jkidd13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα στο λαπτοπ,αγορασα το football manager,και δεν μου το παιζει,βγαζοντας error το μηνυμα unable to set up graphics. Εχω ψαξει πολυ,εχω περασει drivers εκ νεου κλπ,αλλα τιποτα. Ψαχνοντας στο device manager να δω το μοντελο της καρτας ακριβως,παρατηρησα ενα κιτρινο τριγωνακι μπροστα απο το μοντελο,και οταν πατησα να μπω μεσα στα στοιχεια της καρτας,εγραφε οτι τα windows διεκοψαν αυτη τη συσκευη επειδη ανεφερε προβληματα(Κωδικος 43). Μπορει καποιος να με βοηθησει,τι προβλημα υπαρχει-αν υπαρχει-,και πως μπορω να το λυσω? Και αν παιζει ρολο αυτο στο οτι δεν φορτωνει το παιχνιδι? Ευχαριστω...
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 όπως πολύ σωστά γράφει ΔΕΝ έχεις περασμένους drivers για τις κάρτες γραφικών. πήγαινε στο site του κατασκευαστή του λαπτοπ και κατέβασε αυτους που δίνει για το μοντέλο σου. Θα σου έλεγα να κατεβάσεις απ ευθειας απο amd αλλα 99% δεν θα στους αναγνωρίσει το σύστημα. Εαν το λαπτοπ έχει ιντελ επεξεργαστή το πιθανότερο είναι ο intel driver Να βρίσκεται ΜΕΣΑ στον catalyst που θα κατεβάσεις οπότε και μην ψάχνεις για Intel drivers εκει πέρα. Αυτα τα ολίγα.
jkidd13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ιntel επεξεργαστη εχει,και εχω ηδη κατεβασει τους drivers,κατεβασα το catalyst,το περασα,αλλα το προβλημα παραμενει...
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 catalyst κατέβασες απο που; μέσα του υπάρχει φάκελος η κάτι άλλο για intel drivers; η κάρτα δεν δουλεύει γιατί ως βασική είναι και θα είναι η Intel και δεν αλλάζει αυτό δυστυχώς.Εσυ καλώς έχεις περάσει τον catalyst αλλα δεν είναι περασμένος ο ιντελ και δεν παίζουν τα γραφικά γενικότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα