saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Απλά σου αναφέρω ότι για να περάσεις custom recovery δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι root γιατί αυτό μπορεί να γίνει με άλλους τρόπους ανάλογα με την συσκευή. Αν για παράδειγμα έχει fastboot περνάς το .img αρχείο του recovery μέσω fastboot και PC και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο στο σύστημα της rom που φοράς. (εντολή fastboot flash recovery recovery.img ή ακόμα και fastboot boot recovery.img που απλά το φορτώνει στο επόμενο reboot χωρίς καν να το φλασάρει στην συσκευή) Ή ακόμα και από custom kernel που μπορείς να φλασάρεις μέσω odin στα samsung δεν είναι απαραίτητο να έχουν root, απλά οι devs συμπεριλαμβάνουν μέσα στον kernel και τα αρχεία για root για λόγους ευκολίας. Θα μπορούσε να σου δίνει μόνο το recovery και μετά εσύ να φλασάρεις κάποιο αρχείο zip για root ή να πας κατευθείαν σε custom rom που έχει root εξ αρχής.Κοιτα ολα αυτα που λες τα κατανοω ασχετος δεν ειμαι,αλλα επειδη το συγκεκριμενο κινητο ετσι το ειχα κανει δεν ειχα θεμα.Και μαλιστα οπως ειπες απο το XDA που ειναι ενα απο τα καλυτερα site για τετοιου ειδους χακιες. Ισως εγω ολα τα Samsung που ειχα δεν χρειαζοταν να κανω αυτα που λες εσυ.
nickvts13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 λοιπον επειδη στο doctor android τα πραγματα δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα...να ακολουθησω αυτο το βιντεο ? Επισης στο unzip του firmware υπαρχει και ενα αρχειο SS_DL.dll το χρειαζομαι καπου αυτο?
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το αρχειο SS_DL.dll οχι. Τη δεν καταλαβες!!! Κανεις εγραφει στο SamMobile κατεβαζεις το λογισμικο του κινητου σου και το περνας με το Odin. Αν δεν ξερεις πως λειτουργει το Odin να σου δωσω link. http://www.doctorandroid.gr/2013/11/android-basics-odin-heimdall.html?m=1
nickvts13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το αρχειο SS_DL.dll οχι. Τη δεν καταλαβες!!! Κανεις εγραφει στο SamMobile κατεβαζεις το λογισμικο του κινητου σου και το περνας με το Odin. Αν δεν ξερεις πως λειτουργει το Odin να σου δωσω link. http://www.doctorandroid.gr/2013/11/android-basics-odin-heimdall.html?m=1 ναι το θεμα ειναι με το odin δεν το εχω ξαναχρησιμοποιησει .. να κανω οτι κανει στο βιντεο?
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι ετσι ειναι αλλα για το δικο σου μοντελο οχι του S4. Βρες το δικο σου λογισμικο και κατεβασε. 1
nickvts13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι ετσι ειναι αλλα για το δικο σου μοντελο οχι του S4. Βρες το δικο σου λογισμικο και κατεβασε. Ευχαριστω πολυ φιλε να σε καλα .. το επανεφερα και παλι ευχαριστω πολυ!! Μπορεις να μου εξηγησεις τι εκανα λαθος και κολλησε?
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Απλουστατο ο οδηγος που εψαξες και βρηκες δεν ηταν αξιοπηστος,με αποτελεσμα να κολλησε το κινητο' Παντως οτι θελεις απο το XDA. Και αν θελεις να το ρουταρης παλι δοκιμασε με το Kingo root.
nickvts13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απλουστατο ο οδηγος που εψαξες και βρηκες δεν ηταν αξιοπηστος,με αποτελεσμα να κολλησε το κινητο' Παντως οτι θελεις απο το XDA. Και αν θελεις να το ρουταρης παλι δοκιμασε με το Kingo root. Αχα.. ευχαριστω , να ακολουθησω αυτο για cwm ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517850 Επισης αν εχω brickarei καποια samsung συσκευει μπορω να την επαναφερω μεσω odin? Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από nickvts13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα