nickvts13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα εγκαταστησα την cwm recovery στο samsung galaxy core i8260 οπως λεει απο εδω http://www.techdroider.com/2015/01/cwm-twrp-update-galaxy-core-i8262.html και μετα εγκαταστησα την monster rom και τα gapps οπως λεει απο εδω http://www.teamandroid.com/2014/03/28/install-android-442-kitkat-galaxy-core-i8260-monster-rom/2/ . Εκανα τα παντα αλλα οταν παταω reboot system now μου ξανανοιγει στην cwm , εβγαλα και την μπαταρια αλλα παλι μου ανοιγει στην cwm . Please help!!!!
.::NikoS::. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ξανακανε install το zip της ρομ και κανε reboot πριν βαλεις τα gapps. Αν ανοιξει ξανακανε reboot στο recovery και βαλε και τα gapps αφου κανεις wipe cache και wipe dalvik. Αλλιως θα πρεπει να φλασαρεις επισημη ρομ απο το odin για να επαναφερθει στην αρχικη του κατασταση.
nickvts13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ξανακανε install το zip της ρομ και κανε reboot πριν βαλεις τα gapps. Αν ανοιξει ξανακανε reboot στο recovery και βαλε και τα gapps αφου κανεις wipe cache και wipe dalvik. Αλλιως θα πρεπει να φλασαρεις επισημη ρομ απο το odin για να επαναφερθει στην αρχικη του κατασταση. Ξαναεκανα install το zip αλλα παλι μενει στην cwm ... πως μπορω να φλασαρω την επισημη ρομ απο το odin ? Υ.Γ επειδη το λινκ που εγκαταστησα την cwm δεν ανοιγει.... το install της cwm το εκανα μεσω του rashr-flash tool
saruman123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα εγκαταστησα την cwm recovery στο samsung galaxy core i8260 οπως λεει απο εδω http://www.techdroider.com/2015/01/cwm-twrp-update-galaxy-core-i8262.html και μετα εγκαταστησα την monster rom και τα gapps οπως λεει απο εδω http://www.teamandroid.com/2014/03/28/install-android-442-kitkat-galaxy-core-i8260-monster-rom/2/ . Εκανα τα παντα αλλα οταν παταω reboot system now μου ξανανοιγει στην cwm , εβγαλα και την μπαταρια αλλα παλι μου ανοιγει στην cwm . Please help!!!!Καλε βρε φιλε πας και βαζεις custom χωρις να εχεις κανει root το κινητο!!!!Λογικο ειναι να κολληση.... Διαβαζουμε πρωτα ή ρωταμε αν δεν ξερουμε κατι. Λοιπον εδω ειναι για να περασης την stock rom απο την αρχει: http://www.doctorandroid.gr/2013/11/unroot-downgrade-bootloop-official.html?m=1 και αμα θες κατι ρωτα.....
nickvts13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλε βρε φιλε πας και βαζεις custom χωρις να εχεις κανει root το κινητο!!!! Λογικο ειναι να κολληση.... Διαβαζουμε πρωτα ή ρωταμε αν δεν ξερουμε κατι. Λοιπον εδω ειναι για να περασης την stock rom απο την αρχει: http://www.doctorandroid.gr/2013/11/unroot-downgrade-bootloop-official.html?m=1 και αμα θες κατι ρωτα..... Eυχαριστω πολυ! root ειχα κανει .. Επειδη δεν καταλαβα στο odin βαζω το firmware και μετα τι εντολες του δινω? και μηπως μπορεις να μου δωσεις λινκ για να κατεβασω το odin γιατι απο το doctorandroid δεν ειναι διαθεσιμο?
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Eυχαριστω πολυ! root ειχα κανει .. Επειδη δεν καταλαβα στο odin βαζω το firmware και μετα τι εντολες του δινω? και μηπως μπορεις να μου δωσεις λινκ για να κατεβασω το odin γιατι απο το doctorandroid δεν ειναι διαθεσιμο? http://www.doctorandroid.gr/2013/11/android-basics-odin-heimdall.html?m=1
nickvts13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 http://www.doctorandroid.gr/2013/11/android-basics-odin-heimdall.html?m=1 απο εκει μπηκα αλλα το λινκ του odin εχει ενα vlc αρχειο..
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 απο εκει μπηκα αλλα το λινκ του odin εχει ενα vlc αρχειο..Αα ναι δεν το ηξερα... :-PΠαρε το επισημο site http://odindownload.com/mobile/ Και κρατα και τους οδηγους.
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειαζεται ρουτ για να περασεις το οτιδηποτε. Στο nexus 5 που ειχα του ειχα αλλαξει τα φωτα αλλα ποτε ρουτ. 1
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν χρειαζεται ρουτ για να περασεις το οτιδηποτε. Στο nexus 5 που ειχα του ειχα αλλαξει τα φωτα αλλα ποτε ρουτ.Δηλαδη θες να μου πεις οτι αν εχεις stock rom περνας ετσι απλα custom!!!! 7 χρονια με Samsung ειμουνα να το ακουσω τωρα και αυτο ......
ziaba Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 περνας recovery απο fastboot μεσω adb κ μετα οτι rom γουσταρεις χωρις root δεν υπαρχει θεμα δεν εχουν σχεση
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη θες να μου πεις οτι αν εχεις stock rom περνας ετσι απλα custom!!!! 7 χρονια με Samsung ειμουνα να το ακουσω τωρα και αυτο ...... Αρα τόσα χρόνια κάτι δε κατάλαβες καλά. Φαντάζομαι αναγκαζόσουν να περάσεις cwm φλασάροντας custom kernel από odin γιατί το stock recovery είναι κλειδωμένο και αυτό σου έδινε και ροοτ αλλά περιείχε και το recovery. Δε σημαίνει πως αυτά τα δύο εξαρτώνται μεταξύ τους. Θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις cwm recovery (με ο,τι αυτό συνεπάγεται, άρα φλασάρισμα custom zip αρχείων είτε είναι roms είτε mods) χωρίς να έχουν περαστεί στο υπάρχων system partition τα 2-3 αρχεία με τις εντολές για root. (γιατί στην ουσία το root είναι 2-3 αρχειάκια που απλά πρέπει να περαστούν με κάποιο τρόπο στο system) Αν πάλι δεν χρειαζόταν να περάσεις custom kernel για να καταφέρεις να περάσεις άλλο recovery τότε θα έπρεπε πρώτα να κάνεις ροοτ έτσι ώστε να περάσεις κάποιο custom recovery. Το ζήτημα για να περάσεις custom rom είναι να έχεις ένα custom recovery (είτε cwm είτε twrp είτε ο,τι άλλο υπάρχει και δε το ξέρω) και όχι να είσαι root. Ανάλογα την συσκευή όμως ίσως χρειαστεί να γίνεις πρώτα ροοτ για να περάσεις το recovery. Μάλιστα υπάρχουν κινητά που πρώτα περνάς custom recovery και μετά μέσα από αυτό κάνεις root διότι το recovery της μαμά εταιρίας δεν αφήνει να περαστούν zip που δεν έχουν ψηφιακή υπογραφή της εταιρίας. Προς τον topic starter: ψάξε στο xda forum ή στο ελληνικό myphone.gr αν υπάρχουν tutorials για το κινητό σου και όχι χύμα στο ιντερνετ γιατί ο καθένας λέει ο,τι θέλει σε αυτά που βρίσκεις στο google. Επίσης στο www.sammobile.com υπάρχουν όλα τα επίσημα λογισμικά της samsung (πρέπει να κάνεις account νομίζω) και σε πολλές περιπτώσεις δίνουν και την έκδοση odin που χρειάζεται για το κινητό που έχεις γιατί μπορεί να διαφέρουν λίγο από συσκευή σε συσκευή.
saruman123 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αρα τόσα χρόνια κάτι δε κατάλαβες καλά. Φαντάζομαι αναγκαζόσουν να περάσεις cwm φλασάροντας custom kernel από odin γιατί το stock recovery είναι κλειδωμένο και αυτό σου έδινε και ροοτ αλλά περιείχε και το recovery. Δε σημαίνει πως αυτά τα δύο εξαρτώνται μεταξύ τους. Θα μπορούσες κάλλιστα να έχεις cwm recovery (με ο,τι αυτό συνεπάγεται, άρα φλασάρισμα custom zip αρχείων είτε είναι roms είτε mods) χωρίς να έχουν περαστεί στο υπάρχων system partition τα 2-3 αρχεία με τις εντολές για root. (γιατί στην ουσία το root είναι 2-3 αρχειάκια που απλά πρέπει να περαστούν με κάποιο τρόπο στο system) Αν πάλι δεν χρειαζόταν να περάσεις custom kernel για να καταφέρεις να περάσεις άλλο recovery τότε θα έπρεπε πρώτα να κάνεις ροοτ έτσι ώστε να περάσεις κάποιο custom recovery. Το ζήτημα για να περάσεις custom rom είναι να έχεις ένα custom recovery (είτε cwm είτε twrp είτε ο,τι άλλο υπάρχει και δε το ξέρω) και όχι να είσαι root. Ανάλογα την συσκευή όμως ίσως χρειαστεί να γίνεις πρώτα ροοτ για να περάσεις το recovery. Μάλιστα υπάρχουν κινητά που πρώτα περνάς custom recovery και μετά μέσα από αυτό κάνεις root διότι το recovery της μαμά εταιρίας δεν αφήνει να περαστούν zip που δεν έχουν ψηφιακή υπογραφή της εταιρίας. Προς τον topic starter: ψάξε στο xda forum ή στο ελληνικό myphone.gr αν υπάρχουν tutorials για το κινητό σου και όχι χύμα στο ιντερνετ γιατί ο καθένας λέει ο,τι θέλει σε αυτά που βρίσκεις στο google. Επίσης στο www.sammobile.com υπάρχουν όλα τα επίσημα λογισμικά της samsung (πρέπει να κάνεις account νομίζω) και σε πολλές περιπτώσεις δίνουν και την έκδοση odin που χρειάζεται για το κινητό που έχεις γιατί μπορεί να διαφέρουν λίγο από συσκευή σε συσκευή. Σε ολα αυτα που λες εχεις δικιο δεν αντιλεγω και γω αυτα ξερω.Αλλα εγω στα κινητα που ειχα παντα εκανα root μετα recovery και μετα custom για να την περασω μεσω recovery ετσι ακριβως με την σειρα. Και μαλιστα το συγκεκριμενω κινητο που εχει ο φιλος απο εδω το ειχε η γυναικα μου και το ξερω. Οπως επισης ξερω οτι μπορεις με το Odin να περασεις αρκετα πραγματα εκτος custom.
.::NikoS::. Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Απλά σου αναφέρω ότι για να περάσεις custom recovery δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι root γιατί αυτό μπορεί να γίνει με άλλους τρόπους ανάλογα με την συσκευή. Αν για παράδειγμα έχει fastboot περνάς το .img αρχείο του recovery μέσω fastboot και PC και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο στο σύστημα της rom που φοράς. (εντολή fastboot flash recovery recovery.img ή ακόμα και fastboot boot recovery.img που απλά το φορτώνει στο επόμενο reboot χωρίς καν να το φλασάρει στην συσκευή) Ή ακόμα και από custom kernel που μπορείς να φλασάρεις μέσω odin στα samsung δεν είναι απαραίτητο να έχουν root, απλά οι devs συμπεριλαμβάνουν μέσα στον kernel και τα αρχεία για root για λόγους ευκολίας. Θα μπορούσε να σου δίνει μόνο το recovery και μετά εσύ να φλασάρεις κάποιο αρχείο zip για root ή να πας κατευθείαν σε custom rom που έχει root εξ αρχής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα