Προς το περιεχόμενο

Πότε επιθυμείτε να γίνει συνάντηση insomniacs στην Αθήνα;  

30 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πότε; Εεεεε;

• Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016
    • Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016
    • Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016
    • Οποιαδήποτε από τις τρεις παραπάνω ημερομηνίες, δεν έχω πρόβλημα
    • Άλλη ημερομηνία (αναφορά ημερομηνίας)
    • Οποιαδήποτε από τις τρεις παραπάνω ημερομηνίες, δεν θα έρθω οπότε δεν με νοιάζει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γκρίνια ε; <br><br>

Άνοιξα καινούργιο γιατί το παλιό είχε ένα παμπάλαιο poll μέσα που μπερδευε μερικούς. <br>

Τόσο κακό είναι;<br><br>

Επίσης, με το που κατσουμε σε ένα μαγαζί το ποσταρουμε αμέσως εδώ ώστε να έρχονται κ κάποιοι της τελευταίας στιγμής. Όποιος ενδιαφέρεται όντως να συμμετέχει σε συνάντηση τότε από μόνος του κοιτάει αυτό το θρεντ την ημέρα της συνάντησης κ ενημερώνεται. Δεν είναι δύσκολο. <br><br>

Δυστυχώς έχουμε φάει κάμποσα άκυρα, δύσκολο να βρεθεί μαγαζί να δεχτεί να κλείσουμε τραπέζι για 20 άτομα, και γι'αυτό δεν το έχουμε προκαθορισμένο το μαγαζί. Αύριο πάντως θα πάρω τηλ στην μπυραρία στο Ηράκλειο έστω να τους ρωτήσω αν κλεινουν τραπέζια.

Τέλος, αν δούμε ότι δεν μαζεύονται άτομα γι'αυτές τις ημερομηνίες τότε θα το πάμε για το επόμενο Π/Σ/Κ.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι κάνουν και οι άλλοι στην Σαλονικα και δεν είδα να έπαθαν κάτι.

Απλά κάθε φορά όταν έρχεται ώρα συνάντησης ένα αντίστοιχο θρεντ θα γίνεται στικι και θα έχει μέσα νέο poll και όλα καλά.

Δημοσ.

Ξερεις οτι σε λιγο θα αρχισουν να γκρινιαζουν ο νοτιος και ο δυτικος τομεας επειδη ειπες Ηρακαλειου :X .Μιας και ειναι και τελειος αντιθετα απο αυτους :devil: 

Δημοσ.

Βασικά τώρα που το σκέφτομαι...παρακαλώ αν γίνεται κάποιος mod να μου αφαιρέσει το custom title.

Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο με διοργάνωση συναντήσεων.

Όποιοι θέλουν κάθε φορά ας την οργανώνουν. Και την επόμενη ας την αναλάβει κάποιος άλλος.

Δημοσ.

Ξερεις οτι σε λιγο θα αρχισουν να γκρινιαζουν ο νοτιος και ο δυτικος τομεας επειδη ειπες Ηρακαλειου :X .Μιας και ειναι και τελειος αντιθετα απο αυτους :devil:

Είπαμε να κάνουμε κατι διαφορετικό αυτή την φορά, εγώ που έρχομαι από Χαϊδάρι τι να πω; Οποίος θέλει έρχεται και δεν υποχρεώνουμε κανένα να έρθει. Επίσης μην γκρινιάζετε για κάτι που γίνεται καθαρά και μόνο από καλή διάθεση. Συζήτηση και όλα βρίσκονται, κάντε προτάσεις μην γκρινιάζετε.

D4rkshadow μην παρεξηγηθείς απλά επειδή είπες ότι κάποιοι θα γκρινιαζουν, προς αυτούς πάει το παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ.

Ξερεις οτι σε λιγο θα αρχισουν να γκρινιαζουν ο νοτιος και ο δυτικος τομεας επειδη ειπες Ηρακαλειου :X .Μιας και ειναι και τελειος αντιθετα απο αυτους

Εγω απλα το ειπα αυτο για να προλαβω καποιους και απλα ηθελα να το κανω με χιουμορ( προφανως δεν το πετυχα αυτο που ηθελα)

Είπαμε να κάνουμε κατι διαφορετικό αυτή την φορά, εγώ που έρχομαι από Χαϊδάρι τι να πω; Οποίος θέλει έρχεται και δεν υποχρεώνουμε κανένα να έρθει. Επίσης μην γκρινιάζετε για κάτι που γίνεται καθαρά και μόνο από καλή διάθεση. Συζήτηση και όλα βρίσκονται, κάντε προτάσεις μην γκρινιάζετε.

D4rkshadow μην παρεξηγηθείς απλά επειδή είπες ότι κάποιοι θα γκρινιαζουν, προς αυτούς πάει το παραπάνω.

Μην ανυσυχεις δεν παρεξηγουμε και ουτε εχω προβλημα που θα παμε προσωπικα,γιατι και διπλα στο μετρο και ηλεκτρικο ειμαι και αμαξι εχω.

• Like 1
Δημοσ.

Περιοχή?? Υπάρχει μαγαζί ονόματι το Βολιώτικο στη ν Ιωνία αν θυμάμαι π είναι ιδανικό για μεγάλες μαζοξεις και εξηγούμε: μαζθβνε τα τσίπουρα βγάζει μεζέ οπότε βγαίνει από την κουβέντα το τι να τσιμπαμε από δίπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Που θα γινει η συναντηση? Τι λεγε να παμε στο Mall στον Aγιο Δημητριο? Πως σας φαινεται σαν ιδεα?

Πέφτει μακριά, παιδιά εγώ μάλλον στην επόμενη, έχω εξεταστική και πολύ διάβασμα :-(
Δημοσ.

Ψήφισα Σάββατο αν και μπορώ και Κυριακή. Τελικά  το μέρος το έχουμε,  ή πρέπει να ψηφίσουμε και γι αυτό; Σχετικά με το mall στον Αγ. Δημήτριο επειδή μένω δίπλα δεν αξίζει γιατί τα ΣΚ γίνεται πανικός δεν παλέυεται από τον κόσμο!

• Like 1
Δημοσ.

To the point. Μιλάμε για συνάντηση για ποτό ή για καφέ/φαγητό; Αν πάμε Ηράκλειο έχουμε κανένα που να ξέρει την περιοχή για να μας κατατοπίσει; Αν πάμε απόγευμα υπάρχει περίπτωση να έρθω και εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...