτερα galaxy? -Aπο θεμα μπαταριας με αρκετη χρηση την ημερα ποιο βγαζει ανετα την μερα ?(αν πχ ξεκιναω με 100% την μερα και μετα απο αρκετο browsing ,fb ,youtube το βραδυ ειμαι στο 30% για μενα ειναι ΟΚ) -Η καμερα του s6 ειναι οντως καλυτερη απο αυτη του iphone οπως την εμφανιζουν σε πολλα review? Να παρακαλεσω να μην γινει αλλο ενα haters topic , εαν υπαρχει καποιος χρηστης και των 2 η και ενος απο αυτα ας βοηθησει. Το iphone 6s plus με κλειστά μάτια. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει το 6 Plus και αυτό θα είναι σίγουρα ανώτερο. Το s6 θα συναντήσεις lag εκεί που δεν το θέλεις και δεν το περιμένεις, σίγουρα λιγότερο από τα προηγούμενα galaxy αλλά θα συναντήσεις. Στο iphone όχι. Σε θέμα μπαταρίας το s6 Αν ξεκινήσεις 8 το πρωί θα σου φτάσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Το 6s plus θα σου πάει μέχρι και τις 4 το πρωί Όχι η κάμερα δεν είναι καλύτερη, έχουν και τα δυο εξίσου καλές. Το s6 έχει καταπληκτική οθόνη.- Για τον χώρο των 16gb του iphone θα έχεις θέμα αν θες να τραβάς βίντεο σε 4K καθώς σου δίνει περίπου 11gb ελεύθερα. Αλλιώς αρχεία-φωτογραφίες κτλ μπορείς να τα έχεις και στα 4 clouds των 5gb (icloud-one drive-google drive-dropbox). Αν μπορούσες με τα ίδια λεφτά του 6s plus να πας σε 6s 64gb θα σου καθόταν καλύτερα αν χρειάζεσαι χώρο. Τέλος, 1) Αν είσαι απαιτητικός χρήστης και το χρειάζεσαι ως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ εργαλείο για σοβαρή καθημερινή δουλειά το κινητό πάρε το 6s, 2) Αν όχι, το lag και το να χρειαστεί να το κάνεις καμιά επανεκκίνηση δεν θα σε ενοχλεί και τόσο οπότε πάρε το samsung s6 που είναι στα ίδια λεφτά όπως λες αλλά θα έχεις την έκπτωση και στο πάγιο για τον υπόλοιπο χρόνο. 1
akis337 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις, @dimips αρκετα βοηθητικο το σχολιο σου!
dimips Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις, @dimips αρκετα βοηθητικο το σχολιο σου! τελικά προς ποιο απ τα δυο κλείνεις ;
taslikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 iPhone 6s αν το θες απροβλημάτιστο για χρόνια! 1
Nikos0002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πάντως ως χρήστης του s6 4 μήνες τώρα με χρήση βαριά δεν εχω δει προβλήματα..Κόλλημα ακομα δεν εχω δει και μακάρι να μην δω 1
akis337 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 τελικά προς ποιο απ τα δυο κλείνεις ; Θα παω παλι αυριο να τα δω απο κοντα για να αποφασισω,αλλα μαλλον προς 6s plus. Πάντως ως χρήστης του s6 4 μήνες τώρα με χρήση βαριά δεν εχω δει προβλήματα..Κόλλημα ακομα δεν εχω δει και μακάρι να μην δω Η μπαταρια ποσο σου κραταει? 1
Nikos0002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μπαταρία λογικο να κρατάει λιγότερο αφου έχεις καλύτερη ανάλυση..κάμερες δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη μιας και δεν ασχολούμαι καν...Οθόνη πιστεύω το s6 ότι καλύτερο έχει βγει και ο κυριος λόγος που το πηρα..Εξωτερικά παλι προτιμώ s6 μιας και τα iphone μαρεσαν μόνο το 4s και το 5s..ήταν κάτι ξεχωριστό μετά έγινε το κλασικό παντοφλε κινητό 1
dimips Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θα παω παλι αυριο να τα δω απο κοντα για να αποφασισω,αλλα μαλλον προς 6s plus. Κι εγώ αν δεν είχα μεγάλο θέμα με τα χρήματα αυτό θα διάλεγα. Το μέγεθος θα το συνηθίσεις. Απ' τι στιγμή που ψάχνεις κάτι απλό χωρίς να σε ενδιαφέρει το customization και το να νιώθεις χακερ βάζοντας διάφορα σου ταιριάζει το iphone. Επίσης σε αυτονομία το iphone έχει απίστευτη διαχείριση μπαταρίας. Κοιμάσαι και ξυπνάς και δεν πέφτει ούτε 1%. Επίσης δε χρειάζεται να κλείνεις τις εφαρμογές για να μη τρέχουν και να μη τρώνε μπαταρία όπως στα android, τα ρυθμίζει όλα μόνο του. 1
Nikos0002 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η μπαταρία με μέτρια χρήση 1μιση μερα πανεύκολα και με σκληρή δηλαδή youtube,βαρια παιχνίδια μια αλλα σου λεω και εγω ανησυχούσα αμα δεις ποσο γρήγορα φορτίζει θα εντυπωσιάστεις ☺ 1
dimips Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η μπαταρία με μέτρια χρήση 1μιση μερα πανεύκολα και με σκληρή δηλαδή youtube,βαρια παιχνίδια μια αλλα σου λεω και εγω ανησυχούσα αμα δεις ποσο γρήγορα φορτίζει θα εντυπωσιάστεις ☺ Στο δικό μου το s6 κρατάει λιγότερο, αν είμαι ιντερνετ και σοσιαλ μιντια κανα 2 ώρες το πρωί πριν φύγω απ το σπίτι με χαμηλή φωτεινότητα πέφτει στο 65-70% στη καλύτερη και έχω απενεργοποιήσει και όλα τα ενεργοβόρα "functions" :/
splashboogie Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όταν έχετε τέτοια ζητηματα θα αγοράζετε πάντα το I phone. O λόγος απλός : Τα i phone έχουν φανταστική μεταπώληση. Το πήρες και δεν σε βόλεψε (όπως εμένα καλη ώρα), το δίνεις άμμεσα και εύκολα είτε ανταλλαγη είτε σε μετρητά και μεταβαίνεις στο άλλο μοντέλο. Γνώμη μου πάντα ελπίζω να βοηθησα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα