Gelu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εχω τον αποκωδικοποιητη του Οτε στην τηλεοραση στο σαλονι. Πως μπορω να βλεπω και σε τηλεοραση σε αλλο χωρο του σπιτιου; Εχω διαβασει αρκετες λυσεις αλλα δεν εχω δει κατι για το οποιο να ειναι καποιοσ σιγουρος Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από Gelu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Εχω τον αποκωδικοποιητη του Οτε στην τηλεοραση στο σαλονι. Πως μπορω να βλεπω και σε τηλεοραση σε αλλο χωρο του σπιτιου; Εχω διαβασει αρκετες λυσεις αλλα δεν εχω δει κατι για το οποιο να ειναι καποιοσ σιγουρος διάβασε αυτό και διόρθωσε τα greklish απαγορεύονται σύμφωνα με τους όρους χρήσης του nsomnia (παράγραφος 4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gelu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 διάβασε αυτό και διόρθωσε τα greklish απαγορεύονται σύμφωνα με τους όρους χρήσης του nsomnia (παράγραφος 4) Σ' ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 πάντως είχα δοκιμάσει και μια συσκευή σαν και αυτή που θες αλλά η άλλη τηλεόραση είχε πρόβλημα μερικές φόρες είχε χιόνια η τηλεόραση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gelu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 πάντως είχα δοκιμάσει και μια συσκευή σαν και αυτή που θες αλλά η άλλη τηλεόραση είχε πρόβλημα μερικές φόρες είχε χιόνια η τηλεόραση Εμενα μου ειχαν πει και για τα powerlines αλλα σε δορυφορικο δεν ξερω αν θα παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα