Zus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ειναι καλη οθονη, σου κανει για να την παρεις? Την παρήγγειλα, ευχαριστώ! Και ναι, θεωρώ πως θα μου κάνει. Όσα reviews έχω διαβάσει με καλύπτουν σε αυτά που ζητάω!
Amaretos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Την παρήγγειλα, ευχαριστώ! Και ναι, θεωρώ πως θα μου κάνει. Όσα reviews έχω διαβάσει με καλύπτουν σε αυτά που ζητάω! Kaloriziki
La_MoRt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Με γειες το εργαλείο καλοδούλευτο και εύχομαι να τη χαρείς.
dhmhtries22 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Την παρήγγειλα, ευχαριστώ! Και ναι, θεωρώ πως θα μου κάνει. Όσα reviews έχω διαβάσει με καλύπτουν σε αυτά που ζητάω! Πόσο σου κόστισε τελικά η 2515 ?
Zus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Πόσο σου κόστισε τελικά η 2515 ? 350€ νταν από guaranty.gr. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτη, σε καμία εβδομάδα υπολογίζω και επειδή ζητούσαν 12€ μεταφορικά, θα πάω εγώ να την παραλάβω από το κατάστημα, να πιω και ένα καφέ στα ΒΠ που έχω πολύ καιρό. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, μόλις την παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις και θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Από το 2008 που είμαι με μία Sammy 2232BW είμαι σίγουρος ότι θα μου φανεί άβυσσος η διαφορά. Επιπλέον, επειδή ο υπολογιστής είναι στο σαλόνι, έπαιξε μεγάλο ρόλο και η αισθητική της, την οποία θεωρώ απαράμιλλη. Μου θυμίζει Mac 27άρι το design της. 1
Amaretos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 350€ νταν από guaranty.gr. Δεν είναι ετοιμοπαράδοτη, σε καμία εβδομάδα υπολογίζω και επειδή ζητούσαν 12€ μεταφορικά, θα πάω εγώ να την παραλάβω από το κατάστημα, να πιω και ένα καφέ στα ΒΠ που έχω πολύ καιρό. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, μόλις την παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις και θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Από το 2008 που είμαι με μία Sammy 2232BW είμαι σίγουρος ότι θα μου φανεί άβυσσος η διαφορά. Επιπλέον, επειδή ο υπολογιστής είναι στο σαλόνι, έπαιξε μεγάλο ρόλο και η αισθητική της, την οποία θεωρώ απαράμιλλη. Μου θυμίζει Mac 27άρι το design της. Ακριβώς την ίδια έχω και εγω την Samsung, οριστε πως θα ειναι διπλα διπλα οι 2τους Φωτό απο κινητό 1
Zus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Με τα bezels που έχει η Samsung, μη σου πω ότι φαίνεται και μεγαλύτερη
dhmhtries22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Oριστε review της P2416D. Απο τις φωτογραφιες δεν φαινεται να εχει προβλημα ghosting, ενω εχει πολυ μικρο input lag. https://pcmonitors.info/reviews/dell-p2416d/ Θα την προτιμουσα απο την U2515H γιατι γλιτωνεις και το frameless casing. Στο συγκεκριμένο review λέει ότι έχει συνολικό input lag 4,85 ms. Γνωρίζει κανείς αν αναφέρεται στο g2g ms ή αναφέρεται στο συνολικό lag από τη στιγμή που θα πατήσει ο χρήστης μία εντολή μέχρι να την δει στην οθόνη? Γιατί αν είναι όντως το συνολικό lag η οθόνη θα είναι μια χαρά για games και ίσως και καλύτερη από U2515H
XMorsX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στο συγκεκριμένο review λέει ότι έχει συνολικό input lag 4,85 ms. Γνωρίζει κανείς αν αναφέρεται στο g2g ms ή αναφέρεται στο συνολικό lag από τη στιγμή που θα πατήσει ο χρήστης μία εντολή μέχρι να την δει στην οθόνη? Γιατί αν είναι όντως το συνολικό lag η οθόνη θα είναι μια χαρά για games και ίσως και καλύτερη από U2515H Λέει ότι είναι το συνολικό, μαζί με το pixel responsiveness. Όντως έχει πολύ μικρό input lag και πλεονεκτεί ξεκάθαρα εναντι της u2515h σε αυτόν τον τομέα, χωρίς όμως να σημαίνει ότι ή τελευταία δεν τα πάει καλά στο lag.
dhmhtries22 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Λέει ότι είναι το συνολικό, μαζί με το pixel responsiveness. Όντως έχει πολύ μικρό input lag και πλεονεκτεί ξεκάθαρα εναντι της u2515h σε αυτόν τον τομέα, χωρίς όμως να σημαίνει ότι ή τελευταία δεν τα πάει καλά στο lag. Τελικά παράγειλα την P2416D και ελπίζω να είναι μια καλή αγορά και να μη μου τύχει κανά 1ο revision με πιθανές μικροατέλειες .Μόλις έρθει θα γράψω εντυπώσεις και τυχόν πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα.Σε αναμονή λοιπόν μέχρι τότε και ευχαριστώ όσους βοήθησαν με τη γνώμη τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα