zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μήπως υπερβάλλουμε; προτιμώ να πάρω 3 ζευγ. παπούτσια και να τα φοράω εναλλάξ Και μένα υπερβολικό μου φαίνεται, δεν είναι δικό μου μήνυμα.
Getta Robo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τι πατέντες ακολουθείτε για να καθαρισετε αθλητικά παπούτσια που μυρίζουν? Βαλτα μεσα σε 2-3 σακουλες, και μετα αστα μεσα στην καταψυξη για 1-2 μερες. Πιανει. http://lifehacker.com/5562291/throw-smelly-shoes-in-the-freezer-to-freshen-them
21cm Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μα τόση μπιχλα; Δεν είναι θέμα μπιχλας αλλά θέμα καθαρισμού. Αν νομίζεις οτι θα φύγουν οι οσμές και τα κατάλοιπα βρωμιάς βαζοντάς τα μέσα στο πληντύριο αυταπατάσε Η υψηλή πίεση σε συνδιασμό με απορρυπαντικό στα κάνει καινούργια απο όλες τις απόψεις. Απλά δεν τα πλένεις από την πρώτη στιγμή με υψηλή πίεση διότι η πίεση μπορεί να σου τα καταστρέψει. Η πίεση κόβει σαν ξυράφι.
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τελικα τι πραγματικα χρειαζεται να κανουμε γιατι τα περισσοτερα τα εχω δοκιμασει και δεν γινεται τιποτα. Ειτε ειναι παπουτσια των 50 ευρω ειτε των 500 ευρω ειναι το ιδιο πραγμα. Εννοειται καλτσες βαμβακερες και τα ποδια παντα καθαρα αλλα τις περισοτερες φορες λογω δουλειας θα φορεσω το παπουτσι το πρωι και θα το βγαλω/αλλαξω απογευμα ή βραδυ.Ισως να φταιει που τα φοραω αρκετες ωρες και πολλες φορες ιδρωνει το ποδι αλλα αυτο συμβαινει με ολα τα παπουτσια. Εχω παρει και σπρε'ι' για τα παπουτσια αλλα και για τα ποδια αλλα δεν βλεπω τρελα αποτελεσματα.Βοηθαει ομως αρκετα απο το να μην βαλω τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα