Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσοι απο εσας ακολουθειτε αποκλειστικά ή συνδυαστικά με κάποιο άλλο σκοπό (πχ πας καπου) την συγκεκριμένη δραστηριότητα, αλλά θεωρώ ότι σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει και ακουσει κατα καιρους, ότι αν και ‘απλοϊκη’ μορφη φυσικης ασκησης, ωστοσο έχει κι αυτη καποια οφέλη να δώσει στον οργανισμό μας, αν γινεται για καποιες ημερες την εβδομαδα και για ένα ικανό χρονικό διάστημα.

Ποια η εμπειρία σας και οι απόψεις σας για την χρησιμότητα του περπατήματος;

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάω για περπάτημα 4-5 φορές την εβδομάδα.Με βοηθάει στη καταπολέμηση του άγχους σε περιόδους έντονου στρες, αδειάζει το κεφάλι μου από τις σκοτούρες.

Δημοσ.

εγώ περπατάω πάρα πολύ ολα τα χρόνια της ζωής μου

αν δεν περπατούσα τόσο τώρα θα ήμουν καμιά 100 κιλά τόσο που τρώω

επίσης το σώμα μου διαμορφώνεται κατευθείαν μόλις γυμναστώ και έχω πολύ καλο μεταβολισμο και όλα αυτά οφείλονται στο ότι περπατάω συνεχώς.

Δημοσ.

Ότι κάνετε ενώ δεν είστε στο κρεβάτι καναπέ καρέκλα κάνει καλό. Βλέπω μερικοί θέλουν να πάνε στο περίπτερο 500 μέτρα από το σπίτι τους. Περνουν αμάξι μηχανάκι κτλ. Πάτε και με τα πόδια ρε παιδιά δεν χάλασε ο κόσμος.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το πολύ γρήγορο περπάτημα σε μεγάλες αποστάσεις και σε ανηφόρες με έχει βοηθήσει να ρίξω το βάρος μου σε περιόδους που δεν μπορώ να κάνω γυμναστική για κάποιον λόγο. Ίσως να είναι και θέμα μεταβολισμού αλλά χάνω πολύ εύκολα βάρος με το περπάτημα, ακόμη και όταν τρώω πολύ!

• Like 2
Δημοσ.

Από άσκηση μόνο περπατάω και κάνω δουλειές του σπιτιού. Αν σκεφτείς τι σαβουριάζω και πόσα κιλά είμαι, είναι τρομερή γυμναστική.

• Like 1
Δημοσ.

Ζωηρό περπάτημα με διάρκεια τουλάχιστο μια ώρα και λίγη ανηφόρα βελτιώνεται η φυσική κατάσταση και ενεργοποιείς το μεταβολισμό.

Δεν ανοίγει την όρεξη σε αντίθεση με το τρέξιμο.

Δημοσ.

Η καλύτερη ώρα μέσα στην μέρα μου είναι η 1 ώρα που περπατάω δίπλα στη θάλασσα με τον σκύλο μου...ψυχοθεραπεία!

• Like 5
Δημοσ.

που και που μου τη δίνει και βγαίνω για περπάτημα. με ακουστικά και μουσική. απλά κάποιες φορές δεν αντέχεις να κάθεσαι σπίτι..

Δημοσ.

Κάποιος που θα διάβαζε το παρών θέμα μερικούς αιώνες ή και μερικές μόλις 10ετιες πριν δε θα είχε ιδέα για τι διάολο μιλάμε... και κατά πόσο τα έχουμε χαμένα γενικώς... :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Το περπατημα δεν ειναι λυση στο χασιμο βαρους...οσοι λετε χασατε κιλα απο το περπατημα κανετε λαθος. Το μονο καλο που κανει το (γρηγορο) περπατημα ειναι στη καρδια

Δημοσ.

Το περπατημα δεν ειναι λυση στο χασιμο βαρους...οσοι λετε χασατε κιλα απο το περπατημα κανετε λαθος. Το μονο καλο που κανει το (γρηγορο) περπατημα ειναι στη καρδια

Το περπάτημα όπως και όλες οι άλλες δραστηριότητες καίει θερμίδες. Αν καταναλώνεις λιγότερες απ' όσες καις τότε με το περπάτημα μπορείς να χάσεις βάρος. Και όσο πιο δύσκολο το κάνεις αυξάνοντας την ταχύτητα, ανεβαίνοντας ανηφόρες κλπ τόσο το καλύτερο. Εκτός από εμένα και ένας φίλος μου έχασε αρκετά κιλά με τον ίδιο τρόπο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...