mentoras99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κατι τοσο 'απλο' και κοινό, και ομως εν ετει 2016, ακομη να ειναι εν πολλοις ζητουμενο! Ειμαι οπαδος των ολοκληρωμενων offline λεξικων. Αυτο σημαινει, οτι παντα ηθελα να τα εχω στον υπολογιστη μου, pc, mac κλπ Τα τελευταια χρονια, εχουμε ολοι βολευτει με το online google translate. Το οποιο για οσους ξερουν, στο κομματι της μεταφρασης κειμενου (οχι απλα λεξεων) προηλθε απο το πολυ καλο-παλιο λογισμικο της systran, η οποια δυστυχως ποτε δεν εβγαλε για mac εκδοση. Οπως και να χει, εγω θελω να εχω λεξικα στον υπολογιστη μου, που να μην απαιτουν internet. Ας βρω καταρχας αγγλοελληνικο και ελληνοαγγλικο, και μετα βλεπουμε και για αλλες γλωσσες.... Παλια προγραμματα που ειχα δεν παιζουν πια στις νεες εκδοσεις osx. Βλεπω να παιζει το ultralingua, αλλα αυτο μαλλον φορτωνει λεξικα μονο δικου του φορματ. Επισης ειχα ενα της magenta, εχει να ανανεωθει απο τοτε που πρωτοβγηκε....το 2007, και φυσικα πλεον δεν παιζει στο osx el capitan. Μπορειτε να μου προτεινετε προγραμματα για λεξικα αγγλικα/ελληνικα, που να δουλευουν offline τοπικα στον υπολογιστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Λες και ζηταω κατι το απιστευτο. Αλλα τι να κανουμε. Ενα pc του 1996 μπορει και να ειχε το πολυλεξικο με αγγλο/ελληνικο λεξικο, και καμια δεκαρια αλλα ακομη. Στο mac του 2016, 20 χρονια μετα, μετα το google translate(με απαιτηση μονιμη για net), το χαος.... Μονοπωλιο. Google translate και τιποτε αλλο. Κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς με το google translate, τα υπόλοιπα offline λεξικά έχουν μείνει πολύ πίσω... Κι εγώ όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποια πιο πρόσφατα πέραν του 2007. Όσον αφορά τη συμβατότητα, μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ, είναι να βάλεις με virtualbox μια παλιότερη έκδοση λογισμικού και να τρέχεις από και το λεξικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το ασχημο με το μονοπωλιο, ειναι ακριβως αυτο. Αφου κλεισει ολους τους αλλους, μετα κανει οτι γουσταρει στην αγορα! Γιατι δεν μας δινει η google, και μια offline εκδοση του καθε λεξικου, οπως εχει κανει ηδη με την εκδοση για android? Εγω εχω κατεβασει λεξικα του translate offline στο κινητο, και δεν χρειαζονται νετ. Στους υπολογιστες, αφου τους 'εφαγε' ολους, τωρα οποιος θελει, μονο google translate, και μονο online! Το ultralingua αν και παλιο, λειτουργει, αλλα δεν εχω βρει να εχει κανενα ελληνικο/αγγλικο λεξικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και βοηθάει σε αυτό και το γεγονός ότι σχεδόν παντού υπάρχει Ίντερνετ (σπίτι, δουλειά, κινητά κλπ), όποτε ναι, είναι μονοπώλιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα