Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . 
Μετά απο την προχθεσινή κλήση 100 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για ένα μήνα  ήρθε η στιγμή να μαι προβλεπόμενος και να μην την ξαναπατήσω . 

Οπότε κοιτάζω για bluetooth που μπαίνει στο ένα αυτί  (όχι headset bluetooth ή ακουστικά bluetooth)

Γενικά το ψαξα αρκετά και βρήκα αξιόλογα μοντέλα κυρίως plantronics και κάποια samsung . 

Αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι η εφαρμογή τους στο αυτί . Υπάρχουν πολλών ειδών εφαρμογές για το αυτί.

στα samsung έχει πιαστράκι για το αυτί και το ακουστικό είναι πιο στενό για να θυληκώνει στο αυτί και να απομονώνει τον θόρυβο . 
π.χ   http://www.e-shop.gr/images/TEL/ART2/TEL.023050_1.jpg

Στα plantronics το ακουστικό δεν είναι έτσι και πέρα απο πιαστράκι έχει και εσωτερικό πιαστράκι του αυτιού.

π.χ   http://i1140.photobucket.com/albums/n565/davmay89/bluetooth/plantronics/M165_zpsfb06305a.jpg

στην φωτό έχει εσωτερικό πιαστράκι και εξωτερικό γύρω απο το αυτί και το ακουστικό είναι κλασσικό στρογγυλό που δεν μπαίνει μέσα στο αυτί όπως στα samsung . 

Γενικά επειδή βλέπω πολλές διαφορετικές εφαρμογές για αυτιά δεν ξέρω ποια θα βολεύει καλύτερα. Μην την πατήσω και δεν μου κάθεται καλά στο αυτί . 

Γενικά τι συμβουλές έχετε να δώσετε για να αγοράσω ένα ;

Budget μέχρι 35 ευρώ . Δεν με ενδιαφέρει η αυτονομία  αλλά κυρίως η εφαρμογή του στο αυτί και η καθαρότητα του ήχου . 

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

θα σου προτεινα plantronics m70 και δευτερο το m55 για τα λευτα τους ειναι πολυ ικανοποητικα.Μετα πιστευω ανεβαινεις budget χωρις λογο ειδικα για την χρηση που τα θες(ειναι και καποια αλλα πλαντρονικς λιγο πανω απο 35 δλδ αλλα δεν πιστευω πως χρειαζονται)Τωρα για το ποιο καθεται καλυτερα στο αυτι εξαρταται απο τον καθενα (και το σχημα αυτιου κεφαλιου κτλπ φυσικα :P)

• Like 2
Δημοσ.

θα σου προτεινα plantronics m70 και δευτερο το m55 για τα λευτα τους ειναι πολυ ικανοποητικα.Μετα πιστευω ανεβαινεις budget χωρις λογο ειδικα για την χρηση που τα θες(ειναι και καποια αλλα πλαντρονικς λιγο πανω απο 35 δλδ αλλα δεν πιστευω πως χρειαζονται)Τωρα για το ποιο καθεται καλυτερα στο αυτι εξαρταται απο τον καθενα (και το σχημα αυτιου κεφαλιου κτλπ φυσικα :P)

Για m55 κοιτούσα ή σε κάτι πιο ακριβό το marque 2 

https://www.skroutz.gr/s/2622268/Plantronics-Marque-2-M165.html?keyphrase=marque+2

Τα μοντέλα που μου λες . Έχεις κάποια εμπειρία χρήσης;

Δημοσ.

εγω  το δουλεψα (ειχα στην κατοχη μου) το plantronics marque 2 m165 και το m70, σου προτεινω το δευτερο με κλειστα ματια

Δημοσ.

εγω  το δουλεψα (ειχα στην κατοχη μου) το plantronics marque 2 m165 και το m70, σου προτεινω το δευτερο με κλειστα ματια

Θα μπορούσες να μου πεις επιγραμματικά σε τί θεωρείς καλύτερο το m70 απο το  marque 2  ?

Δημοσ.

Θα μπορούσες να μου πεις επιγραμματικά σε τί θεωρείς καλύτερο το m70 απο το  marque 2  ?

στο χρωμα που αλλου; :-D  ,πλακα κανω , στο ακουστικο αλλα και στο μικροφωνο ,στην μπαταρια δεν ειδα διαφορα 

Δημοσ.

φιλε εγω χρησιμοποιω ακουστικα οποτε προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα για τα πλανρονικ περα απο το οτι ακουγονται για καλα μπλουτουθ ενας φιλος εχει τα m70 και ειναι πολλυ ικανοποιημενος και απο αυτονομια και απο ηχο επισης τον ακουω πολυ καλα οποτε για αυτο και στα προτεινω τωρα τα αλλα με παραπανω τιμη δεν ξερω

Δημοσ.

To m70 επειδή άκρη δεν βγάζω. Μέσα στην συσκευασία του έχει φορτιστή  αυτοκινήτου,ή μόνο καλώδιο usb , έξτρα μεγέθη πιαστράκια για αυτί ;;;;

Δημοσ.

Δες και το plantronics M55 το οποιο εχει αρκετα καλες κριτικες (τις περισσοτερες απο plantronics) και ειναι καλυτερο απο το m165. Εξτρα μεγεθη εχει σιγουρα 99.99% τουλαχιστον στο m165 απο οσο θυμαμαι (ειχε 2 επιπλεον μεγεθη) κ το medium το φοραγε το εδωσα πισω μετα απο 20 μερες......... δεν φορτιζε καν. Θυμαμαι οτι ειχε ενα καλωδιο αλλα δεν θυμαμαι αν ητανε usb απλο ή φορτιστης αυτοκινητου. Ρωτα απο κοντα σε καταστημα. 

Δημοσ.

To m70 επειδή άκρη δεν βγάζω. Μέσα στην συσκευασία του έχει φορτιστή  αυτοκινήτου,ή μόνο καλώδιο usb , έξτρα μεγέθη πιαστράκια για αυτί ;;;;

εχει σιγουρα καλωδιο usb και πιαστρακι νομιζω τιποτα αλλο

• Moderators
Δημοσ.

Σχετικα με το πιαστρακι των Plantronics παντως αν μαθεις πως να το βαζεις (εχει καποια video tutorials) και δεν το εχεις εκσφενδονισει ως τοτε, ειναι πολυ βολικο και δεν πεφτει με τιποτα. Το πιαστρακι των Samsung ειναι κλασικο, εχει την εφαρμογη που περιμενεις, το τοποθετεις μεσα στο αυτι και το γατζωνεις πανω. 

Ειχα και απο τους δυο τυπους, αλλα σου συγκρινω μοναχα την εφαρμογη γιατι τελικα δεν τα χρησιμοποιησα πολυ ωστε να κρινω ηχο κλπ.

Δημοσ.

τωρα που εγραψε ο stormrain περι ηχου θυμηθηκα πως τα plantronics ακουγοταν ελαφρως χαμηλοτερα στους αλλους (συνομιλητες κλπ) σε σχεση με αλλα ΒΤ. Το ειχα δουλεψει ελαχιστα παντως αφου μου ειχε βγαλει σφαλμα φορτισης και το αλλαξα μεσα σε 14 μερες το marque m165. Παντως το m55 εχει πολλες (θετικες) κριτικες και ειναι και σε καλη τιμη (απο Ελλαδα). Κ η samsung εχει διαφορα ΒΤ ισως βολευτεις καλυτερα με αυτα.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ. Αγόρασα το m70  . Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει σε κλήση αλλά απο άποψη εφαρμογής τουλάχιστον στο δικό μου αυτί είναι άψογο σταθερό και βολικό !!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...