spirosR7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια απο χθες εχω στησει ενα σχετικα παλιο πισι για τον πατερα μου και παρατηρησα επειδη εχω ενα γκατζετ για να δειχνει τη δραστηριοτητα του cpu οτι δεν σταματουσε καθολου να δουλευει και η δραστηριοτητα του ηταν αρκετα μεγαλη πανω απο 50%. Αρχικα δε μου πηγε το μυαλο σε καποιο ιο και ετσι τσεκαρα το hardware το οποιο φαινεται κανονικο. Μετα ετρεξα ενα σκαν με το malware bytes και βρηκε 23 ιους τυπου [PUP]!! Λογικα η ζημια εχει γινει ηδη καθως εκανα και 2 φορματ το ενα μετα υο αλλο και δε διορθωθηκε κατι. Ο cpu σουλευει συνεχεια ακομα και αν δε κατι..Εχω ξενερωσει ασχημα εχω 2 μερες που ασχολουμε και δε βγαζω ακρη τι προτεινετε να κανω;
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μετά απο φορμάτ ξεσκίζεται να ελέγξει και να κάνει update στο λειτουργικό. Για το πρώτο τετραήμερο έτσι θα είναι. Τι επεξεργαστής είναι? 2
spirosR7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Παλιος..ενας athlon x3 445 βασικα ειναι το παλιο μου pc επειδη αναβαθμισα.. Υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωσω οτι ο cpu δουλευει κανονικα; εγω 3 μερες τωρα δε τον εχω δει ποτε σε idle παρα μονο λιγα λεπτα αφου κανη εκκινηση μετα απο 5-6 λεπτα αρχιζει να ανεβαινει η δραστηριοτητα του χωρις να κανω κατι και μιλαμε παει 80% και 90
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 πήγαινε κλείσε το windows update και μετά απο restart λογικά θα κάθεται σε ηρεμία ο επεξεργαστής. Δεν έχω δει απο ιο να παθαίνει ο επεξεργαστής ποτέ κάτι.Η δουλευει το εξάρτημα η οχι. 3
spirosR7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μα στην αρχη οταν κανεις φορματ ειναι κλειστο απο μονο του. Προφανως εννοω οτι ο ιος μολυνει τα αρχεια γιαυτο υπαρχει δραστηριοτητα στον cpu α πω επισης πως τα διαστηματα που ανεβαινει η δραστηριοτητα του επεξεργαστη ανεβαινει και η ραμ 15-20%...
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 τα update πρεπει να σε ταλαιπωρούν. Αν θες και αλλη επιβεβαίωση μπορεις να φτιάξεις ενα bootable usb με πχ mint, να μπεις και να δεις την δραστηριότητα του επεξεργαστή απο εκεί (cmd->htop). 2
spirosR7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τελικα ειχατε δικιο τα updates εφταιγαν το βρηκα υποπτο γιατι ειχε βρει ιο.. ΕΑμα δε βαλω ενημερωσεις θα παθει τιποτα γιατι ειναι και πολλες γιαυτο λεω..
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 όσα και να είναι θα τελειώσουν. κάντα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τελικα ειχατε δικιο τα updates εφταιγαν το βρηκα υποπτο γιατι ειχε βρει ιο.. ΕΑμα δε βαλω ενημερωσεις θα παθει τιποτα γιατι ειναι και πολλες γιαυτο λεω.. εαν το σύστημα το χρησιμοποιείς για ίντερνετ,ναι θα πάθει. Το αντιβιωτικό δεν θα σε προστατέψει οταν χρειαστεί το πιθανότερο όσο και καλό να είναι,μιας και το λειτουργικό θα έχει τρύπες ανοιχτές.
spirosR7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγινε παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 αχρηστα τα windows updates και αχρηστα τα antivirus, απλα 1 φορα το μηνα κανε τσεκ με malwarebytes η κατι παρομοιο και μετα σβηστο, δεν εχω antivirus και updates εδω και μια δεκαετια και εχω βρει την υγεια μου. 2
GtiGeorge Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Τα windows updates διορθώνουν λάθη και τρύπες στo λειτουργικό σύστημα, εάν δεν χρειάζονται δεν θα καθόταν η microsoft να απασχολεί προσωπικό για αυτό το λόγο. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ωραια εσυ βαλε τα και εγω δε θα τα βαζω οπως ειδη κανω εδω και πολλα χρονια. Ειμαστε και οι δυο χαρουμενοι.
spirosR7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ τωρα εχω αλλο προβλημα. Οι εγκατασταση αυτοματων ενημερωσεων ηταν απο μονη της απενεργοποιημενη την ανοιξα σημερα εχουν περασει 2 ωρες και απλα γραφει ελεγχος για ενημερωσεις. Φταιει τιποτα που δε βρισκει ενημερωσεις και ψαχνει ολη την ωρα η απλα αργει;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για να μην ανοιγω αλλο τοπικ τωρα εχω αλλο προβλημα. Οι εγκατασταση αυτοματων ενημερωσεων ηταν απο μονη της απενεργοποιημενη την ανοιξα σημερα εχουν περασει 2 ωρες και απλα γραφει ελεγχος για ενημερωσεις. Φταιει τιποτα που δε βρισκει ενημερωσεις και ψαχνει ολη την ωρα η απλα αργει; απλά αργεί. ο επεξεργαστής είναι παλιός και αν τα 7αρια που πέρασες είναι παλιά έκδοση(χωρίς δηλαδή τα updates μέχρι σήμερα) θα αργήσεις κ άλλο. σε λαπτοπ φιλης 5ετιας με pentium cpu έκανε σχεδόν 1 μέρα και κάτι για τις ενημερώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα