gatokoritso Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 παίζει πολύ περπάτημα.όχι μόνο βοηθα τον οργανισμό αλλα κ στην ψυχική ηρεμια. 2 1
gokuthelegend Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Είμαι περίπου 95 κιλά. Τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει περπάτημα με έναν φίλο μου. Σήμερα μου είπε ότι όπως με βλέπει παίζει να έχω χάσει 2-3 κιλά και επιπλέον μου είπε πως το πρόσωπό που έχει ξεπρηστεί. Εγώ πάντως ανέβηκα ζυγαριά και βλέπω ότι πήρα 1,5 κιλό.
Alithinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 παίζει πολύ περπάτημα.όχι μόνο βοηθα τον οργανισμό αλλα κ στην ψυχική ηρεμια. ειδικά άμα όπως γυρνάς περάσεις από κάνα ζαχαροπλαστείο ή συναφή, και πάρεις γλυκάκια για να τα φέρεις πίσω να τα μοιραστείς με την οικογένεια. 3
theoritikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για ένα διάστημα είχα συνδιάσει περπάτημα με τρέξιμο μαζί . Το σταμάτησα όμως γιατί είχα ενοχλήσεις στα γόνατα και τους αστραγάλους. Το τελευταίο διάστημα θα βγω από το σπίτι μόνο αν υπάρχει λόγος . Δεν μου αρέσει να τρυγυριζω από εδώ και εκεί χωρίς λόγο 1
Hellaslover Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η δευτερη προταση σου τα εξηγει ολα. Με το περπατημα καις παρα πολυ λιγες θερμιδες δηλαδη αν κανεις διαιτα και περπατας το 99% που θα χασεις θα ειναι λογο διαιτας. Οταν ανεβαινεις ανηφορες και χτυπαει η καρδια ποιο γρηγορα τοτε αυτο το διαστημα οντως χανεις αλλα αν εκανες βαρυ και μυς θα εκαιγες θερμιδες ολο το 24ωρο Απανταω στον slicknick ξεχασα να κανω παραθεση
DYEL Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η δευτερη προταση σου τα εξηγει ολα. Με το περπατημα καις παρα πολυ λιγες θερμιδες δηλαδη αν κανεις διαιτα και περπατας το 99% που θα χασεις θα ειναι λογο διαιτας. Οταν ανεβαινεις ανηφορες και χτυπαει η καρδια ποιο γρηγορα τοτε αυτο το διαστημα οντως χανεις αλλα αν εκανες βαρυ και μυς θα εκαιγες θερμιδες ολο το 24ωρο Απανταω στον slicknick ξεχασα να κανω παραθεση Από την στιγμή που ζεις και αναπνέεις καις θερμίδες όλο το 24ωρο...
ApSiMan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν μπορείς να τρέξεις για χ/ψ λόγους (ή δεν το γουστάρεις) το έντονο περπάτημα είναι όλα τα λεφτά. Ξεκίνησα συστηματικό περπάτημα πριν 2-3 χρόνια (3-4 φορές την εβδομάδα, min 3km, max 10km). Πολλές φορές γίνεται τρέξιμο αν έχω όρεξη κουράγιο (και δεν πονάνε οι αρθρώσεις). Έντονο περπάτημα εννοώ με ταχτύτητα πάνω από 6km/h. Με τέτοιες ταχύτητες καις και θερμίδες. Πιο αργό είναι βόλτα. Κάνει καλό στον οργανισμό, βοηθάει να σφίξεις λίγο και ίσως να φύγουν περιττά υγρά που κάθονται σε άκυρα σημεία. (fyi: μαζί με σωστή διατροφή - όχι δίαιτα - έχω χάσει κοντά στα 25 κιλά...όποτε παίρνω 1-2 κιλά πλακώνω περισσότερο περπάτημα & χαλαρώνω λίγο το φαγητό και επανέρχομαι) 1
Ison_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Με το περπατημα καις παρα πολυ λιγες θερμιδες δηλαδη αν κανεις διαιτα και περπατας το 99% που θα χασεις θα ειναι λογο διαιτας. Μην είστε τόσο απόλυτοι όταν θέλετε να πείτε κάτι, ειδικά όταν μπορεί να μην ισχύει. Το περπάτημα όντως δεν καίει πολλές θερμίδες σε σύγκριση με άλλες δραστηριότητες, αλλά για ανθρώπους που κάθονται σε μια καρέκλα, είναι μεγάλη αλλαγή για το θερμιδικό τους ισοζύγιο. Είναι πιθανό να αδυνατίσουν ακόμα και χωρίς αλλαγή στη διατροφή. 2
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι. Ειδα τεράστια διαφορά μολις ξαναξεκινησα. 10 μέρες ημουν πρακτικά στο κρεβάτι. Με ελάχιστο φαγητό (τις 2 μέρες απαγορευοταν). Δεν εχασα γραμμαριο.
ApSiMan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 οποιαδήποτε μορφή άσκησης ενεργοποιεί τις καύσεις στον οργανισμό σου. Μπορεί με το περπάτημα να κάψεις 150 θερμίδες (τόσο να γράψει το μαραφέτι στο κινητό σου) αλλά το νόημα είναι σε αυτό που γίνεται μετά: το φαγητό που θα φας θα απορροφηθεί πολύ καλύτερα, ίσως να μην μείνει τόσο λίπος πάνω σου κλπ κλπ (μπακαλίστικα τα λέω, κάποιος διατροφολόγος/διαιτολόγος θα μας τα πει καλύτερα)
censOred Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Το περπατημα κανει καλο στην καρδια σιγουρα αλλα για να χασεις κιλας αυτο θα γινει μονο αν κανεις δατροφη ταυτοχρονα, Δεν μιλαω για το να μενεις σταθερος το οποιο ειναι η νορμα. Ενδεικτικα μεσα στο φθινοπωρο ετρεξα για πρωτη φορα στην ζωη μου στο βουνο. 15 km και πηγαινα μ 8κm /h Ξερετε ποσες θερμιδες εβγαλε ενα app οτι εκαψα;;; 800 θερμιδες ενας γυρος δηλαδη ρε φιλε. Δεν πιστευω οτι καις με το περπατημα σκετο.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Περπατάω αλλα όταν έχεις τους ψυχανόμαλους καγκουρες και καγκουρισες(οδηγούς ι.χ. ),γιατί οι γυναίκες είναι ακόμα χειρότερες ναι κάλα ακουσατε,και γκαζώνουν την ώρα που περπατας και δε σε σέβονται ,ε να το @#%@#ω ρε αδερφε το περπάτημα
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι και το περπάτημα. Οτι θέλει / μπορεί ο καθένας. Αν συνδυαστεί με κάπως προσεγμένη διατροφή ειναι ακόμα καλύτερο. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από Glikos 1
spyros007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για να καψεις τις θερμιδες απο μια πιτσα πρεπει να κανεις καμια 300 χιλιομετρα.Ιατρικα αποδεδειγμενο.Τα καλα του περπτηματος ειναι αλλα και μονο με σταθερα γρήγορο βάδισμα για να ανεβαζει παλμους η καρδια.
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για να καψεις τις θερμιδες απο μια πιτσα πρεπει να κανεις καμια 300 χιλιομετρα.Ιατρικα αποδεδειγμενο.Τα καλα του περπτηματος ειναι αλλα και μονο με σταθερα γρήγορο βάδισμα για να ανεβαζει παλμους η καρδια. 300 χιλιόμετρα για να κάψεις μια πίτσα;! Εγώ πίστευα ότι την καίω πηγαίνοντας απλά να πετάξω το κουτί με γρήγορο βήμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα