amplaxoublis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια Η τηλεοραση που πηρα εχει θυρα usb και θελω απο εκει να βαζω τις ταινιες μου.. Λοιπον! Οταν βαζω ταινια απο το usb ενω εχω μεσα τους υποτιτλους (με τον ιδιο τιτλο και η ταινια και οι υποτιλοι σε αρχειο .srt) δεν παιζουν ... Ξερετε τι παζει? Πρεπει να αλλαξω το αρχειο απο .srt σε κατι αλλο? Ευχαριστω
barbiedoll Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στο μενού Tools ( κουμπί tools στο remote ) έχεις βάλει τους subtitles on ?
amplaxoublis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στο μενού Tools ( κουμπί tools στο remote ) έχεις βάλει τους subtitles on ? Κατσε να το δω.. χαχαχα Τα ειχα off αλλα και παλι τιποτα...
heavyrain Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Διπλοσιγουρεψου οτι ειναι ακριβως το ιδιο ονομα. Εν αναγκη κανε copy paste το ονομα της ταινιας στο ονομα του αρχειου υποτιτλων 1
amplaxoublis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Διπλοσιγουρεψου οτι ειναι ακριβως το ιδιο ονομα. Εν αναγκη κανε copy paste το ονομα της ταινιας στο ονομα του αρχειου υποτιτλων To εκανα αυτο... Και θα το ξανακανω..
amplaxoublis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιδια μου εστειλε ενας φιλος μου ιδιους υποτιτλους τους οποιους εβαλε στο encording : Unicode και επαιξαν.. Το κανω μονος μου και μου βγαζει τα γραμματα αλλα σε ο,τι νανε μορφη....
amplaxoublis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Απο το μενου βάλε υπότιτλους Ελληνικά To εχω κανει και ειναι on! .. Επαιξαν μια φορα οταν μου εστειλε ενας φιλος εναν υποτιλο σε αρχειο με encording: Unicode.. Οταν το κανω μονος μου ομως τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα