ZELDA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Γειά σας guys , που μπορώ να βρώ ρε παιδιά κανενα excel ωστε να κρατάω στατιστικά της επιχειρισης μου , έχει κανείς κάτι ανάλογο?
Kostas93 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 γιατί δε φτιάχνεις εσύ ένα excelaki να περασεις τις παραμετρους που θες και να το εχεις στα μέτρα σου;
ZELDA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι πολύ θα το ήθελα αλλα δεν ξερω πως να το φτιάξω.
Kostas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 σε αυτό μπορούμε να σε βοηθησουμε. περιεγραψε λιγο το τι θες να κανεις και θα σε καθοδηγησουμε.
ZELDA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν χρειάζομαι να εισάγω : Τζίρος Να μπορώ να περναω την αξία των τιμολόγιων την ωρα που ερχονται (αλευρα χ ) (γάλατα χ) και να μπορώ να εισαγω η να αφαιρώ κατηγορίες. Τα έξοδα μου με κατηγορίες (πάλι να μπορώ να εισάγω και να αφαιρώ κατηγορίες) Θελω επίσης να κανω κατι αντίστοιχο με αυτό που κάνω τώρα στο ημερολόγιο τοίχου καθε μέρα κρατάω στατιστικά π.χ ( 10 πιτες με τυρί , 15 με κρέμα κτλ Να μπορεί να μου εμφανίζει σχεδιαγράματα αλλα και στατιστικές πληροφορίες ανα κατηγορία και υποκατηγορίες ωστε να μπορώ να συγκρίνω τις πληροφορίες που θα συλλέγω, π.χ της τετραγωνης πίτας πχ με την στρόγγυλη , να κάνω κατι σαν swοτ ωστε να βρίσκω τις αδυναμίες τον προιοντων μου και το αντιθετο με ακρίβεια να μπορώ να εισάγω πληροφορίες και να μπορώ να κάνω αναζήτηση σε παλιότερες ημερομηνιες και να βλέπω τις διακιμάνσης , επισης να μπορώ να κάνω Import παλαιοτερα στατιστικά χρόνων . Κατι τέτοιο σκέφτομαι αλλα δεν ξερω πως να το φτιάξω.
Kostas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 οι γνώσεις σου πάνω στο excel ποιες ειναι? ξερεις να χρησιμοποιεις συναρτησεις f(x)?σε κάτι αντιστοιχο που είχα φτιάξει εγώ, επαιζα με τις καρτέλες, όπου καθε καρτέλα ήταν μια ημέρα. είχα συνδέσει τα κελιά των επόμενων καρτελών με αυτά των προηγούμενουν, με αποτέλεσμα όταν αλλαζα κάτι (πχ παραλαβή χ προιόντος) ενημερώνονταν όλες οι επόμενες ημέρες και ηξερες ανα πάσα στιγμή το τι έχεις.γενικά παίξε λίγο με το = και δες πως λειτουργείπας σε ένα κελί και πατα = και αυτό που θες να κάνει.πχ μπορεις να θες στο κελι Β10 να αθροιζει τα περιεχόμενα των κελιών απο 1 έως 9, μπορεις να το κάνεις μέσω της f(x) sum ή να πατήσεις = και μετά θα πατήσεις στο κελί Β1, όπου θα χρωματιστεί, μετά ξαναπατάς + και πας στο Β2 το οποιο θα πάρει αλλο χρώμα, και συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο. Με αυτό τον τρόπο μπορεις να δημιουργήσεις ότι συνάρτηση θέλεις που θα ενημερώνεται αυτόματα μόλις πειράζεις τα κελιά που περιλαμβάνει.Ξεκινα να πειραματιστείς λίγο και μολις αντιμετωπισεις θεμα ρωτα και θα γίνω πιο σαφής.
ZELDA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 οι γνωσεις μου είναι μηδαμινές θα ήθελα να μου προτίνεται καποιο βιβλιο στα Ελληνικά να μαθω για της fx
Kostas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δε ξερω καποιο βιβλιο συγκεκριμενα. Πειραματισου και ρωτα, δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο.αν θες κανε ενα υποτυπωδες σχεδιο για το πως θελεις να ειναι δομημενο, είτε σε paint είτε οπουδήποτε και ανεβασε το να σου φτιαξω ενα ψευτοπραγραμματακι να δεις πως λειτουργει. ανοιξε ενα excel, κανε print screen, μπες paint και πες που θες να βρισκεται τι, και ανεβασε το.
ZELDA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εχω ενα πρότυπο που με ενδιαφέρει και εκει επάνω προσπαθησα να δουλέψω αλλα νομίζω το ρήμαξα , δεν ξερω αν μπορεις να ανοιξεις το αρχείο είναι σε Libre office. http://www.filedropper.com/takis
Kostas93 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μπορεις να το ανεβασεις καπου αλλου γιατι εχω θεματα με το συγκεκριμενο σιτε; Δε μπορω να το κατεβασω απο εκει
ZELDA Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δοκίμασε αυτό http://www.megafileupload.com/iqLK/takis.ods
Kostas93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 λειτουργει αυτο. Απλα για να μη περιμενεις αδικα, επειδη εχω πολλά να κανω μεχρι και την τεταρτη δυσκολα θα προλαβω να το κοιταξω μεχρι τοτε.
ZELDA Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 οκ δεν με πειράζει πιάστο όποτε μπορέσεις , να σε καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα