Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θελω να ρωτησω σχετικα με το ebay αγοραζω συχνα απο εκει διαφορα πραγματα για κινητα υπολογιστες και πολα αλα βλεπω ωπος οτι οι τιμες τον καινουργιουν κινητων πχ. iphone 5s 280 ευρω καινουργιοι κουτιου τη φαση ακριβως ειναι ? ειναι οντως ετσι ? εχει παρει κανενας και κατι αλλο εχω δει LG G3 32GB 170ευρω καινουργιο κουτι τα παντα γραφει ωμος κατι για sprint,t-mobie βεβαια γραφει οτι ειναι Unlocked αλλα ισχυει ? με θεμα εγγυησης τι παιζει ? 

Δημοσ.

καλησπερα θελω να ρωτησω σχετικα με το ebay αγοραζω συχνα απο εκει διαφορα πραγματα για κινητα υπολογιστες και πολα αλα βλεπω ωπος οτι οι τιμες τον καινουργιουν κινητων πχ. iphone 5s 280 ευρω καινουργιοι κουτιου τη φαση ακριβως ειναι ? ειναι οντως ετσι ? εχει παρει κανενας και κατι αλλο εχω δει LG G3 32GB 170ευρω καινουργιο κουτι τα παντα γραφει ωμος κατι για sprint,t-mobie βεβαια γραφει οτι ειναι Unlocked αλλα ισχυει ? με θεμα εγγυησης τι παιζει ? 

Δεν σε συμφέρει να αγοράσεις κινητό από το εξωτερικό από χωρά που δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή ένωση διότι θα πληρώσεις τελωνείο πολύ πιθανόν το κινητό να προέρχεται από επιδότηση και είναι κλειδωμένο στην sprint υπάρχει η δυνατότητα να ξεκλειδωθεί και δωρεάν (κατάλληλες προϋποθέσεις) αλλιώς ξεκλειδώνει είτε με rsim είτε με official εφόσον παρελθει η χρονική περίοδος της σύνδεσης αλλά υπάρχουν και κάποιοι που

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε , κατα την άποψξ μου , αγόραζε άφοβα κινητά απο ΕΒΑΥ.

Όμως αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι να είναι unlocked δηλαδή να μην είναι κλειδωμένα σε sprint , verizon κτλπ όπως αναφέρεις γιατί θέλει πολύ τρέξιμο να μπορέσει να λειτουργήσει με ελληνικά δίκτυα. Επίσης όπως πιθανώς ξέρεις πρέπει να προσέξεις να είναι αξιόπιστος ο πωλητής.

Και τέλος να προτιμάς κρατικές εταιρίες μεταφοράς , δηλαδή USPS , Deutch POST , Royal mail και τα λοιπά και οχι ιδιωτικες οπως  DHL , UPS  κτλπ διοτι σε αυτές οπως προανεφερε ο φιλος μπορεί να μπλέξεις με τελωνεία.

Αυτά απο εμένα και αν τα προσέξεις αγόραζε άφοβα.

Όσο για εγγύηση η συντριπτική πλειοψηφία των πωλητών δεν παρέχει.

Δημοσ.

εχω πάρει 2 κινητά για φίλους απο κίνα 1 lenovo golden warrior και 1 xiaomi note 2 χωρίς κανένα πρόβλημα (τελωνεία κλπ).

γνώμη μου αν θες να πάρεις κινητό απο έξω υπάρχουν πολλα καταστήματα και καλύτερα να αποφύγεις πωλητές απο e-bay, alliexpres...... για να έχεις εγγύηση...... φυσικά χτύπα ξύλο να μην την χρειαστείς γιατί θα πρέπει να το στείλεις πίσω (κανα μήνα) να περιμένις να επισκευαστεί (κανα μήνα) να έρθει (κανα μήνα) και στο φινάλε θα είσαι χωρίς κινητό 3 μήνες.........    

αν παραγγείλεις να επιλέξεις απλό ταχυδρομείο (99% περνάει έτσι) και όχι κούριερ για να μήν έχεις θέματα με το τελωνείο ή απο μαγαζιά που έχουν ευρωπαϊκές αποθήκες

αν κάνεις ένα search sto google για αγορές απο εξωτερικό θα βρείς πολλά στοιχεία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...