telis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για να καψεις τις θερμιδες απο μια πιτσα πρεπει να κανεις καμια 300 χιλιομετρα.Ιατρικα αποδεδειγμενο.Τα καλα του περπτηματος ειναι αλλα και μονο με σταθερα γρήγορο βάδισμα για να ανεβαζει παλμους η καρδια. Δηλαδή για να κάψω αυτά που έφαγα τα Χριστούγεννα πρέπει να περπατήσω μεχρι την Κίνα 3
Big Boss Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ήδη κάνω πάνω από 10χλμ(δεν οδηγώ) την ημέρα και καθημερινή γυμναστική δε χρειάζομαι extra άσκηση. αμα πέσω κάτω από 3600 θερμίδες την ημέρα χάνω κιόλας.Τι να κάνω και άλλη ασκήση για να φαω ακόμα περισσότερο?
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 το ''να φας ακόμη περισσότερο'' ειναι εντελώς σχετικό ! οσο περισσότερο σπανάκι κ μαρούλι να φας δεν θα παχύνεις , το σαγόνι σου μονο θα πονέσει απο το πολύ μάσημα ! αν φας συστηματικά περισσότερο μουρουνέλαιο που μια κουτάλια ωμό εχει 500 θερμίδες πχ ναι θα παχύνεις ! δεν ξέρω ποσα κιλα θέλεις να πας και γιατι, απλα να ξέρεις οτι οσο περισσότερα κιλα είμαστε (ακομη και μυικά) τοσο περισσότερο επιβαρύνεται η καρδιά μας ..
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 το ''να φας ακόμη περισσότερο'' ειναι εντελώς σχετικό ! οσο περισσότερο σπανάκι κ μαρούλι να φας δεν θα παχύνεις , το σαγόνι σου μονο θα πονέσει απο το πολύ μάσημα ! αν φας συστηματικά περισσότερο μουρουνέλαιο που μια κουτάλια ωμό εχει 500 θερμίδες πχ ναι θα παχύνεις ! δεν ξέρω ποσα κιλα θέλεις να πας και γιατι, απλα να ξέρεις οτι οσο περισσότερα κιλα είμαστε (ακομη και μυικά) τοσο περισσότερο επιβαρύνεται η καρδιά μας .. Οι θερμίδες από μόνες τους φτάνουν για να μας κρατήσουν ζωντανούς; Δεν λέω σε τέλεια κατάσταση αλλά για ώρα ανάγκης. Πχ αυτό με το μουρουνέλαιο που είπες, αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν έχει τίποτα να φάει και τρώει 3-4 κουταλιές τη μέρα μόνο από αυτό, θα ζήσει;
gregdel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 το ''να φας ακόμη περισσότερο'' ειναι εντελώς σχετικό ! οσο περισσότερο σπανάκι κ μαρούλι να φας δεν θα παχύνεις , το σαγόνι σου μονο θα πονέσει απο το πολύ μάσημα ! αν φας συστηματικά περισσότερο μουρουνέλαιο που μια κουτάλια ωμό εχει 500 θερμίδες πχ ναι θα παχύνεις ! δεν ξέρω ποσα κιλα θέλεις να πας και γιατι, απλα να ξέρεις οτι οσο περισσότερα κιλα είμαστε (ακομη και μυικά) τοσο περισσότερο επιβαρύνεται η καρδιά μας .. 500? 1
DYEL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Οι θερμίδες από μόνες τους φτάνουν για να μας κρατήσουν ζωντανούς; Δεν λέω σε τέλεια κατάσταση αλλά για ώρα ανάγκης. Πχ αυτό με το μουρουνέλαιο που είπες, αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν έχει τίποτα να φάει και τρώει 3-4 κουταλιές τη μέρα μόνο από αυτό, θα ζήσει; Φυσικά και θα ζήσει. Ακόμα και αν δεν έπαιρνε αυτές τις κουταλιές θα ζούσε,για αυτό έχουμε το σωματικό λίπος. Δεν θα ήταν υγιείς αλλά θα ζούσε,τώρα για πόσο δεν ξέρω. 1
Glikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ήδη κάνω πάνω από 10χλμ(δεν οδηγώ) την ημέρα και καθημερινή γυμναστική δε χρειάζομαι extra άσκηση. αμα πέσω κάτω από 3600 θερμίδες την ημέρα χάνω κιόλας.Τι να κάνω και άλλη ασκήση για να φαω ακόμα περισσότερο? Αν με 3600 θερμίδες και τις δραστηριότητες που κάνεις χάνεις βάρος τοτε αύξησε τις θερμίδες. (αν θες να μείνεις στάσιμος ή να πάρεις βάρος). Θα σου πρότεινα και gym με βάρη αν δεν κάνεις ήδη.
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 500? στα 100 γρ περιέχει 902 χιλιοθερμίδες, 0 γραμμάρια πρωτεΐνης, 0 γραμμάρια υδατανθράκων και 100 γραμμάρια λίπους !!!!! τι πιο παχυντικό ? Ζιο το μουρουνέλαιο δεν εχει ούτε υδατάνθρακα ουτε πρωτεΐνη , δεν γινεται να παίρνεις τις θερμίδες σου μονο απο αυτο 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά και θα ζήσει.Ακόμα και αν δεν έπαιρνε αυτές τις κουταλιές θα ζούσε,για αυτό έχουμε το σωματικό λίπος.Δεν θα ήταν υγιείς αλλά θα ζούσε,τώρα για πόσο δεν ξέρω. στα 100 γρ περιέχει 902 χιλιοθερμίδες, 0 γραμμάρια πρωτεΐνης, 0 γραμμάρια υδατανθράκων και 100 γραμμάρια λίπους !!!!! τι πιο παχυντικό ? Ζιο το μουρουνέλαιο δεν εχει ούτε υδατάνθρακα ουτε πρωτεΐνη , δεν γινεται να παίρνεις τις θερμίδες σου μονο απο αυτο Thanks και τους δύο. Εννοείται ότι μιλούσα για ακραίες καταστάσεις επιβίωσης απλά!
gregdel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 στα 100 γρ περιέχει 902 χιλιοθερμίδες, 0 γραμμάρια πρωτεΐνης, 0 γραμμάρια υδατανθράκων και 100 γραμμάρια λίπους !!!!! τι πιο παχυντικό ? Ζιο το μουρουνέλαιο δεν εχει ούτε υδατάνθρακα ουτε πρωτεΐνη , δεν γινεται να παίρνεις τις θερμίδες σου μονο απο αυτο ok... απλα η κουταλια ειναι 10ml (άντε γραμμάρια) δλδ 90-100 θερμίδες
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 ok... απλα η κουταλια ειναι 10ml (άντε γραμμάρια) δλδ 90-100 θερμίδες η κουταλιά ήταν τρόπος του λέγειν, όπως και να χει εχεις ξαναδεί 100 θερμίδες στα 10 γρ με 0 πρωτεΐνη και 0 υδατάνθρακα ?
Vapir Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 αν και δεν μου χρειάζεται για να χάνω/διατηρώ βάρος κλπ μου αρέσει το περπάτημα. Το πρόβλημα είναι πως είναι πολύ δύσκολο να βρεις παρέα για περπάτημα γιατι κανείς δεν θέλει να περπατάει. Για καφέ-ποτό-τίποτα άλλο μέσα , για περπάτημα όχιΟπότε στην περιοχή μου που είναι η ποιο βαρετή και χάλια περιοχή(στενοί δρόμοι μονής κατεύθυνσης χωρίς πεζοδρόμια που την κάνουν διπλής γιατι έτσι γουστάρουν) θα πρέπει να περπατάς 40++ λεπτά για να βρεθείς σε ένα μέρος που παραπετιέται και solo ευχάριστα ,δίπλα στη θάλασσα .
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Στο περίπου ναιγια να μην γράφω Καλαμποκέλαιο, Φυστικέλαιο ,Βαμβακέλαιο , Σογιέλαιο κτλ που έχουν ολα πάνω κάτω γύρω στις 160 θερμίδες/κουταλιά σούπας,έγραψα μουρουνέλαιο που ενδεικνύεται ακόμη κ σε συμπλήρωμα για να βάλει κάποιος βάρος! Αλλη απορία ? τώρα που γυρίζει και είναι δωρεάν ..
gokuthelegend Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 αν και δεν μου χρειάζεται για να χάνω/διατηρώ βάρος κλπ μου αρέσει το περπάτημα. Το πρόβλημα είναι πως είναι πολύ δύσκολο να βρεις παρέα για περπάτημα γιατι κανείς δεν θέλει να περπατάει. Για καφέ-ποτό-τίποτα άλλο μέσα , για περπάτημα όχι Οπότε στην περιοχή μου που είναι η ποιο βαρετή και χάλια περιοχή(στενοί δρόμοι μονής κατεύθυνσης χωρίς πεζοδρόμια που την κάνουν διπλής γιατι έτσι γουστάρουν) θα πρέπει να περπατάς 40++ λεπτά για να βρεθείς σε ένα μέρος που παραπετιέται και solo ευχάριστα ,δίπλα στη θάλασσα . Αυτό ξαναπέστο. Εγώ μένω και σε χωριό και δυσκολεύομαι να βρω παρέες. Ψήνομαι κυρίως για περπάτημα/πεζοπορία και μπάσκετ, αλλά που να βρεις άτομα; Οι καφετέριες είναι γεμάτες κάθε μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα