saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το έχω στη σιμ 2 ... Και τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση με τα μηνύματα??? Που είναι οι ρυθμίσεις λήψεων?? Και τώρα ας πούμε δεν μπαίνει στα μηνύματα με πετάει εξω Την ελληνικη εχεις και εσυ?Στις ρυθμισεις θα πας προφανως... Βαλε την καρτα στην SIM 1 η κανε factory data reset αλλα θα χαθουν ολα. Τη να σου πω εγω εχω την Eng/Jap και δεν εχω τετοια θεματα γενικος!!! Γιατι δεν ρωτατε και στην κοινοτητα?(Xiaomi Hellas)
.stelios1993 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Αν μπορείς να με διαφωτίσει λίγο γιατί δεν είμαι και σχετικός ... Μπορώ να βάλω τη official να ησυχασω ?? Απλά να είχα μόνο ελληνικό πληκτρολογιο Την ελληνικη εχεις και εσυ? Στις ρυθμισεις θα πας προφανως... Βαλε την καρτα στην SIM 1 η κανε factory data reset αλλα θα χαθουν ολα. Τη να σου πω εγω εχω την Eng/Jap και δεν εχω τετοια θεματα γενικος!!!Γιατι δεν ρωτατε και στην κοινοτητα?(Xiaomi Hellas) δεν έχω θέμα με τα αγγλικά αλλά play store και ελληνικό πληκτρολόγιο θα μπορώ να βάλω??
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Και Play store εχω και απο οτι βλεπεις ελληνικα γραφω. Το Play store ειναι γελιο να το βαλεις. Αρκει να εχεις το Κινεζικο app store γιατι απο εκει το κατεβαζεις. Εγω το ειδα σε βιντεακι απο το YouTube. Δεν ξερω πως να το κανεις για να βαλεις την ξενει. Δες στην κοινοτητα. Και εγω 15 μερες περιπου το εχω. Βρηκα την rom που φοραω απο εδω: http://www.needrom.com/download/xiaomi-redmi-note-3/εχει και οδηγο πως την περνας. Αρκει να κανεις μια εγραφει στο site. Οτι κανεις η ευθυνη δικη σου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα