Balrog Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η οθόνη του 735 που είναι ClearBlack OLED είναι καλύτερη (σε χρώματα και καθαρότητα) ή όχι από του 830; Είναι καλύτερη, μόνο που έχει λίγο oversaturated χρώματα, τυπικό για τις OLED. Γενικά το 730/735 υπερτερεί στην οθόνη, στην μπροστινή κάμερα (skype/ seldies) και ελαφρώς στην αυτονομία (λόγω οθόνης). Το 830 στη μεταλλική κατασκευή, την κύρια κάμερα, το γυροσκόπιο και τα 16GB. Και βέβαια 4.7" το ένα 5.0" το άλλο. Το 640 είναι πλαστικούρα όπως το 730 και έχει αντίστοιχα κακή κάμερα με αυτό, ενώ έχει την IPS οθόνη του 830 και αντίστοιχα κακή μπροστινή κάμερα με αυτό. Να πω την αμαρτία μου; Για τέτοιες μικροδιαφορες μ' αρέσει το 640 πιο πολύ. Όχι γιατί είναι πιο καινούργιο, αλλά επειδή είναι πιο στρογγυλεμένο. Για γυναίκα που το θέλω νομίζω θα είναι πιο στρωτό. 1
k_dinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλά όλα, αλλά γιατί το συζητάμε? Αφού δεν μας το πουλάνε 5
greekbusters Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά. γνωρίζει τπτ κανένας επί του θέματος; ρωτησατε μήπως σε κατάστημα;
alextrela172 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το απόγευμα θα περάσω απο 1-2 κεντρικά που δουλεύουν απόγευμα και οποιο απο τα 2 εχει θα το τσιμπήσω μιας και ενα αρχαίο htc 8s που και αυτο κατα σύμπτωση το είχα περι στα 119 ευρω πριν 2 χρόνια παλι απο Vodafone:p
Kostas93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά. γνωρίζει τπτ κανένας επί του θέματος; ρωτησατε μήπως σε κατάστημα; αν σε ενδιαφέρει μπορεις να ρωτησεις απευθείας σε ενα καταστημα. θα γλιτώσεις πολύ χρόνο και θα είσαι και σίγουρος για την απαντηση 1
greekbusters Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω χρόνο να περάσω και εγω από κατάστημα λόγω δουλειάς ρε γαμωτο. Το ψηνω πολύ καιρό το 735 αλλά η τιμή του δεν αξιζε. Πήρα όμως τηλ στα τρία κεντρικά καταστήματα του Περιστεριου και μου είπαν δεν υπάρχει απόθεμα οπότε μου μυρίζει πάλι άκυρο.
Kostas93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω χρόνο να περάσω και εγω από κατάστημα λόγω δουλειάς ρε γαμωτο. Το ψηνω πολύ καιρό το 735 αλλά η τιμή του δεν αξιζε. Πήρα όμως τηλ στα τρία κεντρικά καταστήματα του Περιστεριου και μου είπαν δεν υπάρχει απόθεμα οπότε μου μυρίζει πάλι άκυρο. δεν ελεγα να περασεις απο εκει . Για τηλέφωνο μιλούσα.
enzokou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πήγα σε 4 στο κέντρο,σε 3 στο Ίλιον και 1 στην Πετρούπολη τίποτα...έχω πάρει τηλέφωνο σε άλλα 10...τα ίδια!!!
Gauss3 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 What did you have John, what I always had... Τυπική vodafone... Ακόμα μια φορά απαράδεκτη και τα μαγαζιά ως συνήθως είτε δηλώνουν άγνοια είτε δεν υπάρχει απόθεμα... Είπαμε θα μπούμε στις 14 στο site και αν υπάρχει έχει καλώς αν όχι πάμε για άλλα... Το χρόνο/χρήμα που αφιερώνουμε οι καταναλωτές δεν τον σέβεται καθόλου... Ντροπή και κρίμα... 2
Kostas93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 What did you have John, what I always had... Τυπική vodafone... Ακόμα μια φορά απαράδεκτη και τα μαγαζιά ως συνήθως είτε δηλώνουν άγνοια είτε δεν υπάρχει απόθεμα... Είπαμε θα μπούμε στις 14 στο site και αν υπάρχει έχει καλώς αν όχι πάμε για άλλα... Το χρόνο/χρήμα που αφιερώνουμε οι καταναλωτές δεν τον σέβεται καθόλου... Ντροπή και κρίμα... οταν μαθουμε να επιβραβευουμε και να τιμωρουμε τις εταιριες σύμφωνα με αυτα που κανουν, και οχι να κοιταμε ευκαιριακα μονο την παρτη μας, θα αποκτήσουμε και καλυτερη αντιμετώπιση, μέχρι τότε εχουμε αυτο που αξίζουμε. 2
billthes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 ''μη διαθεσιμο αποθεμα'' και στα δυο.. Α ρε φιρμάνια.. 1
achilles_g_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Το 830 δεν υπάρχει. 735 έχει κάποια τεμάχια. Αλλά αξίζει όμως σε σχέση με το 640?
fonzi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σκεφτόμουν να κάνω φορητότητα σε vodafone (από cosmote). Με αυτά που βλέπω έχω πτοηθεί... 1
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Οι γνωστοι τραγικοι στην vodafone. Βγαζουν προσφορα και ειτε δεν υπαρχει,ειτε ειναι 1 κομματι η σου λενε αυτη η τιμη μονο με συμβολαιο. Απλα για γελια εταιρια.οπως και οι αλλες 2 για να μην τις βγαζουμε στην απ εξω Για τιποτα εκλογες της ΝΔ να διοργανωσει η voda καλη ειναι.οσο αφορα τον τομεα κινητα και προσφορες ας το ξεχασει καλυτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα