Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας

Αξίζει η αλλαγή που λέει ο τίτλος ;

Να αλλάξω μια plasma Panasonic 50" και να πάω σε 55" led..?

Θα δω καλύτερη εικόνα που να δικαιολογεί την αγορά της ;

Σαν μπατζετ δεν θα ξεπεράσω τα 1500 αν προχωρήσω .. Λογικά Lg και Samsung κοιτάω ..

Μήπως να περιμένω λίγο ακόμα ..;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Η σειρά 30 ήταν (και είναι) μια από τις πιο πετυχημένες των plasma (έχω την 50" V30 4 χρόνια και δεν σκέφτομαι να την αλλάξω).

Όσο και αν έχει εξελιχθεί και βελτιωθεί η τεχνολογία των LED (έχει φτάσει στο τέρμα, πιστεύω), δεν νομίζω ότι θα σου δώσει καλλίτερο μαύρο από την plasma.

Αλλά, γούστα είναι αυτά και καθένας ενεργεί με βάση τα δικά του κριτήρια.

Δημοσ.

Έγραψα την προσωπική μου γνώμη και συμπλήρωσα ότι καθένας πράττει ανάλογα με τα δικά του γούστα και κριτήρια.

Δεν είμαι σίγουρος για το panel αλλά είναι εύκολο να το ψάξεις.

Δημοσ.

Εντάξει μεταξύ 50-55 λίγη διαφορά πιστεύω θα καταλάβω

Το θέμα μου ειναι να δω καλύτερη εικόνα ... Αλλα μάλλον με oled θα εχει διαφορά ..

Αυτό προβληματίζομαι

Αξίζει να πάω σε μια καλή fullHD τώρα η να περιμένω ..

Δημοσ.

Όπως λες και στην αρχή, καλύτερη εικόνα δεν θα δεις. 

Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως να βαρέθηκες τα χοντρά bezels, τις αντανακλάσεις, την απάλή εικόνα και να θέλεις κάτι άλλο και μεγαλύτερο. Αλλά να δώσεις και 1.500 ευρώ τώρα για να πάρεις μια UHD , εγώ δεν θα το έκανα.

Αν άλλαζα θα κοίταζα κάτι το πολύ μέχρι 800-900 ευρώ όπου υπάρχουν αξιοπρεπείς προτάσεις και θα ξαναενδιαφερόμουν όταν οι OLED βγούν μαζικά στην αγορά. 

• Like 1
Δημοσ.

Όπως λες και στην αρχή, καλύτερη εικόνα δεν θα δεις. 

Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως να βαρέθηκες τα χοντρά bezels, τις αντανακλάσεις, την απάλή εικόνα και να θέλεις κάτι άλλο και μεγαλύτερο. Αλλά να δώσεις και 1.500 ευρώ τώρα για να πάρεις μια UHD , εγώ δεν θα το έκανα.

Αν άλλαζα θα κοίταζα κάτι το πολύ μέχρι 800-900 ευρώ όπου υπάρχουν αξιοπρεπείς προτάσεις και θα ξαναενδιαφερόμουν όταν οι OLED βγούν μαζικά στην αγορά.

Εχεις δίκιο

Βλέπω στα διαφορά καταστήματα τις καλές τηλεοράσεις χωρίς πλαίσιο χοντρό γυρω γυρω και τις λυγουρευομαι ...(Χαχαχαχα)

Αλλα η λογική λέει αυτό που λες

Και επειδη χρήματα πια δεν περισσεύουν ... Θα περιμένω και βλέπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...