Onelove Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε αν έχετε δοκιμάσει κάποιο πληκτρολόγιο μεμβράνης με max 40€ (δυστυχώς όχι μηχανικό λόγο του μεγάλου κόστους). Κοιτάω κάποια sharkoon(1,2,3) που έχουν και backlight από το σκρούτζ αλλά δεν μπορώ να διακρίνω σημαντικές διαφορές. Μήπως σε αυτή την κατηγορία όλα πάνω κάτω είναι τα ίδια και το μόνο κριτήριο επιλογής είναι το σχέδιο/χρώμα;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 το 2ο το εχει ενας φιλος ειναι πολυ ικανοποιημενος,γενικως τα sharkoon εχουν πολυ καλη ποιοτητα οποτε ουσιαστικα παρε αυτο που σ αρεσει και πιο εχει καλυτερα features οπως χρωματα στα κουμπια η macros και εισαι κομπλε! 1
Onelove Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αυτό σκεφτόμουν και εγώ, το κακό είναι ότι είναι όλα κατόπιν παραγγελίας και μέχρι να έρθουν από σκρουτζομάγαζο καλύτερα να το πάρω από κίνα :Ρ
Liakos10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ενημερωτικά το skiller pro (που νομίζω είναι το πιο ωραίο) το έχει 31 ευρώ στο eshop
StigmaX Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλύτερα πάρε κανενα logitech στα 10-15€... Δεν θα δεις καμία ουσιαστική διαφορά με πληκτρολόγιο μεμβράνης που κάνει 30-40€. Πάρε κάτι φτηνό και όταν δεις κανένα μηχανικό προσφορά στα 60-70€ που πέφτουν κατά καιρούς πας σε κάτι τέτοιο.
Onelove Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Είχα αγοράσει και έχω ακόμα ένα natec του 15άρικου εδώ και 2 χρόνια αλλά έχουν ξεβάψει τα κουμπιά του και έχει γίνει χάλια. Σκεφτόμουν και εγώ για μηχανικό αλλά από τότε που έπαιζε το coolermaster στα 60 αν θυμάμαι καλά δεν έχω ξανά δει μηχανικό τόσο φτηνά. Θα το σκεφτώ μιας και δεν υπάρχει ουσιαστική ανάγκη αλλά πιο πολύ για το μάτι.
Runner25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δες απο τις αγγελιες εδω κανα μεταχειρισμενο εχει καλες ευκαιριες
Liakos10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Καλύτερα πάρε κανενα logitech στα 10-15€... Δεν θα δεις καμία ουσιαστική διαφορά με πληκτρολόγιο μεμβράνης που κάνει 30-40€. Πάρε κάτι φτηνό και όταν δεις κανένα μηχανικό προσφορά στα 60-70€ που πέφτουν κατά καιρούς πας σε κάτι τέτοιο. Εν μέρη έχεις δίκιο αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα πληκτρολόγια δεν διαφέρουν μόνο στο αν είναι μηχανικά ή μεμβράνης, όπως είπε ο Onelove πήρε το Natec και του βγήκε μάπα (λογικό). Λίγο ο φωτισμός, λίγο τα extra κουμπιά, λίγο η εμφάνιση του keyboard σε δελεάζει να πάρεις ένα "καλό gaming keyboard" άσχετα αν δεν είναι μηχανικό. Από κει και πέρα αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλής ποιότητας. Κακά τα ψέματα τα μηχανικά έχουν απαγορευτικές τιμές για low budget χρήστες.
benign Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 το 2ο το εχει ενας φιλος ειναι πολυ ικανοποιημενος,γενικως τα sharkoon εχουν πολυ καλη ποιοτητα οποτε ουσιαστικα παρε αυτο που σ αρεσει και πιο εχει καλυτερα features οπως χρωματα στα κουμπια η macros και εισαι κομπλε! Το Skiller ειναι ανεπαναληπτο για τα χρηματα του,βαζει κατω πολλα επωνυμα,μεσαιας κατηγοριας. 1
StigmaX Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εν μέρη έχεις δίκιο αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα πληκτρολόγια δεν διαφέρουν μόνο στο αν είναι μηχανικά ή μεμβράνης, όπως είπε ο Onelove πήρε το Natec και του βγήκε μάπα (λογικό). Λίγο ο φωτισμός, λίγο τα extra κουμπιά, λίγο η εμφάνιση του keyboard σε δελεάζει να πάρεις ένα "καλό gaming keyboard" άσχετα αν δεν είναι μηχανικό. Από κει και πέρα αυτό που έχει σημασία είναι να είναι καλής ποιότητας. Κακά τα ψέματα τα μηχανικά έχουν απαγορευτικές τιμές για low budget χρήστες. Δεν είδα να προτείνω κάπου αγορά μάρκας μεκαψες όπως η νατεκ... Αυτό που πρότεινα είναι αγορά ενός συμβατικου απλού keyboard, μέχρι να πετύχει κάποια προσφορά μηχανικού στα 60-70€ που έχουν παίξει κατά καιρούς. Το να πας να δώσεις 40-50€ για πληκτρολόγιο μεμβράνης, μόνο και μόνο επειδή έχει φωτάκια και δύο αυτοκόλλητα πάνω, είναι σαφέστατα κακή αγορά.
Liakos10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν είπα ότι είπες για Natec απλά τόνισα ότι όταν μιλάμε για keyboard δεν σκεφτόμαστε μόνο μηχανικό ή μεμβράνη. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που αν εσένα δεν σε ενδιαφέρουν δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρουν τους άλλους. Για κάποιον που δεν ενδιαφέρεται να πάει σε μηχανικό (λόγω τιμής) δεν είναι κακό να δώσει κάνα 30ευρο, δηλαδή λιγότερα από τα μισά, για να πάρει ένα καλό μεμβράνης. Αν το καλοσκεφτείς με τα λεφτά μηχανικού αγοράζεις αξιοπρεπέστατα keyboard και mouse.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα