MechaCorn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, ψάχνω για μια οθόνη 25 ιντσών (24 μόνο εάν είναι δεν υπάρχει άλλη επιλογη) αναλυσης full HD τουλάχιστον γύρω στα 250-260€ (10€ έξτρα δν πειραζει), η οποία θα χρησιμοποιηθεί κυριως για gaming (rpg και fps παιχνίδια) και λίγο για ταινίες (έχω ήδη τηλεόραση οπότε δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα). Προτιμώ να είναι ips καθώς τα περισσότερα παιχνίδια που θα παίζω δεν θα ξεπερνούν τα 60fps. Σκοπεύω να χρησιμοποιησω amd κάρτα γραφικών (380 ή 390) οπότε το free sync θα ήταν ευπρόσδεκτο εάν είναι δυνατό. Θα ήθελα να έχει μεν ρεαλιστικά χρώματα για τα rpg παιχνίδια (the witcher 3, skyrim κ.α.), αλλά να ανταποκρίνεται και γρήγορα έτσι ώστε να είναι κατάλληλη και για fps παιχνίδια (cs go και κάποιο bf ή cod). Έως τωρα κοίταζα αυτήν https://www.skroutz.gr/s/6319631/Asus-MX259H.html(Asus mx259). Έξτρα χαρακτηριστικά όπως USB hub, βάση για τοποθέτηση σε τοίχο,ηχεία δεν είναι απαραίτητα αλλά θα προτιμούσα να εχει. Οποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι θα το εκτιμουσα πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
XMorsX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. H ΜΧ ειναι παλια υπερκοστολογημενη σειρα της Asus με PWM dimming, μην την αγορασεις. 25αρα 1080p ειναι η κορυφαια HP 25xw, αλλα δεν ερχεται Ευρωπη. Δε εχω υποψιν καποια αλλη καλη 25αρα τετοιας αναλυσης. Στις 24" (δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στα μεγεθη), καλες επιλογες ειναι οι Samsung S24e370dl, pls με Freesync, αλλα υποψιν οι samsung pls εχουν αρκετο glow και θελουν τουλ 70 ποντους αποσταση για να ειναι ανεκτο συνηθως. Εναλλακτικη ειναι η glossy Dell S2316H, λιγοτερο glow και πιο ελαφρυ panel αλλα χωρις sync tech. Στο κοστος αυτο βρισκεις και την νεα 1440p Dell P2416D, καλη επιλογη καθως εχει καλυτερο panel απο τις παραπανω 1080p αλλα μονο αν παρεις την 390. Η LG 29UM57 ειναι 21:9 1080p, επισης με καλυτερο panel απο τις 16:9 1080p. Τελευταια προταση η HP 27xw, 27" 1080p, αλλα αν δε σε πειραζει η μικροτερη ευκρινεια ειναι καταπληκτικη οσον αφορα την ζωντανια των χρωματων, σε συνδυασμο με το αριστο overdrive και input lag. 1
MechaCorn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. H ΜΧ ειναι παλια υπερκοστολογημενη σειρα της Asus με PWM dimming, μην την αγορασεις. 25αρα 1080p ειναι η κορυφαια HP 25xw, αλλα δεν ερχεται Ευρωπη. Δε εχω υποψιν καποια αλλη καλη 25αρα τετοιας αναλυσης. Στις 24" (δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στα μεγεθη), καλες επιλογες ειναι οι Samsung S24e370dl, pls με Freesync, αλλα υποψιν οι samsung pls εχουν αρκετο glow και θελουν τουλ 70 ποντους αποσταση για να ειναι ανεκτο συνηθως. Εναλλακτικη ειναι η glossy Dell S2316H, λιγοτερο glow και πιο ελαφρυ panel αλλα χωρις sync tech. Στο κοστος αυτο βρισκεις και την νεα 1440p Dell P2416D, καλη επιλογη καθως εχει καλυτερο panel απο τις παραπανω 1080p αλλα μονο αν παρεις την 390. Η LG 29UM57 ειναι 21:9 1080p, επισης με καλυτερο panel απο τις 16:9 1080p. Τελευταια προταση η HP 27xw, 27" 1080p, αλλα αν δε σε πειραζει η μικροτερη ευκρινεια ειναι καταπληκτικη οσον αφορα την ζωντανια των χρωματων, σε συνδυασμο με το αριστο overdrive και input lag. Σε ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια, η απάντηση σου ήταν αρκετα αναλυτική και κατατοπιστικη, θα τσεκαρω τα μοντέλα που μου πρότεινες και θα απαντήσω σε αυτό το θέμα εάν χρειαστω την βοήθεια σου ξανα, αφού από ότι φαίνεται ξέρεις αρκετά πράγματα σχετικά με οθόνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα