Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!
Έχω στην κατοχή μου εδώ και αρκετό καιρό τα Kingston HyperX Cloud. Όχι τα Cloud II με την κάρτα ήχου για το virtual 7.1 .
Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι πολύ με το Counter Strike και έχω καταλάβει ότι είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις ακριβώς που βρίσκεται ο αντίπαλος και όχι απλά το δεξιά/αριστερά.

Οπότε άρχισα να ψάχνω λίγο το θέμα virtual 7.1 .
Αμέσως έψαξα να δω αν γίνεται να αγοράσω ξεχωριστά την εξωτερική κάρτα ήχου που δίνεται μαζί με τα Cloud II όμως δεν βρήκα κάτι. (Αν γνωρίζετε ότι γίνεται αυτή η αγορά ξεχωριστά παρακαλώ δώστε ένα λινκ και τελειώνει εδώ το θέμα :P ).

Υπάρχουν λοιπόν άλλες λύσεις?
Μπορώ να βρω εξωτερική κάρτα ήχου που να δίνει virtual 7.1 στα ακουστικά μου? Αν ναι μπορείτε να προτείνετε κάποιες οικονομικές γι αυτή τη δουλειά και αξιόλογες? 
Μήπως αυτό είναι θέμα software και μπορώ να το κάνω με κάποιο πρόγραμμα?
Γενικά τι λέτε οι πιο έμπειροι? Κάνει διαφορά το virtual 7.1 στα FPS ή είναι για τα μάτια του κόσμου και για θέματα marketing?

EDIT: Είμαι απαράδεκτος, μόλις έκανα το θέμα κοίταξα λίγο πιο κάτω σε ένα άλλο θέμα και μου λύνονται ουσιασικά όλες μου οι απορίες..
http://www.insomnia.gr/topic/595533-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-gaming-headset/

Ουσιαστικά η μόνη αναπάντητη απορία μου είναι αν μπορώ να αγοράσω την εξωτερική κάρτα ήχου των Cloud 2 αλλά από ότι διαβάζω στο θέμα που έδωσα λινκ δεν αξίζει.
Συγγνώμη για το περιττό θέμα, ας γίνει συγχώνευση από κάποιο moderator στο θέμα που παρέθεσα παραπάνω.

Δημοσ.

Να παρεις την soundblaster z, sbx 30% η 67% ολα τα αλλα off και το equalizer του fps profile. ΕΖ και legit wallhack.. :P

Πανάκριβη θα έλεγα γι αυτό που έχω στο μυαλό μου :P

Η διαφορά που κάνει στο game δικαιολογεί κατά την άποψη σου 70€? Αν υποθέσεις ότι ουσιαστικά δεν μου χρειάζεται κάπου αλλού παραμόνο στο cs (εντάξει βλέπω ταινίες και ακούω πολλή μουσική αλλά γι αυτά καλή είναι και η onboard. Ή όχι? :P).

Δημοσ.

Ε το καλο το πληρωνεις αλλιως κατεβασε razer surround για free virtual 5.1 να δοκιμασεις, εγω και για μουσικη/ταινιες και αλλα παιχνιδια την εχω οχι μονο για cs. Το καλο ειναι οτι και στο μελλον να αποφασισεις να παρεις καλυτερα ακουστικα λογικα θα τα σηκωνει και θα παρεις την αποδοση που πρεπει.

Αν εξιζει εξαρταται απο εσενα και τι θες να κανεις, εγω με τα AKG και την z+ fiio amp ακουγα το scope του awp απο το tspawn στο pit και εκανα pinpoint ακριβως τους παντες αν δεν ηταν με shift χωρις υπερβολη. Τωρα εχω κλειστα sennheiser game zero και δυστυχως δεν εχουν ουτε στο ελαχιστο την ιδια αποδοση αλλα ειπαμε δεν ειναι μονο για csgo. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ε το καλο το πληρωνεις αλλιως κατεβασε razer surround για free virtual 5.1 να δοκιμασεις, εγω και για μουσικη/ταινιες και αλλα παιχνιδια την εχω οχι μονο για cs. Το καλο ειναι οτι και στο μελλον να αποφασισεις να παρεις καλυτερα ακουστικα λογικα θα τα σηκωνει και θα παρεις την αποδοση που πρεπει.

Αν εξιζει εξαρταται απο εσενα και τι θες να κανεις, εγω με τα AKG και την z+ fiio amp ακουγα το scope του awp απο το tspawn στο pit και εκανα pinpoint ακριβως τους παντες αν δεν ηταν με shift χωρις υπερβολη. Τωρα εχω κλειστα sennheiser game zero και δυστυχως δεν εχουν ουτε στο ελαχιστο την ιδια αποδοση αλλα ειπαμε δεν ειναι μονο για csgo. :P

Μιλάμε για hardcore καταστάσεις δηλαδη :P

Καλά σίγουρα είναι επένδυση και αν γίνει θα μείνει. Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάρτα ήχου είναι η αλήθεια.

Αρχικά θα κοιτάξω λίγο να βελτιώσω το skill μου γιατί εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα και μετά θα κοιτάξω να αναβαθμιστώ σε hardware όταν νιώσω ότι αυτό με κρατάει πίσω(Mouse/mousepad για μένα το κυριότερο στο στάδιο που βρίσκομαι τώρα και προς το παρόν είμαι καλυμμένος σε αυτό με το deathadder).

Κατεβάζω το razer surround λοιπόν να δούμε τι κάνει κι αυτό και αν κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον μπορέσω να διαθέσω τα 80 για την καρτούλα θα τα δώσω. Αν δεν υπάρχει δηλαδη οικονομικότερη πρόταση με ίδιες τεχνολογίες κτλ κτλ. 

Δημοσ.

Κοιτα εμενα μου αρεσει ο καλος ηχος γενικα και δεν παιζω μονο csgo, πχ και alien isolation που παιζω λιγο ετσι το απολαμβάνω παρα πολυ με καλο ηχο. Δεν λεω δηλαδη δωσε 70-80ε ποσο εχει τωρα για csgo ουτε καν, κανεις τη δουλεια και με razer surround και με το headset που εχεις εννοείται. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε αυτο το τεστ το sbx της sound blaster τα σπάει και απορώ με όσους λένε οτι o sourround ήχος με software ειναι μούφα κ πεταμένα λεφτα.Εγω κάνοντας το τεστ με απλά stereo ακουστικα της razer έπαθα πλάκα κ παω για αγορά κάρτας ήχου της sb.

https://m.youtube.com/watch?v=2BxO9cd-sYA

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το razer surround πάντως μου κάνει δουλειά. Καταλαβαίνω από που μου έρχονται και όχι μόνο το δεξιά-αριστερά.

Είδα το vid αυτό όμως και έχω πάθει πλάκα. Τρομερή δουλεία!

EDIT: Δεν άντεξα.. Έφυγε η παραγγελία.. Update όταν την βάλω με το καλό! :D

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Παιδιά έχω προβληματισμό σχετικά με το αν θα είναι καλή αγορά η Sound Blaster Z..
Γενικά διαβάζω ότι για να δεις διαφορές στους ήχους πρέπει να έχεις και τον ανάλογο εξοπλισμό.

Η motherboard μου είναι μια ASUS P8H61M-LX (REALTEK ήχος) και το headset μου τα cloud όπως είπα πριν.Τα ηχεία δεν τα αναφέρω καν γιατί είναιι κάτι turbo X 2.1. Το μόνο "παράπονο" που έχω από τα ακουστικά είναι η μέγιστη ένταση της μουσικής που φτάνουν τα ακουστικά στο PC.  Να δώσω 80€ μόνο για το SBX και να μην πάρω αλλού βελτίωση νομίζω είναι λίγο κρίμα δεδομένου ότι για το SBX μπορώ να πάρω και την Link.png Site: SoundBlasterX-fi5.1SurroundPro με 60€, και για να βελτιώσω την ποιότητα ήχου στα ακουστικά θα μπορούσα να πάρω και την Asus xonar DGX με 40€.

Τελικά αυτό που ρωτάω είναι αν εγώ θα καταλάβω διαφορά στα cloud στην μουσική και στις ταινίες πηγαίνοντας στην Sound Blaster Z ή αυτό που θα κάνω είναι μόνο να πληρώσω το SBX Pro studio. 

Δημοσ.

Μην παρεις τη Z αν δεν παρεις η δεν εχεις σκοπο να παρεις καλα ακουστικα, παρε μια audigy fx για τα cloud και θα εισαι μια χαρα https://www.skroutz.gr/s/4747229/Creative-Sound-Blaster-Audigy-FX.html

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκοπό να αναβαθμιστώ σε ακουστικά, από αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Βλέπω υποστηρίζει και αυτή SBX studio. Το virtual surround που θα προσφέρει θα είναι το ίδιο με της Ζ έτσι?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχουν καποια διαφορα στο sbx και δεν βρισκω κατι στο net, η z γενικα θα αποδωσει καλυτερα αλλα με αυτα τα ακουστικα ειναι overkill, μια χαρα θα ειναι η απλη audigy πολυ καλυτερη απο την onboard+razer surround λυσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν εχουν καποια διαφορα στο sbx και δεν βρισκω κατι στο net, η z γενικα θα αποδωσει καλυτερα αλλα με αυτα τα ακουστικα ειναι overkill, μια χαρα θα ειναι η απλη audigy πολυ καλυτερη απο την onboard+razer surround λυσεις.

Ευχαριστώ για το feedback! Στο τσακ δεν πήρα την Z. Παραγγέλνω audigy λοιπόν και επιστρέφω με ενημέρωση όταν την εγκαταστήσω!

EDIT: Την ακύρωσα κι αυτήν μιας και διάβασα ότι το chip που έχει είναι της realtek και όχι της creative της ίδιας. Μου φαίνεται θα μείνω με την motherboard και θα κάνω τη δουλειά μου με το razer surround τελικά...

Επεξ/σία από petran91

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...