Prof_Chaos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν μια πλήρη φόρτιση στο Z1 compact απο 3% εως 100% εκανε 2 ώρες ακριβώς. Κατα τη διάρκεια της φόρτισης το κινητό ηταν κανονικά σε πλήρη λειτουργία (οχι σε λειτουργία πτήσης)
smerliao Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 και πόσο άφησε στο powerbank ? φτάνει πχ για μια δυο φορτίσεις ακόμα?
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) και πόσο άφησε στο powerbank ? φτάνει πχ για μια δυο φορτίσεις ακόμα? Απο τα 4 λαμπάκια έπεσε μονο το 1 .. Ενω είχα φορτίσει επίσης και ενα GPS λίγο πιο πριν εως το 30% περίπου.. Φτάνει σίγουρα για 2 ολοκληρωμένες ισως και 3 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από Prof_Chaos
cameranek Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Είναι αρκετά καλό powerbank. Εχω 2, ενα silver και ενα black. Η πραγματική χωρητικότητα είναι silver 6393mah black 6550mah Φορτίζει 2,5 φορές το Lumia 640ds με μπαταρία 2500mAh.
Alex21121988 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Να ξέρετε ότι τα xiaomi τα μισά έρχονται ελαττωματικά ή προκύπτει πρόβλημα μέσα στον χρόνο με τις πατσαβουρομπαταριες που βάζουν μεσα. Υπόψιν ότι σκάνε κιόλας αν τα βάλεις σε ταχυφορτιστη.. Εγώ πήρα 4 με μια προσφορά που είχε το banggood και τα 2 είχαν έρθει με θέμα. Το ένα το έσωσα γιατί το άνοιξα και έκανα ενώσεις γιατί είχε ξεκολλήσει μεσα το λαμακι που είναι για τις μπαταρίες. Μπορεί να έφταιγε και το ότι μάλλον στην μεταφορά τους θα τα πεταγαν σαν σακιά με πατάτες.. Το Asus σε αυτή την τιμή (αν και εξαντλήθηκε) αξίζει και ειναι πιο σίγουρη επιλογή.
athanaso77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Να ξέρετε ότι τα xiaomi τα μισά έρχονται ελαττωματικά ή προκύπτει πρόβλημα μέσα στον χρόνο με τις πατσαβουρομπαταριες που βάζουν μεσα. Υπόψιν ότι σκάνε κιόλας αν τα βάλεις σε ταχυφορτιστη.. Εγώ πήρα 4 με μια προσφορά που είχε το banggood και τα 2 είχαν έρθει με θέμα. Το ένα το έσωσα γιατί το άνοιξα και έκανα ενώσεις γιατί είχε ξεκολλήσει μεσα το λαμακι που είναι για τις μπαταρίες. Μπορεί να έφταιγε και το ότι μάλλον στην μεταφορά τους θα τα πεταγαν σαν σακιά με πατάτες.. Το Asus σε αυτή την τιμή (αν και εξαντλήθηκε) αξίζει και ειναι πιο σίγουρη επιλογή. Προφανώς δεν πήρες (ή δεν σου έστειλαν) γνήσια και γιαυτό είχες θέματα. Στα γνήσια xiaomi βάζουν επώνυμες μπαταρίες και έχουν και άλλες ουσιαστικές διαφορές που με την πρώτη ματιά δεν φαίνονται αλλά σίγουρα αποτρέπουν τα προβλήματα που αναφέρεις. 2
turbat0s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Να ξέρετε ότι τα xiaomi τα μισά έρχονται ελαττωματικά ή προκύπτει πρόβλημα μέσα στον χρόνο με τις πατσαβουρομπαταριες που βάζουν μεσα. Υπόψιν ότι σκάνε κιόλας αν τα βάλεις σε ταχυφορτιστη.. Εντελώς άκυροι και αυθαίρετοι και οι 3 ισχυρισμοί. Δεν προκύπτουν από πουθενά... 2
Agathoklis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 εχω παρει 7 xiaomi powerbanks σε τιμες 10$-11$... τα 4 τα εχω κρατησει για μενα... σε κανενα απο τα 7 δεν υπαρχει κανενα προβλημα...
Alex21121988 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γνησιοτατα είναι my friends το έχω τσεκάρει. Και όπως ανέφερα, πιθανόν η ζημιά στο 1 από τα 4 μάλλον έγινε κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους. Διαβάστε και κανένα άλλο φορουμ εκτός από αυτό να δείτε τι γίνεται σε πολλά γνήσια τεμάχια. Έτυχε και σε μένα, έτυχε και σε έναν φίλο επίσης γνήσιο και είχε 2 στα 2 fails.. Αυθαίρετοι ισχυρισμοί; Really? Έχετε ανοίξει κανένα από αυτά να δείτε τις μπαταρίες που χρησιμοποιούν; Εγώ το άνοιξα το ένα που δεν μου φόρτιζε, το έφτιαξα τελικα καθώς ήταν κάτι εύκολο στην επισκευή του.. Δεν με χαλάει το xiaomi γιατί μου ήρθε και φτηνά όλο αυτό, αλλά δεν το λες και το πιο ποιοτικό power bank που έχω δει.
kosmasdel Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάρει 6 Xiaomi για εμένα και φίλους τον τελευταίο 1,5 χρόνο και όλα λειτουργούν μια χαρά.
Alex21121988 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάρει 6 Xiaomi για εμένα και φίλους τον τελευταίο 1,5 χρόνο και όλα λειτουργούν μια χαρά. Nαι βρε, δεν σου λέω πως όλα βγαίνουν ελαττωματικά αλλά οι περιπτώσεις είναι πολλές με τα Xiaomi και έτυχε και αυτό σε μένα και σε γνωστό μου(που του έσκασε), είναι πολλά και αυτά που έχω διαβάσει καθώς έψαχνα να δω τι φταίει στο δικό χαλασμένο, οπότε πως εγώ να το θεωρήσω μια καλή πρόταση σε κάποιον που ενδιαφέρεται για 10αρι powerbank; Αnw θα δείξει ο χρόνος και για τα δικά μου. Όπως είπα οι μπαταρίες του δεν είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει. Είναι 3 μπαταρίες 18650 και δεν είναι ούτε Samsung,Sony, Panasonic που στοιχίζουν από 12-18 ευρώ αντίστοιχα.. Αυτές που έχει μέσα το Xiaomi δεν θα στοιχίζουν ούτε 2 ευρώ η μια.. Ότι πληρώνεις παίρνεις, αλλά οκ, το σέβομαι αυτό.
vdeseris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 ... Αnw θα δείξει ο χρόνος και για τα δικά μου. Όπως είπα οι μπαταρίες του δεν είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει. Είναι 3 μπαταρίες 18650 και δεν είναι ούτε Samsung,Sony, Panasonic που στοιχίζουν από 12-18 ευρώ αντίστοιχα.. Αυτές που έχει μέσα το Xiaomi δεν θα στοιχίζουν ούτε 2 ευρώ η μια.. Ότι πληρώνεις παίρνεις, αλλά οκ, το σέβομαι αυτό. 3 Sanyo NCR18650BF έχει μέσα...
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Είχα την εντύπωση οτι τα xiaomi εχουν LG μέσα. Sanyo εχουν τελική ή παίζει ανάλογα η παρτίδα. Το ASUS του θέματος μας ξέρουμε τι μπαταρίες φοράει;
vdeseris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Είχα την εντύπωση οτι τα xiaomi εχουν LG μέσα. Sanyo εχουν τελική ή παίζει ανάλογα η παρτίδα. Το ASUS του θέματος μας ξέρουμε τι μπαταρίες φοράει; Από ότι βλέπω εδώ sanyo φοράνε και τα δύο
athanaso77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Nαι βρε, δεν σου λέω πως όλα βγαίνουν ελαττωματικά αλλά οι περιπτώσεις είναι πολλές με τα Xiaomi και έτυχε και αυτό σε μένα και σε γνωστό μου(που του έσκασε), είναι πολλά και αυτά που έχω διαβάσει καθώς έψαχνα να δω τι φταίει στο δικό χαλασμένο, οπότε πως εγώ να το θεωρήσω μια καλή πρόταση σε κάποιον που ενδιαφέρεται για 10αρι powerbank; Αnw θα δείξει ο χρόνος και για τα δικά μου. Όπως είπα οι μπαταρίες του δεν είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει. Είναι 3 μπαταρίες 18650 και δεν είναι ούτε Samsung,Sony, Panasonic που στοιχίζουν από 12-18 ευρώ αντίστοιχα.. Αυτές που έχει μέσα το Xiaomi δεν θα στοιχίζουν ούτε 2 ευρώ η μια.. Ότι πληρώνεις παίρνεις, αλλά οκ, το σέβομαι αυτό. Απο τα λεγόμενα σου είναι προφανές ότι δεν έχεις γνήσια xiaomi (ακόμα και αν σου είπαν ότι είναι) αλλά δεν είναι της παρούσης να το αναλύσουμε περεταίρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα