Daemonos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πολύ όμορφο παιχνίδι πανοραμικού προσώπου εμπνευσμένο απο την ταινία Starship Troopers με πολύ καλό co op aspect!!! Όσοι παίζετε κάνουμε καμιά ομαδα? Lets spread 7,62mm caliber full of Democracy to the galaxy...
Daemonos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 1650 εμφανίσεις και κανείς δεν παίζει ρε παίδες?! Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, το πήρα 30 μαζί με όλα τα extra και δεν έχω μετανιώσει ούτε 1 euro. τα λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω!!
marios_geo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έπαιξα λίγο στο vita, καλό είναι. Αλλά με κέρδισε το danganrompa οπότε αργότερα θα επανέλθω. 1
Avatar_GR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Local coop και ταυτόχρονα στο Internet με άλλους παίχτες παίζει; Δηλαδή θα μπορούμε να είμαστε 2 άτομα στον καναπέ σε 1 PS4 Και να παίζουμε Online με άλλους μαζί;
Daemonos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω γίνεται! δεν το έχω δοκιμάσει όμως Local coop και ταυτόχρονα στο Internet με άλλους παίχτες παίζει; Δηλαδή θα μπορούμε να είμαστε 2 άτομα στον καναπέ σε 1 PS4 Και να παίζουμε Online με άλλους μαζί; Να δούμε τίποτα faq... edit: δες εδώ! λένε ότι γίνεται. https://www.reddit.com/r/PS4/comments/2xona7/will_helldivers_allow_online_coop_and_couch_coop/
Avatar_GR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λάθος, να διαγράφει αυτό το Post μου παρακαλώ. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2016 από Avatar_GR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα