Stef_25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κατεβασα την εφαρμοφη Go SMS ωστε να μπορω να εχω επιλογη για να στελνω sms και απο τις δυο καρτες sim αλλα δεν τα καταφερνω. Επιλεγω το καθε βελακι που αντιστοιχει σε καθε καρτα,αλλα δεν μου στελνει το μηνυμα. Οταν απενεργοποιω την λειτουργια διπλης sim στην εφαρμογη,τα μηνυματα στελνονται κανονικα.Εχω δωσει parmissions στην εφαρμογη.Γνωριζει κανεις καμια ιδεα? ? 1
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα. Εγω μεχρι στιγμη δεν εχω θεμα,αν και εχω βαλη μια καρτα στην SIM 1. Στο Xiaomi Hellas ρωτησες? Υποψειν εγω δεν εχω αλλαξει την εφαρμογη.
aces Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ρωτησε στην κοινοτητα σιγουρα καποιος αλλος το εχει συναντησει κ εχει βρει και τη λυση του πιθανως καποια ρυθμιση θα θελει..... https://xiaomi-miui.gr/community/
Stef_25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Οταν βαζω μια καρτα sim ή οταν απενεργοποιω απο την εφαρμογη του go sms την λειτουργια δυο καρτων,στελνει κανονικα μηνυματα
aces Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κατι σου κανει η εφαρμογη ή δεν "καθεται" αρμονικα με το υπολοιπο λειτουργικο ρυθμισεων 2 καρτων της Xiaomi & δεν τα στελνει. Οπως σου εγραψε και ο σαρουμαν απενεργοποιησε την κ δουλεψε με την default εφαρμογη καλυτερα για sms.
Stef_25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Και η default εφαρμογη της xiaomi δεν καθεται καλα,εχει καποιο bug και στο οποιο στις συνομιλιες,τα μηνυματα τα δειχνει μισα.. Δηλαδη κοβεται στη μεση το μνμ.. ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Φαντασου την παραπανω φραση,απο την γραμμη και πανω δλδ να μην φαινεται.
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Να σου πω ποια εκδοση εχεις τωρα? Γιατι εμενα την περασμενη εβδομαδα μου ηρθε update για κατι bug fix. Αν μπορεις στειλε φωτο...
Stef_25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Να σου πω ποια εκδοση εχεις τωρα? Γιατι εμενα την περασμενη εβδομαδα μου ηρθε update για κατι bug fix. Αν μπορεις στειλε φωτο... Εχω την Miui 7 stable 7.00.11.00 Δεν παιρνει update
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γιατι ειναι η Ελληνικη εκδοση? Εγω εχω Miui 7 stable 7.0.22.0 Οταν το πηρα ειχε την 7.0.19.0 Άνοιξε την εφαρμογή Aσφάλεια (Security) Πήγαινε στη Λίστα φραγών και έλεγξε μήπως έχουν αποκλειστεί οι αριθμοί από τα SMS Center απο τον παροχο(Vodafone-Wind-Cosmote)
Stef_25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι Ελληνικη εκδοση ειναι. Εσυ προφανως ειχες την official γιαυτο και παιρνεις updates.. Οχι δεν εχει αποκλειστει τιποτα. Αυτο που λεω,οτι δεν στελνει sms το κανει μονο με την εφαρμογη go sms και μονο οταν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για δυο σιμ. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση και σε ολες τις αλλες εφαρμογες στελνει κανονικα μηνυματα
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι την Eng/Jap εχω. Τοτε μην χρησιμοποιεις το Go.
.stelios1993 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα βέβαια έχω μια σιμ ... Και δεν ξέρω τι να κάνω ... Επίσης δεν μπορώ να κατεβασω από το app store με δεδομένα γιατί πιθανόν να υπάρξουν χρεώσεις και προσπαθεί να βρει με wifi ... Help
saruman123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα βέβαια έχω μια σιμ ... Και δεν ξέρω τι να κάνω ... Επίσης δεν μπορώ να κατεβασω από το app store με δεδομένα γιατί πιθανόν να υπάρξουν χρεώσεις και προσπαθεί να βρει με wifi ... HelpΣε ποια sim το εχεις?Εγω το εχω στην SIM 1 Αλλα εχω την stable εκδοση. Μπορει να εχει θεμα η Ελληνικη MIUI!!!
newsformobiles Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το πρώτο δεν ξέρω, το δεύτερο πήγαινε στις ρυθμίσεις των λήψεων και βάλε απεριόριστο..
.stelios1993 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το έχω στη σιμ 2 ... Και τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση με τα μηνύματα??? Που είναι οι ρυθμίσεις λήψεων?? Και τώρα ας πούμε δεν μπαίνει στα μηνύματα με πετάει εξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα