Alex21121988 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Απο τα λεγόμενα σου είναι προφανές ότι δεν έχεις γνήσια xiaomi (ακόμα και αν σου είπαν ότι είναι) αλλά δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε περεταίρω. http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html Όπως είπα παραπάνω είναι γνήσια αγορασμένα από εδώ. Είχα δει και όλα τα βίντεο fake vs real πριν πάω στην αγορά τους. Δεν μου είπε κανείς ότι είναι ή δεν είναι, μπορώ να το κρίνω και εγώ όπως και όλοι αν δουν τα συγκεκριμένα βίντεο και ειδικά αν μπουν στην διαδικασία να το ανοίξουν. Ναι, δεν είναι για παραπάνω ανάλυση, απλά μην πάτε να με βγάλετε υπερβολικό ή άσχετο, από τα λεγόμενα μου, είναι γνήσια αυτά που παρέλαβα, αν θέλετε παραθέτω και photo για να το δει και ο πιο δύσπιστος. Έτυχε και το άνοιξα το ένα από αυτά αφού είχε θέμα,οκ, έτυχε, σε άλλους έχουν τύχει πολύ χειρότερα με τα συγκεκριμένα powerbanks. Αλλά μην αρνούμαστε ότι παίζουν ελαττωματικές παρτίδες. Σε σας μπορεί να μην σας έχει τύχει παίρνοντας 20 από αυτά, εγώ πήρα 4 και το ένα ήταν off. Στον άλλο του έσκασε αφού το φόρτιζε με τον φορτιστή του note 4(fast charger) Δυο περιπτώσεις λοιπόν για μένα, για μπείτε και σε άλλα φορουμ να διαβάσετε, μην κοιτάμε μόνο τι έγινε στην δική μας περίπτωση. *Μου θυμίζει την περίπτωση με το Αcer ΧΒ270ΗU όπου σχεδόν οι μισές παρτίδες τους πήγαιναν με καμένα pixels και υπήρχαν κάποιοι που υπερασπιζόντουσαν την Acer λέγοντας το κλασσικό, ''Πήρα 3 και δεν είχα κανένα πρόβλημα'' ενώ έχει γίνει της κακομοίρας σε πόσα forums με εξαγριωμένους αγοραστές του συγκεκριμένου monitor. Μην αγνοούμε το αρνητικό feedback, επειδή δεν έτυχε σε μας.. Anw δεν θέλω να το τραβήξω άλλο το παράδειγμα, είναι να μην σου τύχει κάτι τέτοιο.
Xander Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σε όσα φόρουμ διαβάζω, τα αρνητικά είναι σαφώς η μειοψηφία. Εσύ λες ότι ότι 2 από τα 4 ήταν χαλασμένα και μάλιστα το ένα έσκασε! Κιόλας. Δύο είναι οι πιθανότητες. Η είσαι πραγματικά άτυχος ή αυτά που πήρες ΔΕΝ ήταν αυθεντικά. Και στην τελική εσύ ξεκίνησες και είπες γενικά να αποφεύγουμε τα xiaomi τα οποία δεν είναι καλά και τα μισά έρχονται ελαττωματικά. Και συνεχίζεις τις ανακρίβειες λέγοντας ότι σκάνε αν βάλεις quick charger. Πράγμα που σαφώς και δεν ισχύει γιατί η περίπτωση σου είναι η ακραία εξαίρεση και όχι φυσικά ο κανόνας
kosmasdel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html Όπως είπα παραπάνω είναι γνήσια αγορασμένα από εδώ. Είχα δει και όλα τα βίντεο fake vs real πριν πάω στην αγορά τους. Δεν μου είπε κανείς ότι είναι ή δεν είναι, μπορώ να το κρίνω και εγώ όπως και όλοι αν δουν τα συγκεκριμένα βίντεο και ειδικά αν μπουν στην διαδικασία να το ανοίξουν. Ναι, δεν είναι για παραπάνω ανάλυση, απλά μην πάτε να με βγάλετε υπερβολικό ή άσχετο, από τα λεγόμενα μου, είναι γνήσια αυτά που παρέλαβα, αν θέλετε παραθέτω και photo για να το δει και ο πιο δύσπιστος. Έτυχε και το άνοιξα το ένα από αυτά αφού είχε θέμα,οκ, έτυχε, σε άλλους έχουν τύχει πολύ χειρότερα με τα συγκεκριμένα powerbanks. Αλλά μην αρνούμαστε ότι παίζουν ελαττωματικές παρτίδες. Σε σας μπορεί να μην σας έχει τύχει παίρνοντας 20 από αυτά, εγώ πήρα 4 και το ένα ήταν off. Στον άλλο του έσκασε αφού το φόρτιζε με τον φορτιστή του note 4(fast charger) Δυο περιπτώσεις λοιπόν για μένα, για μπείτε και σε άλλα φορουμ να διαβάσετε, μην κοιτάμε μόνο τι έγινε στην δική μας περίπτωση. *Μου θυμίζει την περίπτωση με το Αcer ΧΒ270ΗU όπου σχεδόν οι μισές παρτίδες τους πήγαιναν με καμένα pixels και υπήρχαν κάποιοι που υπερασπιζόντουσαν την Acer λέγοντας το κλασσικό, ''Πήρα 3 και δεν είχα κανένα πρόβλημα'' ενώ έχει γίνει της κακομοίρας σε πόσα forums με εξαγριωμένους αγοραστές του συγκεκριμένου monitor. Μην αγνοούμε το αρνητικό feedback, επειδή δεν έτυχε σε μας.. Anw δεν θέλω να το τραβήξω άλλο το παράδειγμα, είναι να μην σου τύχει κάτι τέτοιο. Προφανώς δεν θα είναι συμβατά με fast charger.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα