Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σκεφτομαι να παρω μεταχειρισμενο ενα κινητο απο καποιον που ουσιαστικα δεν ξερω και βρισκεται σε αλλη πολη οποτε δεν μπορω χερι με χερι. Εχω δει και φωτογραφιες και γενικα φαινεται περα απο το οτι ειναι λειτουργικο σε αψογη κατασταση. Επισης φαινεται να ειναι σοβαρος ο ανθρωπος αλλα μπορει και να το παιζει ετσι διοτι με αυτα που ακουω που γινονται με αντικαταβολες το ψιλοφοβαμαι. Οποτε θελω να μου προτεινετε ποιος ειναι ο λιγοτερο ριψοκινδυνος τροπος οπως για παραδειγμα μεσω καποιας καρτας και καποιας κουριερ.Αν το θεμα εχει ξαναπαντηθει απλα δωστε μου ενα λινκ. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

ο πιο ασφαλής τρόπος είναι χέρι με χέρι. Ο λιγότερο ασφαλής τρόπος είναι με αντικαταβολή και έλεγχο κατά την παράδοση + αυτός ου αγοράζεις να χει τουλάχιστον πάνω απο 10-15 αξιολογήσεις αν θες να είσαι πιο σίγουρος. Πχ από άτομο με 5 αξιολογήσεις δεν θα ρίσκαρα ποτέ κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.. ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ. Τωρα αν δεν έχει ΠΑΝΩ από 10 θετικές και είναι από επαρχία τι να κάνουμε ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.

και με αξιολογησεις παλι ΔΕΝ εισαι σιγουρος φιλε !! Αθηναιος μαγκας μου εστειλα Ασιατικο κινητο και την πατησα σαν λαλακας!!!

Εχασα 100 ευρω γιαυτον ! Μονο ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ παιδια και πριν πατε να το παρετε απαραιτητα το ΙΜΕΙ του κινητου για ελεγχο !! Εννοειται ακομα και στην ιδια πολη να εισαι ζητας φωτο απο το κουτι και αποδειξη αγορας!! Εχουμε γεμισει παπατζηδες!!!

Δημοσ.

Αν θελεις τη γνωμη μου ειδικα στα κινητα μονο χερι με χερι...Γιατι η λεξη αψογο χωρις φθορες για τον καθενα εχει διαφορετικη σημασια-ερμηνεια...Και στο λεω γιατι εχω δει κινητο σε χερι χερι συναλλαγη και ενω ελεγε αψογο ηταν λες και το ειχε πατησει ελεφαντας....Σε εξ αποστασεως συναλλαγη μου ειχε πει για ενα χτυπημα μονο και οταν παρελαβα(χωρις καταθεση χρηματων-ουτε αντικαταβολη) το εστειλα πισω γιατι ειχε 3-4 μικρογρατζουνιες στην οθονη....Θεωρησε οτι ηταν κατι αυτονοητο λογω χρησης-μεταχειρισμενου κινητου αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι....Βεβαια ο ανθρωπος με εμπιστευτηκε και μου το εστειλε χωρις καποιο κοστος και αν το κραταγα θα του εκανα καταθεση χρηματων την ιδια μερα αλλα οπως ανεφερα το αψογο επιδεχεται πολλων ερμηνειων ειδικα στα κινητα....

Και εγω οταν το εστειλα πισω ο ανθρωπος πραγματι δεν ειπε τιποτα..Αν επεφτα σε κανεναν περιεργο και μου ελεγε οτι τις φθορες τις προκαλεσα εγω; Αντε να αποδειξεις μετα με τοσους μαλακ....ς που υπαρχουν εκει εξω οτι δεν εισαι ελεφαντας..

Μπορει βεβαια να παρεις το κινητο και να ειναι κομπλε δεν θελω να φερνω την καταστροφη απλα τα αναφερω για να εχεις μια ιδεα

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας σκεφτομαι να παρω μεταχειρισμενο ενα κινητο απο καποιον που ουσιαστικα δεν ξερω και βρισκεται σε αλλη πολη οποτε δεν μπορω χερι με χερι. Εχω δει και φωτογραφιες και γενικα φαινεται περα απο το οτι ειναι λειτουργικο σε αψογη κατασταση. Επισης φαινεται να ειναι σοβαρος ο ανθρωπος αλλα μπορει και να το παιζει ετσι διοτι με αυτα που ακουω που γινονται με αντικαταβολες το ψιλοφοβαμαι. Οποτε θελω να μου προτεινετε ποιος ειναι ο λιγοτερο ριψοκινδυνος τροπος οπως για παραδειγμα μεσω καποιας καρτας και καποιας κουριερ.Αν το θεμα εχει ξαναπαντηθει απλα δωστε μου ενα λινκ. Ευχαριστω προκαταβολικα.

αναγκαστικα πας σε επομενη αγγελια (οσο καλες και αν ειναι οι φωτογραφιες κλπ) αφου δεν εισαι κοντα για ολους τους λογους που αναφερθηκαν παραπανω.

Δημοσ.

και με αξιολογησεις παλι ΔΕΝ εισαι σιγουρος φιλε !! Αθηναιος μαγκας μου εστειλα Ασιατικο κινητο και την πατησα σαν λαλακας!!!

Εχασα 100 ευρω γιαυτον ! Μονο ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ παιδια και πριν πατε να το παρετε απαραιτητα το ΙΜΕΙ του κινητου για ελεγχο !! Εννοειται ακομα και στην ιδια πολη να εισαι ζητας φωτο απο το κουτι και αποδειξη αγορας!! Εχουμε γεμισει παπατζηδες!!!

Συγνώμη αλλά δεν μπορείς να χτησεις προφίλ με πολλές θετικές πουλοντας αέρα. Υπάρχουν πράγματα που ουτε στο χερι χερι θα τα δει κανείς. Το βασικό είναι να εμπιστεύετε κάποιος τον πωλητή- τώρα αν όχι μόνο αξιολογήσεις δεν ξέρω και τι άλλο τροπο.

Δημοσ.

ετυχε αλλα ειναι ενα αρκετα σοβαρο κριτηριο οι αξιολογησεις ομως παραταυτα υπαρχουν καποιες αρνητικες εξαιρεσεις ειδικα οταν δεν ξακαθαριζονται πραγματα π.χ. δεν εχει ελληνικο μενου ή λειπει το google play store κλπ.αυτα απο κοντα φαινονται για αυτο και προτεινουν ολοι απο την ιδια πολη καθως το "αριστο-αψογο" πολλες φορες παρερμηνευεται.Παρολα αυτα οι αξιολογησεις ειναι ενα βασικό κριτηριο επιλογης.

Δημοσ.

οκ σας ευχαριστω πολυ.οποτε δεν το παιρνω αλλα πανω σε αυτο που λετε με τις αξιολογησεις πειτε οτι θελω π.χ. να πουλησω το κινητο μου εγω τωρα που θα παρω αλλο αλλα εχω 0 αξιολογησεις τι γινεται τοτε? γιατι εγω δεν προκειται να εκανα π@@στια και πως θα παρει καποιος αξιολογησεις αν δεν παιρνει κανεις απο αυτον επειδη δεν εχει ? :P .Τελος παντων καποιος τροπος μεσω καποιας courier δεν υπάρχει?Δηλαδή να το στειλει αυτός και αφού το δώ (εννοω μεσα στο καταστημα)να πληρωσω?

Δημοσ.

Για αυτό και είναι σημαντικό κριτήριο οι αξιολογήσεις, εγώ προτείνω να ξεκινάει κανείς πουλώντας πιο μικρής αξίας αντικείμενα και ανεβαίνει. Δεν είναι μόνο ποσοτικές οι αξιολογήσεις αλλά και ποιοτικές. Π.χ. εγώ βήμα βήμα έχω φτάσει να εκτελώ με επιτυχία συναλλαγές του χιλιαρικου. Ξεκίνησα όμως από μικροαντικείμενα και σταδιακά προχωρησα. Έτσι θέλει.

Δημοσ.

Τελος παντων καποιος τροπος μεσω καποιας courier δεν υπάρχει?Δηλαδή να το στειλει αυτός και αφού το δώ (εννοω μεσα στο καταστημα)να πληρωσω?

Γινεται και αυτο εφοσον ομως το δεχτει ο πωλητης (να ανοιξει αντικειμενο πρωτα κ μετα πληρωμη) μεσα στο καταστημα το αντιτιμο που εχει συμφωνηθει εφοσον το δεχτουν και οι 2 πλευρες αγοραστης-πωλητης.

• Like 1
Δημοσ.

χμ ευχαριστω οποτε αν συμφωνησει εχει καλως αλλιως.δεν το παιρνω απο αυτον οποτε αν το ανοιξω και δω πχ πως δεν ειναι ενταξει τοτε θα χρεωθει αυτος την επιστροφη ξανα?

Δημοσ.

χμ ευχαριστω οποτε αν συμφωνησει εχει καλως αλλιως.δεν το παιρνω απο αυτον οποτε αν το ανοιξω και δω πχ πως δεν ειναι ενταξει τοτε θα χρεωθει αυτος την επιστροφη ξανα?

Η καθε πωληση-ανταλλαγη-πληρωμη ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Δεν υπαρχει κατι στανταρ ουτε και κανεις γνωριζει την απαντηση σε αυτο αφου ειναι οτι συμφωνησετε μεταξυ σας.

Ξεκαθαρισε τα απο την αρχη τι ακριβως θες εξοδα αποστολης αν ειναι ελλατωματικο το προιον ή οτιδηποτε κλπ. εφοσον επιλεξεις απομακρυσμενη αγγελια κ εφοσον συμφωνησει και ο πωλητης σε αυτα.

Οτι ακριβως συμφωνησουν οι 2 πλευρες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...