UNPAIKTABLE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχω σύνδεση forthnet επιτέλους μετά από αρκετή υπομονή, και έβαλα ένα legit torrent να κατέβει. Το πρόβλημα είναι πως η ταχύτητα φένεται να παίρνει τα πάνω της, και όταν φτάσει στο 350kb/sec πέφτει στο 0.0kb/sec. Μετά από 1-2 δευτερόλεπτα ξαναρχίζει να ανεβαίνει από το 0, και πάλι τα ίδια μόλις φτάσει 350 ξαναπέφτει 0, κ.ο.κ. Τι μπορώ να κάνω; Επισυνάπτω και τις λεπτομέριες της σύνδεσης από το modem, που μάλλον θα είναι χρήσιμες. Ευχαριστώ Edit: Μόλις τώρα, κατέβασα κάτι από mega.nz και έπιασα 1.1mb/s. Το πρόβλημα με τα torrents όμως παραμένει. Edit 2: Μετά τα πρώτα 150mb που κατέβηκαν γρήγορα με 1.1ms/s, τώρα πάλι έπεσε η ταχύτητα και ειναι κολημένο στα 60kb/s. Όσο έγραφα αυτό, ξαναπήρε τα πάνω του και ανεβαίνει συνεχώς. Πρόλαβε και τελείωσε το download και η ταχύτητα εκείνη τη στιγμη είχε φτάσει τα 755kb/s. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από UNPAIKTABLE
bill2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 καλημερα και ο πατερας μου που εχει forthnet στο σπιτι του το ιδιο προβλημα χτες το εδωσαν ττο zte zxhn h105l για καλυτερα δεν ξερω αλλα παντως εχουν προβλημα με το Internet στη φορτηνετ
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Eγω με forthnet δεν εχω καποιο θεμα στο dl τερματιζει κανονικα η γραμμη στο dl , ισως ειναι θεμα modem
UNPAIKTABLE Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά δοκίμασα ένα παλιό Netgear modem router που είχα και φαίνεται να παίζει καλύτερα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά δοκίμασα ένα παλιό Netgear modem router που είχα και φαίνεται να παίζει καλύτερα.Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση μα στο αλλάξουν αν έχει θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα