Luxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Σημερα αγορασα και τοποθετησα στον υπολογιστη εναν WD Blue 3GB. Το θεμα ειναι οτι κανει εναν περιεργο αλλα και πολυ ενοχλητικο θορυβο. Τρυπαει το αυτι μου, παρολο που δεν ειναι τοσο δυνατος.. Εδω και 3 χρονια εχω αλλους 2 σκληρους δισκους στον υπολογιστη ( εναν SSD Samsung Pro και εναν HDD Seagate Barracuda ) και δε κανουν τον παραμικρο θορυβο. Πιθανον ο δισκος να εχει προβλημα; Ανεβασα και ενα ηχητικο. Ακουγεται σαν ενα διπλο χτυπημα. Ειναι 100% ο σκληρος, καθως οταν βγαζω το καλωδιο, σταματαει ο ηχος. ** Μολις τωρα ειδα οτι λεει πως εχω 4GB ram, ενω κανονικα εχω 2x4GB. Ισως να μην εβαλα καλα το module. Οχι πως παιζει καποιο ρολο.. Απλα ισως να εκανα και καπου αλλου λαθος στην εγκατασταση και τωρα να μη λειτουργει καλα ο δισκος.. Επειδη τα εβγαλα ολα για να τα καθαρισω. ** REC001.mp3
SPANK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς ενοείς 3tb και οχι 3gb , απο εκει και πέρα απο τον θόρυβο φαίνεται να ειναι η βελόνα του δίσκου .... ο δίσκος γενικά εχει καποιο πρόβλημα ? , δες λιγο την υγεία του με το hdsentinel
Luxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με το που εβαλα το module σωστα, σταματησε ο θορυβος.. Περιεργο.. Ισως βεβαια εφτιαξε επειδη εκανε restart. Θα κανω και εναν ελεγχο με το Hdsentinel. Οντως 3TB. EDIT Το HD Sentinel δειχνει τον δισκο στο 100% υγεια και χωρις προβληματα. Τι αλλο να κοιταξω; Παντως ο θορυβος σταματησε.. Περιεργο να ειχε προκληθει απο το module.. Δεν ειχε κουμπωσει η μια ακρη του στη μητρικη.. Δε βγαζει νοημα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από Luxx
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αφού σταμάτησε ο θόρυβος μια χαρά , ε δεν ξερεις με τα pc, ποτέ από που μπορεί να είναι το πρόβλημα μπορεί από το ποιο απλό πράγμα όπως και αποδείχτηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα