Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σωστη απαντηση ειναι εξαρταται. Αν δεν βρεις αγοραστη σε ευλογο χρονικο διαστημα (ή αν δεν θες να μπλεκεις σε αγγελιες και ατελειωτα παζαρια-μην/τα κλπ) αναγκαστικα πας σε αυτα τα καταστηματα και το "σκοτωνεις στην τιμη" απο το να σου μεινει...........αχρησιμοποιητο πλεον.

Δημοσ.

Μόνο πρόσεξε επίσης αν βάλεις αγγελία...μη σου πουν το γνωστό "ψέμα"...γιατί έτσι είναι... "Το βρήκα από άλλον με ζελατίνες και κατάσταση καινούριου κτλ κτλ, με μόνο 20€ πιο πάνω.. Ρίξε και άλλο τη τιμή" Η απάντηση που δίνεις συνήθως εκεί, είναι η εξής "Τότε πάρε το από εκεί"  

Γενικά είναι μια δικαιολογία που λένε συχνα, να ξέρεις.

• Like 3
Δημοσ.

Βεβαια με τις αγγελιες στο insomnia που τα μεταχειρα πωλουνται στο 85-90% του καινουργιου αρκετα συχνα, μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ψεμα αλλα τραγικη αληθεια :-P

Η σωστη απαντηση ειναι εξαρταται. Αν δεν βρεις αγοραστη σε ευλογο χρονικο διαστημα (ή αν δεν θες να μπλεκεις σε αγγελιες και ατελειωτα παζαρια-μην/τα κλπ) αναγκαστικα πας σε αυτα τα καταστηματα και το "σκοτωνεις στην τιμη" απο το να σου μεινει...........αχρησιμοποιητο πλεον.

Ειπα καλυτερα. Το αλλο που λες ειναι θεμα τροπου σκεψης. Π.χ. Προκειμενου να το σκοτωσω, αναλογως τα χρηματα παντα, θα επελεγα να το κρατησω ωστε αν και οποτε χαλασει το καινουργιο να το χω καβατζα. Γιατι πολλες φορες θα σου κοστισει περισσοτερο η αγορα καβατζας, απ τα χρηματα που πηρες απ την πωληση. :-)
  • Like 1
Δημοσ.

Βεβαια με τις αγγελιες στο insomnia που τα μεταχειρα πωλουνται στο 85-90% του καινουργιου αρκετα συχνα, μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ψεμα αλλα τραγικη αληθεια :-P Ειπα καλυτερα. Το αλλο που λες ειναι θεμα τροπου σκεψης. Π.χ. Προκειμενου να το σκοτωσω, αναλογως τα χρηματα παντα, θα επελεγα να το κρατησω ωστε αν και οποτε χαλασει το καινουργιο να το χω καβατζα. Γιατι πολλες φορες θα σου κοστισει περισσοτερο η αγορα καβατζας, απ τα χρηματα που πηρες απ την πωληση. :-)

α για τα μεταχειρα  

συμφωνουμε  :-D

εδω αλλοι πουλανε προσκλησεις-invite για την OnePlus..............

σιγουρα χρειαζεται μια backup συσκευη αφου ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παρουσιαστει και να μεινεις χωρις τηλ., τα καταστηματα θεωρω πως ειναι η τελευταια εσχατη λυση απο το να μεινει στο ραφι

• Like 2
Δημοσ.
αυτο το χομπι το εκανα< αν μπορεις να το πεις και ετσι>,δηλ να πηγαινω σε κατι μαγαζια για να δω ποσα θα μου To παιρνανε.ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ σε ολο το μεγαλειο της.Σε καμια περιπτωση μη χανεις το χρονο σου γιατι θα εκνευριστεις.συν το υφακι που παιρνουν οταν λες οτι θες να πουλησεις τo κιν σου,

Καλυτερα ανοιξε ενα λογ στο ebay  και βαλτο εκει,ποιο πολλες πιθανοτητες θα χεις παρα εδω.Πριν καιρο πουλουσα σε μια καλη τιμη,ενα σφραγ κινητο της νοκια που δεν το ανοιξα καν αρα δεν ηταν μεταχ .το ποσα χαζα παζαρια ακουσα δε μπορεις να φανταστεις.Πλεον δε ξαναασχολουμαι .

αν θες τωρα να το δωσεις οσο και οσο πηγαινε, αλλα να ξερεις σου δινουν ψιχουλα τροπος του λεγειν και μετα τα πουλανε στη τριπλασια τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι μόνο καλές εμπειρίες έχω από αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων κινητών εδώ στο insomnia. Έχω πολλά χρόνια να αγοράσω καινούργιο κινητό, έχω αγοράσει από εδώ για πολύ κόσμο και έχω πουλήσει όλα όσα ανέβασα, αξίζει τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Και γω που πουλησα το προηγουμενο μου κινητο εδω μονο θετικα εχω να πω.....βεβαια μου στειλαν για παζαρια κτλ αλλα οκ ο καθενας κανει οτι νομιζει +1 με τον Voodooman αξιζει τον κοπο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω εχω απορια με τις αγγελιες απο το ινσομνια! Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος τροπος να αγορασω ενα κινητο απο καποιον ο οποιος δεν εχει αξιολογησεις και ζουμε σε αλλη πολη? Το παλικαρι μου προτεινε να βαλω το ποσο στον λογαριασμο του στην τραπεζα και να μου στειλει το κινητο με αντικαταβολη ομως εγω το φοβαμαι αυτο! Σε περιπτωση εξαπατησης τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Εγω εχω απορια με τις αγγελιες απο το ινσομνια! Ποιος ειναι ο πιο αξιοπιστος τροπος να αγορασω ενα κινητο απο καποιον ο οποιος δεν εχει αξιολογησεις και ζουμε σε αλλη πολη? Το παλικαρι μου προτεινε να βαλω το ποσο στον λογαριασμο του στην τραπεζα και να μου στειλει το κινητο με αντικαταβολη ομως εγω το φοβαμαι αυτο! Σε περιπτωση εξαπατησης τι μπορω να κανω?

Τιποτα...

Ακομα και μερικοι με πολλες αξιολογησεις ειναι απατεωνες με 2 3 profiles που αλληλοψηφιζονται.

Ακομα και να την φας το Insomnia δεν φερει καμια ευθυνη.

Υπαρχουν περιπτωσεις με καταθεση που μπορεις να τους κυνηγησεις δικαστικα αλλα εσυ κοιτας αν αξιζει το ρισκο.

Δημοσ.

Αρα με δυο λογια το παιζεις κορονα γραμματα! Ο τυπος υποστηριζει οτι αν με εξαπατησει θα τον κυνηγησει το ινσομνια

Απατεωνας και βαρανε κοκκινα καμπανακια.

Μετεφερε την συζητηση σας σε εναν Admin γιατι παει να σε εξαπατησει καθαρα.

ΔΙΑΒΑΣΕ τι γραφει με το που μπαινεις στις αγγελιες (ΤΟ INSOMNIA δεν φερει καμια ευθυνη)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ολοι εσεις που κανατε συναλλαγες τις κανατε χερι με χερι? Θελω να πουλησω ενα κινητο και επισης να αγορασω ενα κινητο αλλα δεν ξερω τι διαδικασια να κανω ωστε να μην με εξαπατησουν! Δεν μενω σε καποια απο τις μεγαλες πολεις αρα το να βρω καποιον για χερι με χερι συναλλαγη φανταζει αδυνατο, τουλαχιστον αυτο καταλαβα στους τοσους μηνες που ψαχνω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...