Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πάλι με τους γνωστούς μου, πάω, σχεδόν αποκλειστικά, για περπάτημα.

δε μου αρέσει να κάθομαι για καφε, εκτός κι αν με τον άλλον έχεις να πεις τα τόσο ενδιαφέροντα πράγματα που λίγο απιθανο μου φαίνεται, οποτε καλύτερα να περπατάς, να γυμνάζεσαι, να λες καμιά κουβέντα, να βλέπεις κοσμο, σκυλια, γατιά, μαγαζία...

Είναι τόσο βασικό για μενα το περπάτημα που έχω καταλήξει να κάνω παρέα και σχέσεις μονο με ανθρώπους που περπατάνε

Όταν αποκτάς μια συνήθεια καταλήγει να έχει ζωτική σημασία για σένα.

Όταν πάλι κάτι δεν το εξασκείς δυσκολεύεσαι πολύ να το αρχίσεις

Είμαι απίστευτη στο περπάτημα (εννοω ότι μπορώ να περπατήσω πολύ γρηγορα και για πολλές ώρες), αλλά δυστυχώς στο τρεξιμο δεν μπορώ

Υ.Γ1 Χμ... τώρα αναρωτιέμαι και με απασχολεί αν θα με περάσει κανείς για ψώνιο επειδή έγραψα οτι ειμαι απιστευτη στο περπατημα

Υ.Γ2 αυτό θα πει να μην έχεις σοβαρά προβλήματα...

Ειναι απλα τελειο τ περπατημα, τωρα που ξαναρθα Αθηνα ανυπομονω να το ξαναρχισω!

Παντως και παρεα ναμην υπαρχει, με καλη μουσικη στ ακουστικα ειναι υπεροχο!

• Like 2
  • Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ πάλι με τους γνωστούς μου, πάω, σχεδόν αποκλειστικά, για περπάτημα.

δε μου αρέσει να κάθομαι για καφε, εκτός κι αν με τον άλλον έχεις να πεις τα τόσο ενδιαφέροντα πράγματα που λίγο απιθανο μου φαίνεται, οποτε καλύτερα να περπατάς, να γυμνάζεσαι, να λες καμιά κουβέντα, να βλέπεις κοσμο, σκυλια, γατιά, μαγαζία...

Είναι τόσο βασικό για μενα το περπάτημα που έχω καταλήξει να κάνω παρέα και σχέσεις μονο με ανθρώπους που περπατάνε

Όταν αποκτάς μια συνήθεια καταλήγει να έχει ζωτική σημασία για σένα.

Όταν πάλι κάτι δεν το εξασκείς δυσκολεύεσαι πολύ να το αρχίσεις

Είμαι απίστευτη στο περπάτημα (εννοω ότι μπορώ να περπατήσω πολύ γρηγορα και για πολλές ώρες), αλλά δυστυχώς στο τρεξιμο δεν μπορώ

Πολύ ωραίο όλο το ποστ

Οσο γιατις τελευταίες 2 φράσεις, το είπες και μόνη σου. Αν εξασκήσεις το τρέξιμο, θα σου γινει κ αυτό συνηθεια.

Προσωπικά στο συνιστώ. Θα σου αλλάξει τη καθημερινοτητα.

Δημοσ.

Οταν βρεχει πολυ εξω,

υπαρχει τροπος για να κανεις περπατημα....και να μην γινεις εντελως μουσκεμα;

Αν φυσαει και σου περνει την ομπρελα ο αερας...

Το χειμωνα ομως με τις βροχες, πως γινεται να μην γινουμε ...παπια;

Νομιζω οτι και το αδιαβροχο ακομη, δεν ειναι λυση.

Για πειτε.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιλουσα σημερα με αγγειολογο, για προβλημα υγειας δικου μου προσωπου, με προβλημα τα αγγεια των ποδιων.

Μαντεψτε.

Το περπατημα κανει πολυ καλο και στα αγγεια των ποδιων...

Γι'αυτο, περπατηστε για να προλαβετε καταστασεις!

Δημοσ.

Μιλουσα σημερα με αγγειολογο, για προβλημα υγειας δικου μου προσωπου, με προβλημα τα αγγεια των ποδιων.

Μαντεψτε.

Το περπατημα κανει πολυ καλο και στα αγγεια των ποδιων...

Γι'αυτο, περπατηστε για να προλαβετε καταστασεις!

Και το τρέξιμο κάνει.

Οταν βρεχει πολυ εξω,

υπαρχει τροπος για να κανεις περπατημα....και να μην γινεις εντελως μουσκεμα;

Αν φυσαει και σου περνει την ομπρελα ο αερας...

Το χειμωνα ομως με τις βροχες, πως γινεται να μην γινουμε ...παπια;

Νομιζω οτι και το αδιαβροχο ακομη, δεν ειναι λυση.

Για πειτε.

Πριν μια εβδομαδα ειχα παει για τρεξιμο και με έπιασε μια μπορα αλλο πραγμα αλλα δεν σταματησα έγινα και μουσκεμα και ηταν πραγματικα γαμάτο! Θα το ξαναδοκιμαζα αμα βοηθουσε και ο καιρος. :devil:

Το χειμωνα αμα βρεχει πολυ δεν βγαινεις.

Δημοσ.

το περπάτημα κάνει καλό σε όλο το καρδιαγγειακό,το τρέξιμο όμως αν δε ξεκινήσεις διαβασμένος μπορεί να σε φορτώσει με τραυματισμούς,παθών.

Δημοσ.

το περπάτημα κάνει καλό σε όλο το καρδιαγγειακό,το τρέξιμο όμως αν δε ξεκινήσεις διαβασμένος μπορεί να σε φορτώσει με τραυματισμούς,παθών.

Το πολυ να πάθεις πρηξιμο στα ποδια ή τενοντιτιδα οποτε θα καταλαβεις οτι δεν πάει παραπανω οντας αγυμναστος και θα αραξεις σπιτι για 2-3 μερες με πάγο και ξεκουραση.

Δημοσ.

Το πολυ να πάθεις πρηξιμο στα ποδια ή τενοντιτιδα οποτε θα καταλαβεις οτι δεν πάει παραπανω οντας αγυμναστος και θα αραξεις σπιτι για 2-3 μερες με πάγο και ξεκουραση.

Δεν είναι τόσο απλό και δε περνούν όλα με 2-3 μέρες ξεκούραση.

Δες εδώ διάφορα προβλήματα που απασχολούν όσους τρέχουν http://forum.runningnews.gr/forum.asp?FORUM_ID=21

• 3 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παντως παρατηρω την τελευταια διετια που εχω βαλει περπατημα στη ζωη μου,

κι οχι πολυ συχνο δυστυχως....μονο 2-3 φορες τη βδομαδα,

οι αντοχες του οργανισμου μου εχουν εμφανως αυξηθει...

Δεν ξερω αν ειναι αυτο μονο, ή πχ και η υγιεινη διατροφη(αλλα παντα εκανα υγιεινη διατροφη),

αλλα τεινω να το συσχετισω...

Ηταν βεβαια και πολυ χαμηλες οι αντοχες μου παλια,

οποτε ισως και γι'αυτο να μου φαινεται τοσο....

Δημοσ.

Καθημερινό περπάτημα για μισή ώρα: Οι 7 θετικές αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σας

http://www.onmed.gr/ygeia/story/354739/kathimerino-perpatima-gia-misi-ora-oi-7-thetikes-allages-poy-tha-symvoyn-sti-zoi-sas

Ερώτηση... Παίζει ρόλο αν θα είναι έξω η σε διάδρομο στο γυμναστήριο;

• Moderators
Δημοσ.

Σιγουρα εξω  ειναι πιο δυσκολο οποτε ειναι καλυτερο χωρις αυτο να σημαίνει οτι δεν κανει δουλεια ο διαδρομος

• Like 2
Δημοσ.

Η άσκηση, είτε στο σπίτι/γυμναστήριο είτε έξω, μόνο καλά μπορεί να προσφέρει. Βέβαια, αν υπάρχει η δυνατότητα να είσαι μες στη φύση, εννοείται πως είναι ό,τι πιο αναζωογονητικό. Οξυγόνο, πρασινάδα... Τρομερό boost, συν ότι η διάθεση αλλάζει άρδην.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εχω χάσει ήδη κάποια κιλά με διατροφή αλλά σκέφτομαι να βάλω το περπάτημα στη ρουτίνα μου. Βέβαια είμαι από τους ανθρώπους που μέχρι να πάρουν μια απόφαση θα χει ξημερώσει και γενικά αναβάλω συνεχώς.. πρέπει να βάζω μια ώρα κάθε μέρα και να λέω "πας για περπάτημα, τέλος" διαφορετικά δεν γίνεται. Εσείς πως την παλεύετε με την βαρεμάρα; το κάνετε παθητικά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...