Konstantin77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/home-phones/asyrmata-tilefona/106993-siemens-gigaset-a510a-black +δωρεάν μεταφορικά για παραλαβή από το κατάστημα +3 άτοκες +τηλεφωνητή +αλλαγή χρωμάτων οθόνης +Night mode + Eco+ -Μάλλον όχι φωτιζόμενα πλήκτρα. - λίγο παλιό μου φαίνεται, κατά το 2012 μοντέλο δεν το βρήκα πουθενά, ούτε εξωτερικό κάτω από 35. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από Konstantin77 1
dobro Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 αυτο δεν ειναι που 2 χρονια πριν το φαβλικ μοιρασε τα ακυρα στα 22,5€;ή αλλο; 1
Konstantin77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πλάκα κάνεις που θυμάσαι τέτοιες λεπτομερειες... On topic το έψαξα και είναι το ίδιο μεν μοντέλο, αλλά αυτό έχει και τηλεφωνητή. Το απλό είναι αισθητά φθηνότερο (κανένα 10αρικο σίγουρα) 1
xristoslet Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 αυτο δεν ειναι που 2 χρονια πριν το φαβλικ μοιρασε τα ακυρα στα 22,5€;ή αλλο; Οχι δεν είναι αυτό, εμένα μου το είχαν στείλει πάντως... Πολύ καλό.
Konstantin77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν είναι αυτό, εμένα μου το είχαν στείλει πάντως... Πολύ καλό. ναι ηταν το siemens a510 (χωρίς το τελευταίο a)
lazarnik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγω τσίμπισα ενα μολις μου ηρθε σε mail. πολυ καλη τιμή και γενικά πολυ καλά τηλέφωνα τα siemens. Το συγκεκριμένο εχει και τηλεφωνητή. 1
pcbill Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ισχύει ότι εαν αγοράσεις ανάλογη συσκευή απ' έξω (ασύρματο/σταθερό τηλέφωνο) δεν θα έχεις υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων;
Konstantin77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 από Αγγλία panasonic είχε κανονικά Ελληνικά. Το πιθανότερο είναι να έχουν, 25 λέξεις είναι όλες και όλες σε ένα ασύρματο, δεν είναι κινητό. Άλλωστε τα ελληνικά χρειάζονται βασικά στον κατάλογο ονομάτων. 1
kavouras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το πιο βασικό είναι το eco+ που έχουν τα siemens, όπου περιορίζουν πολύ την ακτινοβολία στη χρήση και τη μηδενιζουν σχεδόν στην αναμονή. (Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται) Γενικά προσοχή με τα ασύρματα γιατι έχουν πολύ ισχυρές ακτινοβολίες. Ευχαριστούμε για την προσφορά τον topic starter..
belmpas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το αγόρασα πριν 3 χρόνια απο το άμαζον. Περίπου 25 ευρώ τότε. Απροβλημάτιστο όλο αυτό τον καιρό.
karasardelis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Έχω το ίδιο χωρίς τηλεφωνητή - το είχα πάρει τότε με την προσφορά για τρίτη συσκευή. Εντάξει δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο... σου δημιουργεί τον ίδιο ενθουσιασμό, όσο μια καινούρια κατσαρόλα... βάζεις το φαγητό μέσα και το μαγειρεύει και κάνει το ίδιο κάθε μέρα 5
Tsino Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δυστυχώς δεν μπορείς να παραγγείλεις με παραλαβή από κατάστημα στην Αθήνα. Υπάρχει μόνο σε καταστήματα στην επαρχία. οπότε πρέπει να πληρώσεις μεταφορικά
enterhere Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν φαίνεται να έχει φωτιζόμενα πλήκτρα, οπότε στο σκοτάδι θα πρέπει να ψαχνεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα