amplaxoublis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια Η τηλεοραση που πηρα εχει θυρα usb και θελω απο εκει να βαζω τις ταινιες μου.. Λοιπον! Οταν βαζω ταινια απο το usb ενω εχω μεσα τους υποτιτλους (με τον ιδιο τιτλο και η ταινια και οι υποτιλοι σε αρχειο .srt) δεν παιζουν ... Ξερετε τι παζει? Πρεπει να αλλαξω το αρχειο απο .srt σε κατι αλλο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbiedoll Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στο μενού Tools ( κουμπί tools στο remote ) έχεις βάλει τους subtitles on ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στο μενού Tools ( κουμπί tools στο remote ) έχεις βάλει τους subtitles on ? Κατσε να το δω.. χαχαχα Τα ειχα off αλλα και παλι τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Διπλοσιγουρεψου οτι ειναι ακριβως το ιδιο ονομα. Εν αναγκη κανε copy paste το ονομα της ταινιας στο ονομα του αρχειου υποτιτλων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Διπλοσιγουρεψου οτι ειναι ακριβως το ιδιο ονομα. Εν αναγκη κανε copy paste το ονομα της ταινιας στο ονομα του αρχειου υποτιτλων To εκανα αυτο... Και θα το ξανακανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιδια μου εστειλε ενας φιλος μου ιδιους υποτιτλους τους οποιους εβαλε στο encording : Unicode και επαιξαν.. Το κανω μονος μου και μου βγαζει τα γραμματα αλλα σε ο,τι νανε μορφη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Απο το μενου βάλε υπότιτλους Ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Απο το μενου βάλε υπότιτλους Ελληνικά To εχω κανει και ειναι on! .. Επαιξαν μια φορα οταν μου εστειλε ενας φιλος εναν υποτιλο σε αρχειο με encording: Unicode.. Οταν το κανω μονος μου ομως τιποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα