Perambulator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Σε λίγο καιρό, τα Moto κινητά θα πάψουν να αποκαλούνται Motorola. Αντ' αυτού θα είναι γνωστά ως κινητά της Lenovo, παρόλο που αναμένεται να διατηρήσουν την ονομασία Moto στον τίτλο τους και το γνωστό λογότυπο M. Όπως είναι ευρέως γνωστό, η Lenovo εξαγόρασε το mobile τμήμα της Motorola από την Google το 2014. Τις εν λόγω αλλαγές ανακοίνωσε ο Rick Osterloh, COO της Motorola, στο CNET στη CES. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι θα αποσυρθεί σταδιακά η εμπορική ονομασία Motorola, την οποία ωστόσο η Lenovo θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί σε οργανωτικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, το mobile τμήμα της Motorola περιλαμβάνει προϊόντα όπως το smartwatch Moto 360, του οποίου η ονομασία ενδέχεται να αλλάξει (πιθανό σενάριο είναι η ονομασία Lenovo Moto 360). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Motorola ανέκαθεν διατηρούσε ισχυρή και δημοφιλή παρουσία στον mobile χώρο από τότε που εφηύρε το κινητό τηλέφωνο, πριν από 40 χρόνια περίπου. Ακόμη, τα τελευταία χρόνια ήταν επίσης πετυχημένα, ιδίως όταν η Google εξαγόρασε το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Motorola το 2012 και κυκλοφόρησε το Moto X το 2013. Πρόκειται για μια αρκετά επιτυχημένη συσκευή, η οποία αποτέλεσε την αφετηρία για νέες σειρές κινητών Moto, όπως λόγου χάρη τα Moto E και Moto G, οι οποίες ποικίλλουν ως προς τις τιμές και τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν. Μάλιστα, ο Osterloh δήλωσε στο CNET ότι η Lenovo θα εξακολουθήσει να εστιάζει στα συγκεκριμένα κινητά, ενώ παράλληλα ο ίδιος ο Osterloh και η ομάδα του θα εξακολουθήσουν να είναι υπεύθυνοι για τις mobile δραστηριότητες στη Lenovo. Site: TheVerge
rose21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το design τους θέλει αλλαγή επιγοντοντως παντως ,τα θεωρώ πολύ ασχημα και ειναι κρίμα γιατί η τιμή και τα χαρακτηριστικα που έχουν ειναι ενας δυνατός συνδυασμός. 1
mp44christos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Το design τους θέλει αλλαγή επιγοντοντως παντως ,τα θεωρώ πολύ ασχημα και ειναι κρίμα γιατί η τιμή και τα χαρακτηριστικα που έχουν ειναι ενας δυνατός συνδυασμός. Μας δουλεύεις ρε φιλε? Αν πιάσεις ενα moto x θα καταλάβεις ποσο ανετα ειναι... Επιπλέον αξιζει να σημειωθεί οτι η ιδια η motorola δεν αναφερότανε πουθενα στο branding απο το 2013. 8
Chocobo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγώ τα βρίσκω πανέμορφα.Σύν ότι στο χέρι κάθοντε απίστευτα.Μου χάλασε το μοτο γ απο πολύ δυνατό χτύπημα και ακόμα κλαίω. 7
mp44christos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγώ τα βρίσκω πανέμορφα.Σύν ότι στο χέρι κάθοντε απίστευτα.Μου χάλασε το μοτο γ απο πολύ δυνατό χτύπημα και ακόμα κλαίω. Δες το σαν ευκαιρία να παρεις ενα moto x 3
rose21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μας δουλεύεις ρε φιλε? Αν πιάσεις ενα moto x θα καταλάβεις ποσο ανετα ειναι... Επιπλέον αξιζει να σημειωθεί οτι η ιδια η motorola δεν αναφερότανε πουθενα στο branding απο το 2013. Άλλο άνετο άλλο όμορφο.....
mp44christos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Άλλο άνετο άλλο όμορφο..... το όμορφο ειναι κατι το προσωπικό... Εμενα για παράδειγμα δεν μου αρεσει το design του g4. Ο ενας θελει βυζιά ο αλλος κώλο... τι να κανουμε τωρα? 7
basilis_k6 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 εχω μοτο g 1st και δυστυχως κανένα κινητο εκει εξω δεν εχει αυτα που μου έδωσε... Ακόμα ψαχνω ενα 4-7-5ιντσο με σωστα σπεκς και μπαταρια 1,5-2 ημερών.. κατα τα αλλα πολύ λαθος κινηση. το αναποδο επρεπε να κανουν. η microsoft χαντάκωσε τα κινητα της οταν έβγαλε το νοκια, θα κανουν ακριβως το ιδιο.
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Είπαμε ότι θα ή ονομασία Moto θα μεπι μόνο στις High End συσκευές της εταιρείας δηλαδή στο Moto X και το ότι ή σειρα Moto G θα ενσωματωθεί στην σειρά Vibe. Αυτο τι σημαίνει ότι είναι το τέλος στα Mid Range smartphones με Pure Android, ή μήπως θα υπάρξουν και Vibe Pure Android συσκευές? Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει ή σειρα Moto G και να ήταν φήμες αυτό με την ονομασία Moto αποκλειστικά στις High End συσκευές?
mp44christos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 εχω μοτο g 1st και δυστυχως κανένα κινητο εκει εξω δεν εχει αυτα που μου έδωσε... Ακόμα ψαχνω ενα 4-7-5ιντσο με σωστα σπεκς και μπαταρια 1,5-2 ημερών.. κατα τα αλλα πολύ λαθος κινηση. το αναποδο επρεπε να κανουν. η microsoft χαντάκωσε τα κινητα της οταν έβγαλε το νοκια, θα κανουν ακριβως το ιδιο. Εκτος το moto x 2013 και την σειρα g, υπαρχουν και τα ΖΧc την sony. 1
North_Gamer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εγώ Πάντος με δεύτερης γενιάς το moto g είμα τρελά ευχαριστημένος.. Πουλησα Το 4s και γλύτωσα
anikologr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Η Κίνα άρχισε να καταπίνει τις Ηνωμένες Πολιτείες... Αν δεν το καταλάβουν εγκαίρως ΗΠΑ και Ευρώπη θα κλάψουν μανούλες... 2
ier506 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ελπίζω ή ποιότητα και οι δυνατότητες να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα...
atheatos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Η Κίνα άρχισε να καταπίνει τις Ηνωμένες Πολιτείες... Αν δεν το καταλάβουν εγκαίρως ΗΠΑ και Ευρώπη θα κλάψουν μανούλες... Η Κίνα είναι ο σκουπιδότοπος των ΗΠΑ ... Ότι τεχνολογία δεν χρειάζονται πια ,την πουλάνε στους Κινέζους. 2
Lucretius Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μας δουλεύεις ρε φιλε? Αν πιάσεις ενα moto x θα καταλάβεις ποσο ανετα ειναι... Επιπλέον αξιζει να σημειωθεί οτι η ιδια η motorola δεν αναφερότανε πουθενα στο branding απο το 2013. Όντως, χρειάστηκε να ψάξω το κουτί του Moto x 2013 για να βρω αναφορά στην εταιρία. Το γεγονός πάντως οτι η Lenovo απέλυσε τους εργαζόμενους στα κινητά της ενώ κράτησε αυτούς της Moto μάλλον δείχνει οτι θα ακολουθήσει την πορεία που ξεκίνησε με το Moto X pure του 2015.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα