Προς το περιεχόμενο

Πότε επιθυμείτε να γίνει συνάντηση insomniacs στην Αθήνα;  

30 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πότε; Εεεεε;

• Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016
    • Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016
    • Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016
    • Οποιαδήποτε από τις τρεις παραπάνω ημερομηνίες, δεν έχω πρόβλημα
    • Άλλη ημερομηνία (αναφορά ημερομηνίας)
    • Οποιαδήποτε από τις τρεις παραπάνω ημερομηνίες, δεν θα έρθω οπότε δεν με νοιάζει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να αποφασισουμε περιοχη ωρα και μερος!! Τι θα λεγατε να παμε Αγια Παρασεκυη στην πλατεια?Ε χει πολαλ και μεγαλα εστιατορια και καφετεριες αρα θα βολευε να παμε εκει. Επισης μια αλλη καλη ιδεα ειναι να συναντηθουμε στο Συνταγμα και να παμε σε καποια απο τις καφετειρες στην Κοραη. Αντε αποφασιστε!!!

Δημοσ.

Α ρε nenya χωρίς εσένα όλοι μας έχουμε χάσει την μπάλα  :P  :P  :P

Λοιπόν , έχουμε και λέμε ο Oruki Saki δεν μπορεί την Κυριακή , για το μέλος NovaLacertae γνωρίζουμε ότι μπορεί Κυριακή κατά τις 8μ.μ. , ο Vaguras μπορεί και Σάββατο αλλά και Κυριακή , ενώ ο Dinos_12345 μπορεί μόνο το απόγευμα . Nenya εσύ πότε μπορείς , και γενικά , πότε μπορείτε να έρθετε οι υπόλοιποι?

Δημοσ.

Ολόκληρο καινούριο thread άνοιξε για να μπει το poll και να τα βρείτε πιο εύκολα και εσείς ρωτάτε ο ένας τον άλλον πότε μπορεί;

Απ' τη στιγμή που είναι για Π/Σ/Κ, θεωρητικά η ψηφοφορία λήγει Πέμπτη.

Άρα ο μεγάλος νικητής είναι το Σάββατο με 5 ψήφους +5 ψήφους απ' αυτούς που μπορούν και τις 3 μέρες, άρα είστε 10.

So simple.

Καλά να περάσετε.

Δημοσ.

Ακομα δεν εχουμε αποφαισισει που και ποτε θα γινει η συναντηση !! Τι θα γινει παιδια πρεπει να παροιυμε μια αποφαση τωρα!

Δημοσ.

Παιδια ειχα πει θαρθω αλλα απο χεθς το βραδυ ειμα αρρωστος με πυρετο, εχω ηδη πεθανει απο βαρεμαρα και νταγκλα. Καλα να περασετε. Αυτο που εχω ποτε θα περασει αραγε;

Δημοσ.

Παιδια ειχα πει θαρθω αλλα απο χεθς το βραδυ ειμα αρρωστος με πυρετο, εχω ηδη πεθανει απο βαρεμαρα και νταγκλα. Καλα να περασετε. Αυτο που εχω ποτε θα περασει αραγε;

Περαστικά 

Δημοσ.

Τι να ακυρωσουμε οταν δεν εχουμε κανονισει κατι?! Ειναι Σαββατο μεσημερι και δεν κανονισαμε τιποτα. Τι να πεις.... Κριμα να μην γινει σημερα η επομενη συναντηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...