girologos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν είπα αυτό ,.είχα την Sony A5100 και πήγα σε rx100 IV,για λόγους πρακτικούς για να την εχω στην τσέπη συνέχεια .Την εχεις πιάσει στα χέρια σου την συγκεκριμένη ;;;πιστεύεις ότι έχει χειρότερη ποιότητα ;;;;;δεν νομίζω .. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2016 από girologos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Στα Media Markt (Αργυρούπολη) υπάρχει η Nikon 1 J4 στα 249€. edit Στο Πλαίσιο στα 199€ Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2016 από johnpapoulias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Στα Media Markt (Αργυρούπολη) υπάρχει η Nikon 1 J4 στα 249€. καλη επιλογη! Δεν είπα αυτό ,.είχα την Sony A5100 και πήγα σε rx100 IV,για λόγους πρακτικούς για να την εχω στην τσέπη συνέχεια .Την εχεις πιάσει στα χέρια σου την συγκεκριμένη ;;;πιστεύεις ότι έχει χειρότερη ποιότητα ;;;;;δεν νομίζω .. δε ξερω, θεωρητικα ναι, λογω μεγαλυτερου σενσορα. αλλα η 5100 δεν ειναι τοπ η sony a7 ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 καλη επιλογη! δε ξερω, θεωρητικα ναι, λογω μεγαλυτερου σενσορα. αλλα η 5100 δεν ειναι τοπ η sony a7 ειναι χαχα ναι οκ αν πάμε στα top πάμε στην Sony rx1R full frame compact.... ΥΓ:το τερματίσαμε !!χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Για οικογένεια άρα μείνουν οι φωτογραφίες. Από αυτό το σημείο να ξεκινήσεις καμία σχέση με τις κόμπακτ κάμερες. Η rx100 είναι μικρότερη μεταφέρεται ευκολότερα. Θα σου πρότεινα μεταχειρισμένη ψάξε στο warehouse του amazon αν δεν έχει βάλε τη γλώσσα στα αγγλικά. http://www.amazon.de/s/ref=sr_nr_n_4?fst=as%3Aoff&rh=n%3A562066%2Cn%3A571860%2Cn%3A571862%2Ck%3Awarehouse+deals&keywords=warehouse+deals&ie=UTF8&qid=1452634811&rnid=569604 Διάβασε προσεκτικά τη περιγραφή της κάμερας που σε ενδιαφέρει αν έχει προβλήματα και τι; Έχεις δικαίωμα επιστροφής χωρίς να αναφέρεις αιτία ως και ένα μήνα μετά για πωλητή το amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτή πως σας φαίνεται για τις ανάγκες μου; http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_gf5_review/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτή τη τιμή είναι εξαιρετική επιλογή. Παλαιότερο μοντέλο αλλά θα καλύψει τις ανάγκες σου μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτή τη τιμή είναι εξαιρετική επιλογή. Παλαιότερο μοντέλο αλλά θα καλύψει τις ανάγκες σου μια χαρά. Φαντάζομαι δεν έχει καν νοήμα να αναφέρω τα 12 mp και αν είναι αρκετά ε; Ευχαριστώ johnpapoulias. Νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωση και ευκαιρία να ασχολήθω λίγο περισσότερο απ' το "point and shoot" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι πρόβλημα η ανάλυση των 12mp μπορείς να εξετάσεις και τη nikon j4 http://www.plaisio.gr/fotografia-video/fotografikes-mixanes/cams-all/Nikon-Digital-Camera-J4-10-30mm-White-137847.htm έχει μικρότερο αισθητήρα και μέγεθος σαν κάμερα αλλά είναι γρηγορότερη στην εστίαση σε σχέση με τη panasonic ίσως είναι μεγάλο προτέρημα σε φωτογράφιση παιδιών συνήθως δεν κάθονται ήσυχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά αγόρασα την GF5 τελικά από το Πλαίσιο. Νομίζω ήταν πολύ καλή ευκαιρία στα 150 ευρώ. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgionats Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, η μηχανη που αγόρασες ήταν σφραγισμένη? Έστειλα γνωστο μου στο πλαίσιο και του είπαν οτι είναι εκθεσιακές και δεν προχώρησε στην αγορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpapoulias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Οι J4 όντως είναι εκθεσιακές παρόλο που δεν το γράφει στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
et13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, η μηχανη που αγόρασες ήταν σφραγισμένη? Έστειλα γνωστο μου στο πλαίσιο και του είπαν οτι είναι εκθεσιακές και δεν προχώρησε στην αγορα... Όχι ήταν εκθεσιακή. Πήγα από το κατάστημα για να την ελέγξω και ήταν σαν καινούρια (4 μήνες εκτός κουτιού). Γι' αυτό και η μεγάλη έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα