SlickNick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η δευτερη προταση σου τα εξηγει ολα. Με το περπατημα καις παρα πολυ λιγες θερμιδες δηλαδη αν κανεις διαιτα και περπατας το 99% που θα χασεις θα ειναι λογο διαιτας. Οταν ανεβαινεις ανηφορες και χτυπαει η καρδια ποιο γρηγορα τοτε αυτο το διαστημα οντως χανεις αλλα αν εκανες βαρυ και μυς θα εκαιγες θερμιδες ολο το 24ωρο Απανταω στον slicknick ξεχασα να κανω παραθεση Συμφωνώ μαζί σου. Δεν θεωρώ ότι το περπάτημα είναι η καλύτερη μέθοδος στον κόσμο για να χάσεις βάρος. Απλά η εμπειρία μου, που την μοιράζεται και ένας φίλος μου, είναι ότι πολύ γρήγορο περπάτημα 5-6 χιλιόμετρα, το μισό από αυτό σε ανηφόρες κάποιες από τις οποίες είναι πολύ απότομες μας βοήθησε να χάσουμε βάρος χωρίς να αλλάξουμε τη διατροφή μας. Τα βάρη μάλλον είναι καλύτερα, αλλά όχι καθαρό πρόγραμμα δύναμης απαραίτητα, επειδή μετά πεινάς σαν λύκος και παίζει να φας όλο το ψυγείο. 1
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το ιδανικο ειναι 4-5 ημέρες/βδομαδα γρήγορο περπάτημα για 40-45 λεπτά. 1
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 TS φρόντισε να έχεις και τα κατάλληλα παπούτσια. Να ειναι καλα και επώνυμα. Αξίζει.
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξερω τι εχει υποθει γιατι δεν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες, απλα ενημερωτικα, το περπατημα σε ελαχιστα πιο εντονο ρυθμο απο το κανονικο βοηθαει στη μειωση των παλμων της καρδιας κατα περιπου 1-2 παλμους το λεπτο ανα μηνα ακομα και αν δεν γινεται σε καθημερινη βαση. Το τρεξιμο δεν το καταφερνει αυτο, ενω με το περπατημα μαθαινει η καρδια σου να δουλευει σε χαμηλοτερους χτυπους με το καιρο, και ριχνει τους παλμους κατα τη διαρκεια της καθημερινοτητας ενος ατομου, ριχνει τη πιεση και βοηθαει στις εκτακτες συστολες την περιοδο αγχους κλπ 1
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μονο οφελη απο το περπατημα λοιπον.
Machinist Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πράγματι πολύ εποικοδομητικό το περπάτημα. Μιας και αναφέρθηκε (αν και οφφτοπικ), έχετε να προτείνετε παπούτσια για μεγάλες αποστάσεις;
Swimmer21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μονο οφελη απο το περπατημα λοιπον. Γενικά.. μη κίνηση = αρρώστια 1
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πράγματι πολύ εποικοδομητικό το περπάτημα. Μιας και αναφέρθηκε (αν και οφφτοπικ), έχετε να προτείνετε παπούτσια για μεγάλες αποστάσεις; Θα σου πρότεινα μοντέλα της asics.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η καλύτερη ώρα μέσα στην μέρα μου είναι η 1 ώρα που περπατάω δίπλα στη θάλασσα με τον σκύλο μου...ψυχοθεραπεία! Πωωωωτι λέει ο φίλος.... αυτό θα έκανα τώρα αν μπορούσα, δηλ. αν είχα σκύλο... και αν είχα και θάλασσα Το περπατημα κανει καλο στην καρδια σιγουρα αλλα για να χασεις κιλας αυτο θα γινει μονο αν κανεις δατροφη ταυτοχρονα, Δεν μιλαω για το να μενεις σταθερος το οποιο ειναι η νορμα. Ενδεικτικα μεσα στο φθινοπωρο ετρεξα για πρωτη φορα στην ζωη μου στο βουνο. 15 km και πηγαινα μ 8κm /h Ξερετε ποσες θερμιδες εβγαλε ενα app οτι εκαψα;;; 800 θερμιδες ενας γυρος δηλαδη ρε φιλε. Δεν πιστευω οτι καις με το περπατημα σκετο. Τα αππς τα λένε καλά πιστεύτε; Εγω έχω google fit και περπατάω πολλές φορές μέσα στη μέρα τα τελευταία χρονια, εχω κόψει τα λεωφορεία και δε με ενδιαφέρει να αγοράσω μέσο. Ε το αππ μου λέει ότι καίω της ποτ@νας της θερμίδες. Ισχύει; Εννοετίαι δεν είμαι χοντρός. Καμιά φορά τρώω το καταπέτασμα όμως.
mentoras99 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 TS φρόντισε να έχεις και τα κατάλληλα παπούτσια. Να ειναι καλα και επώνυμα. Αξίζει. To αναλυεις λιγο;
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για να καψεις τις θερμιδες απο μια πιτσα πρεπει να κανεις καμια 300 χιλιομετρα.Ιατρικα αποδεδειγμενο.Τα καλα του περπτηματος ειναι αλλα και μονο με σταθερα γρήγορο βάδισμα για να ανεβαζει παλμους η καρδια. 300 χιλιόμετρα για να κάψεις μια πίτσα;! Εγώ πίστευα ότι την καίω πηγαίνοντας απλά να πετάξω το κουτί με γρήγορο βήμα! Ο μόνος τρόπος για να κάψεις πολύ γρήγορα την πίτσα, είναι να την ξεχάσεις μέσα στον φούρνο καθώς την ψήνεις. 4
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 To αναλυεις λιγο;Αν θες να αρχίσεις συστηματικά περπάτημα / τρέξιμο καλο ειναι να επενδύσεις σε καλα αθλητικά παπούτσια. Να ειναι αναπαυτικά και να μην σε "βαραίνουν". Με αέρα/ gel/κλπ ανάλογα την τεχνολογία του παπουτσιού. Ειναι must. Διαφορες μάρκες έχουν τέτοια παπούτσια, ανέφερα τα asics διότι τα έχω δοκιμάσει και έχω ακούσει καλά λόγια για μερικά μοντέλα τους. Το παπούτσι παίζει μεγάλο ρόλο. Άλλη καταπόνηση θα δέχονται τα πόδια σου με παπούτσια κινέζικα των 10 ευρω και άλλη με κάποια καλα επώνυμα. (ανάλογα το budget σου, δεν σου λέω ντε και καλα να πάρεις των 200).Και η Adidas έχει ωραία παπουτσάκια. 1
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 τα τελευταια χρονια απο το περπατημα εχω γινει φιτ , βοηθαει απιστευτα. Ειναι σαν μην εχει περασει ουτε μια πιτσα απο πανω μου 3
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλό βέβαια ειναι να συνδυάζεται και με βάρη για διατήρηση / αύξηση μυικου ιστού. (και διατροφή εννοείται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα