DiversionR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Bitdefender και από μένα, σύμφωνα με test χτυπάει 100άρι η προστασία, δεν υπάρχει βέβαια κανένα anti-virus που να δίνει 100% προστασία αλλά τεσπα.. έχω ακούσει καλά λόγια και όχι μόνο. Το έχει χρόνια ένας φίλος και έχει βγει πολύ καλό και αξιόπιστο.... Τώρα από eset θα έλεγα να μην προτιμηθεί το smart security γιατί βλέπω ότι έχει αρκετά χαμηλωμένες επιδόσεις αν και η προστασία του είναι καλή. Τέλος αν υπάρχει σχετικά δυνατό pc τότε μιλάμε χαλαρά για kaspersky!! Στις παλιές εκδόσεις του kaspersky αν δεν είχες μηχάνημα που να μη μασάει τότε είχες πρόβλημα, αν και η προστασία του ήταν από την αρχή σε άλλα επίπεδα. Πλέον στην έκδοση 16 το έχουν κάνει πολύ σταθερό, εύχρηστο με πολλά εργαλεία και χωρίς να επιβαρύνει το pc. Από support μπορώ να σου πω επίσης τα καλύτερα!!
aces Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 +1 Bitdefender αν και θεωρω ισαξιο αντιπαλο του το ESET overall
nivek Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 απλα διαβασα οτι το Bitdefender εχει πολλα false positives ισχυει αυτο;l;;; ενω το eset δεν εχει...
DiversionR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 απλα διαβασα οτι το Bitdefender εχει πολλα false positives ισχυει αυτο;l;;; ενω το eset δεν εχει... Σε γνωστά test λέγεται ότι δεν δίνει σχεδόν καθόλου false positives αλλά δεν σου μιλάω με σιγουριά γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως ο φίλος μου που το έχει δεν έχει διακρίνει κάτι τέτοιο.
aces Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 στην πραξη δεν ισχυει κατι τετοιο για το BD αλλα και το eset ειναι ισοδυναμη επιλογη (με βαση to feedback χρηστων) με το BD οποτε ειναι πολυ δυσκολη η οποια συγκριση τους για το πιο ειναι καλυτερο overall. το καλυτερο ειναι να τα δοκιμασεις (δωρεαν trial period κλπ) οπως σου εγραψαν και τα παιδια εναλλαξ (δες λινκς της 1ης σελιδας) και να δεις πιο "καθεται" καλυτερα χωρις να γονατιζει το συστημα.
nivek Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 απλα εκανα εγγραφι για 6 μινες για το BD αλλα μου λεει μονο ενα μηνα trial δεν το καταλαβαινο αυτο. Δοκίμασε και το bitDefender που είναι δωρεάν για 6 μήνες. http://www.bitdefend...902&lc_cid=4679 παω εδω http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/index.html?lc_aid=39902&lc_cid=4679 και οταν το κατεβαζω μου λεει ενα μηνα και οχι 6 μηνες
aces Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 μαλλον δεν εχουν αλλαξει/update τον τιτλο πανω στο BD απο 6 σε 1. Καλος ειναι κ ο 1 μηνας δωρεαν βεβαια κατι θα δεις/τεσταρεις μεταξυ των 2 θα επελεγα BD αλλα & η eset ειναι εξισου ισοδυναμη κ εχει καλη υποστηριξη. 1
Makeran Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει αρκετά μεγάλο ποσοστό μολύνσεων που θα μπορούσε να μπλοκάρει το windows defender, που έχει βελτιωθεί δραματικά στα win10, που δεν θα μπλοκάρει το avast ή το avira. Το οτι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ μπορείς να το δεις απο αρκετές πηγές. Όσο αφορά eset vs bitdefender, με διαφορά το eset. Αν τα βάλεις όλα κάτω (αξιοπιστία, προστασία, επιδόσεις) νικάει με διαφορά. Αλλά το antivirus, όχι το smart security, με των windows καλύπτεσαι για firewall. Έχει βελτιωθεί, όμως δε φτάνει τα άλλα. + Eset Smart Security από μένα. Μακριά από Kaspersky, bitdefender, norton και άλλα τέτοια γιατί θα έχεις προβλήματα στο σερφάρισμα κτλ. Τα είχα δοκιμάσει και δεν μπορούσα με τίποτα να σερφάρω ενώ με το Eset δεν υπάρχει πρόβλημα. Σοβαρά προβλήματα δεδομένου ότι το bitdefender είναι το καλύτερο στις επιδόσεις. +1 στο Bitdefender και από εμένα. Αν και, οποίο και να διαλέξεις δε θα έχεις θέμα γιατί και τα δύο είναι πολύ καλά. Εγώ μάλιστα όταν χρησιμοποιούσα το eset, έβαζα άλλο email κάθε 30 ημερες, έτσι ανανεωνόταν η άδεια και το είχα δωρεάν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα