Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω εσυ εισαι σχετικος + δεν υπαρχει κατι καλυτερο σ αυτα τα χρηματα απο δω

Άλλο δεν έχει καλύτερο σε αυτά τα λεφτά και άλλο ότι το προτιμάς από το να δώσεις ένα 100ικο και να πας σε g4/s6....

Δεν είπε πουθενά ότι δίνει μόνο όσο στοιχίζει το g3 και του προτείνει ο κόσμος συσκευές με παραπάνω χρήματα. Ο ίδιος τις έβαλε στο συγκριτικό.

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το edge εχει 515 ευρω με αυτη την λογικη μπορει να δωσει και αλλο ενα 100αρικο και να παρει 6s plus

Δημοσ.

το edge εχει 515 ευρω με αυτη την λογικη μπορει να δωσει και αλλο ενα 100αρικο και να παρει 6s plus

Είναι το 6s plus ανάμεσα σε αυτά που αναφέρει;;;;Όταν κάποιος ψάχνει να βρει συσκευή με 300-400 σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα να δώσει τα 400. Τα 520euro από την άλλη δεν είναι μέσα στο εύρος τιμών που έχει θέσει...

Επίσης άλλο να δώσεις ένα 100ικο παραπάνω και άλλο δυο κατοστάρικα. Με το ίδιο σκεπτικό ας πάρει και συσκευή με 50euro. 

• Like 1
Δημοσ.

Στον τίτλο λέει το edge άρα δίνει πάνω από 500 ευρώ

Τεσπα προτείνω το g3 γιατί το θεωρώ αυτήν την στιγμή καλύτερη αγορά από τ αλλά 2 λόγω τιμης, αυτά που μπορεί να κάνει κτλ και σταματάω εδώ.

Δημοσ.

Πιστευω οτι πρεπει και ο ιδιος ο TS να μας πει αν εννουσε απλα S6 η το S6 Edge 32gb,επειδη αν μιλαει για το 2ο τοτε πηγαινουμε σε αλλη παλι κατηγορια χρηματων,και συσκευων αντιστοιχα.

Δημοσ.

Τεσπα προτείνω το g3 γιατί το θεωρώ αυτήν την στιγμή καλύτερη αγορά από τ αλλά 2 λόγω τιμης, αυτά που μπορεί να κάνει κτλ και σταματάω εδώ.

Τα 14€ είναι πολύ παραπάνω από τα 500€;;;;514 έχει το edge και 424 το απλό s6.

Αν το πάμε έτσι και το 300€ που έβαλα δεν ήταν σωστό. 288€ είχε το g3 όταν είχα δει. Μήπως τα 12€ που του πρόσθεσα του έκοψαν το ατού;

Στη τελική το να διάλεγες το g3 έναντι του g4 που προσφέρει ότι και το πρώτο με την καλύτερη κάμερα, επεξεργαστή, οθόνη, ποιότητα κατασκευής για να καβατζωσεις ένα 100€ αυτό δεν το κάνει και καλή επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς νομίζω κατάλαβε ο TS ποιος έχει δίκιο.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σε χαλασε στο G3?Η μπαταρια?

Και μονο που ρωτας φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα . Για 100στη φορα το G3 ειναι μια μεγαλη αποτυχια της lg γιατι βιάστηκε να βαλει πρωτη QHD οθονη με αποτελεσμα να γονατιζει τον επεξεργαστη και κατ επεκταση τη μπαταρια που δεν εχει καμια σχεση με την εξαιρετικη μπαταρια του G2. Ευτυχώς με το G4 εκανε καλο comeback.

Τη λογικη της σύγκρισης αδυνατώ να καταλαβω ομως. Μιλαμε για 3 διαφορετικα ευρη τιμων 300παρα κατι, 400+, 500+ . Αναλογα ποσα διαθετεις παιρνεις και το αντιστοιχο με το g3 ουτε να το σκεφτεσαι.

• Like 2
Δημοσ.

Και μονο που ρωτας φαινεται οτι δεν εχεις ιδεα . Για 100στη φορα το G3 ειναι μια μεγαλη αποτυχια της lg γιατι βιάστηκε να βαλει πρωτη QHD οθονη με αποτελεσμα να γονατιζει τον επεξεργαστη και κατ επεκταση τη μπαταρια που δεν εχει καμια σχεση με την εξαιρετικη μπαταρια του G2. Ευτυχώς με το G4 εκανε καλο comeback.

Τη λογικη της σύγκρισης αδυνατώ να καταλαβω ομως. Μιλαμε για 3 διαφορετικα ευρη τιμων 300παρα κατι, 400+, 500+ . Αναλογα ποσα διαθετεις παιρνεις και το αντιστοιχο με το g3 ουτε να το σκεφτεσαι.

Αρα σε χαλασε η μπαταρια...Αν ειχε καλυτερη ωστε να σηκωσει τα specs του τηλ θα ηταν οκ.Που διαφωνουμε και που φανηκε οτι ειμαι ασχετος?

Δημοσ.

Αρα σε χαλασε η μπαταρια...Αν ειχε καλυτερη ωστε να σηκωσει τα specs του τηλ θα ηταν οκ.Που διαφωνουμε και που φανηκε οτι ειμαι ασχετος?

Δεν έχει όμως καλύτερη μπαταρία φιλέ μου,οπότε τι κουβεντιαζουμε???

Αλλά επειδή ρωτάς,ΟΧΙ και πάλι δεν θα ήταν κομπλε!Δεν θα στα πω εγώ,αν θες μπες και διάβασε τίποτα στο νετ και θα καταλαβεις.

Όσο για τον ts,χωρίς να θελω να προσβαλλω αλλά η ερώτηση σου είναι παράλογη... Συνήθως είμαστε σε δίλημμα για συσκευές που είναι κοντά χρηματικά!Μου φαίνεται λίγο άκυρο όλο αυτό.

Δημοσ.

Το γραφω σαφεστατα, ο 801 δεν σηκωνει την οθονη του με αποτελεσμα να να λαγκαρει και να καταστεφει την εμπειρια χρησης του, ασχετο με τη μπαταρια δεν ειναι προβλημα την μπαταριας. Googlαρε για επιπλεον ενημερωση, γιατι φαινεται οτι δεν γνωριζεις για το μειζον προβλημα του g3 που ειναι ο cpu και επικεντρωνεσαι στη μπαταρια, εκει αναφερομαι οταν γραφω δεν γνωριζεις...
Δημοσ.

Τα αρνητικα του G3 ειναι αυτα:

Η θέση του Power Button στο πίσω μέρος της συσκευής ίσως να μην τους βολέψει όλους(αυτο ειναι αντικειμενικο)

Μειωμένη αυτονομία σε σχέση με το G2 και τον άμεσο ανταγωνισμό

Ο Snapdragon 801 “ζορίζεται» με την τεράστια ανάλυση της οθόνης

Το Optimus UI παρότι πολύ βελτιωμένο, μπορεί να αποθήσει όσους προτιμούν το Vanilla Android.

Και τα θετικα:

Εξαιρετική οθόνη, με QHD ανάλυση

Επεκτάσιμη μνήμη

Εξαιρετική κάμερα, με laser Autofocus για ταχύτατο focus

Η θέση του Power Button στο πίσω μέρος της συσκευής ίσως βολέψει πολλούς(αυτο ειναι αντικειμενικο)

Ελάχιστα Bezels

Παντα δικη μου αποψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...