Moderators stormrain Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Mην κανεις καμια καταθεση. 1
aces Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εγω εχω απορια με τις αγγελιες απο το ινσομνια! Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος τροπος να αγορασω ενα κινητο απο καποιον ο οποιος δεν εχει αξιολογησεις και ζουμε σε αλλη πολη? Το παλικαρι μου προτεινε να βαλω το ποσο στον λογαριασμο του στην τραπεζα και να μου στειλει το κινητο με αντικαταβολη ομως εγω το φοβαμαι αυτο! Σε περιπτωση εξαπατησης τι μπορω να κανω? Άντε βαρια βαρια που λεμε να καλυψεις ενα πολυ μικρό ποσο ή τελοσπαντων ΟΛΑ τα εξοδα αποστολης μόνο (κ οχι ολοκληρο το ποσο της συσκευης) κ τα υπολοιπα χρηματα με την παραδοση-αντικαταβολη. Αν δεχεται οκ αν οχι προχωρας απλα σε επομενη αγγελια. Το οτι δεν εχει αξιολογησεις σιγουρα ειναι ενα μειον αλλα δυστυχως δεν γινεται αλλιως. Μπορει και να παραλαβεις κατι που δεν λειτουργει χιλια δυο μπορει και τιποτα μεμπτο. Το καλυτερο ειναι χερι με χερι αλλα δυστυχως πολλοι δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα.
Pseudonumo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβώς, να καλύψεις μόνο τα έξοδα αποστολής! Αυτοί που ζητούν μόνο κατάθεση το λένε γιατί μερικές φορές στέλνουν πράγματα, δεν πληρώνει ο υποψήφιος αγοραστής και καταλήγουν να χρεώνονται τα μεταφορικά όταν τους τα επιστρέφει ο κούριερ. Αν τους βάλεις τα μεταφορικά δεν έχουν καμία δικαιολογία. Αν επιμένει, απλά προσπέρασε. Επίσης, κάνε και μία συζήτηση μαζί του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα