Konstantin77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 επίσης δεν είναι μηχανικά,άλλο ένα αρνητικό τι σημαίνει αυτό? Δυστυχώς δεν μπορείς να παραγγείλεις με παραλαβή από κατάστημα στην Αθήνα. Υπάρχει μόνο σε καταστήματα στην επαρχία. οπότε πρέπει να πληρώσεις μεταφορικά εγώ το έχω παραλάβει ήδη από κατάστημα στην Αθήνα, από το Σάββατο. Το είχε σε πολλά καταστήματα διθέσιμο χτες, αποκλείεται να τελείωσαν σε 1 μέρα. Δεν φαίνεται να έχει φωτιζόμενα πλήκτρα, οπότε στο σκοτάδι θα πρέπει να ψαχνεσαι. Δεν το πρόσεξα γιατί το έδωσα στους γονείς μου, όντως είναι ένα μεινοέκτημα, το συμπληρώνω. 1
nvel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο Γενικά προσοχή με τα ασύρματα γιατι έχουν πολύ ισχυρές ακτινοβολίες. ναι, τα μη eco έχουν 10 ολόκληρα mW μέση ισχύ εκπομπής
insome Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για παραλαβή μόνο στα χανιά. Με αποστολή είναι επιπλέον 4 ευρώ. Δεν το πρόλαβα.
eko13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Νταξει συμφωνω με τον φιλο πιο πανω για την χρησιμοτητα οσο μια κατσαρολας! Μην τρελενεστε υπαρχουν αναλογα μοντελα σε αναλογες τιμες και με εκο και με τηλεφωνητες! Επειδη εχω αλλαξει δεκαδες dect ενα εχω να πω καθε περσι και καλυτερα, κορυφαιο ηταν το πρωτο που ειχα παρει το philips 511 http://www.amazon.co.uk/Philips-5111-DECT-Cordless-Phone/dp/B0006FZ9SWαπιστευτο φορητο τα αλλα απλα τηλεφωνα και τιποτα αλλο, πολλα φθηνα πλεον δεν εχουν ουτε ανοικτη ακροαση!! Οσο για τον τηλεφωνητη σε αυτο το μοντελο εχω, τρια χρονια που περιπου το εχω εχω παρει συνολικα... 2! μηνηματα!
lazarnik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μολις παρέλαβα, απλα τέλειο. Τα πληκτρα ειναι φωτιζομενα παντως.
archimidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 παρέλαβα σήμερα, ήμουν στο ταμείο και πλήρωσα (με κάρτα) μέχρι να μου το φέρουν. μου φέραν διαλυμένη συσκευασία με άπειρα σελοτέιπ. Σπίτι που την άνοιξα, όλα ήταν χωρίς τα σακουλάκια. Οι μπαταρίες τοποθετημένες (και εντελώς άδειες). Τα καλώδια στη θέση τους. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν στην οθόνη της συσκευής θα έπρεπε να υπάρχει ζελατίνα. Αύριο θα μιλήσω για να το γυρίσω πίσω και να πάρω άλλο. Ελπίζω με DOA να μου δώσουν άμεσα άλλο χωρίς πολλά πολλά.
lazarnik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειχε ζελατίνα η οθόνη και η μπαταριες αδειες. Εμενα παντως ευτυχώς ηταν συσκευασμένο. Ολα σε σακουλακια και κουτι σφραγισμενο. Αλλα επειδη πλεον δεν εμπιστευομαι κανεναν, ειχα κοιταξει αν υπαρχει στην βιτρίνα και καθομουν και περιμενα κοντα στην βιτρίνα μεχρι να το φερουν. 1
manosfk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 καλημερα , σήμερα με πείραν απο Κωτσόβολο να μου πουν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμότητα . Η παραγγελια ειχε γινει απο 9/1/16 !!!!! Τι να πω για τον ερασιτεχνισμό τους και ακομα μια φορα ο Κωτσοβολος την εκανε την βλακεία του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα