Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Well...that's just like...your opinion, man! \m/
SPANK Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ρολόγια που κάνουν τα παραπάνω υπάρχουν πολλά και ποιοτικότερα απο θέμα λειτουργιών και δυνατοτήτων , απλα η razer πήρε ενα ρολόι του έδωσε την φίρμα της και περιμένει να δει τι ψάρια θα πιάσει στους gamers μιας και εκει απευθύνεται 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Η Razer ρίχνει (ακριβά) άδεια για να πιάσει γεμάτα από τα 5χρονα που θα το αγοράσουν. Κρίμα.
ELMastas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 For the fairies ! όπως λέμε εδω στο Ελλάντα
Jimnie Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 BTW έχω ένα Jaga αγορασμένο την δεκαετία του 90 και ακόμα λειτουργεί χωρίς να έχει αλλαχτεί η μπαταρία, μόνο το λουράκι από ακουτσούν έχει αντικατασταθεί.
loukoumakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Απλα τραγικό προϊόν για τα λεφτα που το πουλανε α ρε razer ειπαμε αλλα δεν ημαστε και τοσο κορόιδα . σχεδιαστικα βγαλμενο απο την δεκατια του 90 και σε τιμη ρολογιου bretling 200e οχι ευχαριστω προτιμω να παρω ρολοι και οχι το ρολοι του ben 10.
Voodooman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Απλα τραγικό προϊόν για τα λεφτα που το πουλανε α ρε razer ειπαμε αλλα δεν ημαστε και τοσο κορόιδα . σχεδιαστικα βγαλμενο απο την δεκατια του 90 και σε τιμη ρολογιου bretling 200e οχι ευχαριστω προτιμω να παρω ρολοι και οχι το ρολοι του ben 10. Μή δώσεις €200 για Bretling. Αντίθετα, αν βρεις Breitling με €200, πάρε μου δυό-τρία, να μου βρίσκονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα